Slider

Kerro se kännykkäkuvin

maanantai 11. huhtikuuta 2016

Hei! Oli taas aika tyhjentää puhelimen muisti ja tulla tänne tekemään kännykkäkuvista postausta. Itse oon kokenut hyväksi tehdä tällainen postaus kahden kuukauden välein. En hirveästi ota kännykällä kuvia tai lisäile esimerkiksi Instagramiin. Tai no se on vähän kausittaista. Joskus päivitän Instagramiakin päivittäin ja välillä saattaa olla viikon tai parinkin tauko, etten laita sinne mitään kuvia. Otan myös kännykällä kuvia hyvin vaihtelevasti. Tässä kuitenkin helmikuun ja maaliskuun kuvia. Instagramissa mua voi seurata nimimerkillä @jennislullaby

1. Helmikuussa käytiin pojan kanssa aika paljon pulkkailemassa ja laskemassa mäkeä ja tämä kuva on sieltä. (Adidaksen housut saatu). 2. Ennen pelattiin Timon kanssa enemmän kaikkia pelejä kahdestaan, mutta nyt se on jäänyt. Saatettiin pelata esimerkiksi monta Uno-peliä putkeen. Nyt pelattiin pitkästä aikaa Scrabblea, kun löysin sen kirpputorilta. Hävisin muuten molemmat pelit, mitä pelattiin. 3. Helmikuun puolessa välissä muistelin omia vanhojen tansseja, jotka olen tanssinut vuonna 2009. Ja joo, ikäkriisiä pukkaa, kun niistä on jo seitsemän vuotta! Tykkäsin sairaasti tuosta mekosta.♥ Ja ostin sen muuten omaksi, niin onhan se mulla tuolla edelleen. 4. Oltiin Vaasassa shoppailemassa ja kuvailin Kappahlissa farkkuja, kun etsin pojalle housuja. Näistä tykkäsin kovasti, mutten ole vieläkään niitä ostanut. Enkä tiedä ostanko ollenkaan, kun tilasin netistä pojalle vaatteita, joista teen varmaan postausta myöhemmin!

1. Maaliskuun alussa olin ystävän kanssa Kurikassa Juha Tapion keikalla. Oli ihan älyttömän hyvä keikka! Piti myös päivittää Tapsan kanssa yhteiskuva, kun oon viimeks ollu sen kanssa yhteiskuvassa 12-vuotiaana. Haha. 2. Oltiin lenkillä ja oli niin ihanan keväisen näköinen taivas.♥ 3. Meillä on jo niin iso poika. Ei enää mikään pieni vauva.♥ 4. Oltiin pääsiäisenä Timon kanssa kahdestaan Alajärvellä Arvokas -tapahtumassa. Piti sitten ottaa kuvia ja lisätä Instagramiin #Arvokas2016, niin kaikki kuvat pyöri tapahtumassa väliajoilla screenillä kaikkien nähtävillä. Haha.

1.Tämä on niin totta. Lisäsin tämän Instagramiin tällaisen tekstin kera: Kaikkia ihmisiä ei vaan voi millään miellyttää, vaikka mitä tekis. Ja fakta on se, ettei kaikki ihmiset tuu ikinä susta pitämään. Jotkut ihmiset haluaa tahallaan ymmärtää sut väärin, mustamaalata sua ja hyötyä susta. Älä hae kaikkien ihmisten hyväksyntää, koska se ei ole mahdollista. Oot arvokas silti, vaikka kaikki ei susta pitäis. Ole oma itsesi, älä muuta itseäsi kelvataksesi muille! Hakeudu terveisiin ihmissuhteisiin, joissa sua kunnioitetaan ja arvostetaan omana itsenäs.2. En kestä, kuinka iso poika meillä jo on, kun oltiin kaupungilla, niin eihän se halunnu enää vaunuissakaan olla, kun piti saada kävellä. 3. Kotipäiväselfie. 4. Sain vihdoin tehtyä tuossa pääsiäisenä lorupussin pojalle. Tosin se pussi vielä puuttuu, mutta veljen vaimo lupas sen ommella.♥ Tulostin vaan kuvia ja loruja/lauluja netistä, laminoin ne ja leikkasin. Poika tykkää älyttömästi noista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan