Slider

Ostoslista Ikeaan

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

  Lähin Ikea meiltä on melkein 200km päässä Tampereella joten siellä ei tule käytyä kovin usein. Enkä yleensä käykään Ikeassa "vain huvin vuoksi" vaan kyllä sieltä lähdetään jotain hakemaan, kun sinne mennään. Yleensä teenkin etukäteen ostoslistan heidän nettisivujen kautta, jotta ei mitään unohtuisi. Mikään ei ole inhottavampaa kuin se, että kotona muistat, että joku unohtui ostaa ja eipä sinne Tampereelle lähdetä heti uudestaan. Ajattelinkin, että teen tänne blogin puolelle samalla kollaasin siitä mitä aiotaan ostaa Ikeasta, kun sinne lähiaikoina mennään. Sisustuspostausta tulee heti, kun tämä meidän kämppä alkaa olla valmis. Tuossa yks päivä revin olohuoneestakin tuon yhden seinän tapetit ja joo keskeneräistä on edelleen! Makkariremontti taas etenee, kun Timo jää pian kesälomalle.

1. Sänky. Meidän kolmiossa on vähän alle 70 neliötä ja jokainen neliö pitää käyttää hyödyksi. Ollaankin katsottu jo kauan tätä Brimnes-sänkyä. Täähän on tosi massiivinen jo näin muuten ja tuohon saisi vielä hienon hyllyllisen sängynpäädyn, mutta se me varmaan joudutaan jättää kauppaan, kun meidän makkariin se ei oikein mahdu. Ei muutenkaan näyttäisi kivalta sellainen huone, mihin on väkisin tungettu joku liian iso huonekalu! Voihan sen ostaa sitten myöhemminkin. Mutta noihin laatikoihin ainakin saisi paljon tavaraa mahtumaan, mikä taas säästäisi tilaa vaatehuoneesta!

2. Leikkiteltta. Tällä hetkellä meillä on melkoinen kaaos pojan huoneessa, kun siellä on kaikki ylimääräinen tavara ja huonekalut säilössä remontin tieltä. Tarkoitus on kuitenkin päästä sisustamaan lastenhuonetta enemmän taaperon huoneeksi. Meidän poika tykkää hirveästi majan tekemisestä, niin ollaan ajateltu ostaa sille  tällainen teltta. Oonhan mä katsonut sellaisia hienoja sisustukseen sopivia tiipii-telttoja, mutta maksaa ehkä pikkasen liikaa. Haha.

3. & 4. Kallax-hylly + säilytyskorit. Meiltä puuttuu eteisestä kokonaan kaapit, mutta toisaalta ollaan mietitty, ettei me ehkä mitään kaapistoa osteta eikä varmaan tarvitakaan. Mä en omista mitään isoja määriä kaulahuiveja, laukkuja tai kenkiä, joita pitäisi säilöä. Joten ostetaan eteiseen samalla pieneksi lipastoksi tällainen pieni kallax-hylly ja siihen korit, joihin saa sitten kaikki pipot, hanskat, ym. säilöttyä. Meillähän on tällainen hylly jo lastenhuoneessa ja se on kyllä tosi kätevä, eikä kyllä ole hinnallakaan pilattu, sillä tämä maksaa vain 29€!

5. Naulakko. Meillä on eteisessä yks vapaa seinä, johon tämä naulakko olisi juuri täydellinen. Meillä on tuulikaapissa pieni naulakko, mutta olisi kiva, että takeille olisi enemmän tilaa ja toi hattuhylly on täydellinen myös. Tämä on Hemnes-naulakko ja meillä on tätä samaa sarjaa oleva tv-taso ja lipasto joten siitä on helppo jatkaa.

6. & 7. Pöytä ja tuolit. Lastenhuoneeseen lisää huonekaluja. Kyllä taaperolla pitää olla oma pöytä ja pienet tuolit, joilla istua ja esimerkiksi askarrella, muovailla tai piirrellä. Pöytä on oikesti pieni Lack-apupöytä, mutta menee lasten pöytänä täydellisesti, eikä maksa kuin vitosen. Haha. Tuolit on Sundvik-mallistoa ja on samaa sarjaa meidän pinnasängyn kanssa.

  Näiden lisäksi tarkoitus olisi ostella jotain lakanoita, keittiövälineitä ja muuta pientä, mutta en niitä tähän kollaasiin laittanut. Kirjotan tätä postausta meidän takapihalla aurinkotuolissa ja tarkoitus on tässä pian tehdä ruokaa. Nauttikaa hyvistä säistä! :)3 kommenttia:

  1. Mullakin kun on nyt muutto tulossa, niin ikeasta olisi vaikka mitä ostettavaa :D Meilläkin kyllä lähimpään Ikeaan on noin parin tunnin ajomatka, niin katsoo millon sinnekin ehtisi lähteä. Onneks mullakin nyt on vkl töissä aina vapaana kuin Timolla (meillä muuten saman nimiset miehet:D), niin eiköhän elokuusta joku lauantai Ikea reissulle liikene :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutto on kyllä raskasta puuhaa, mutta toisaalta mukavaa sitte sisustaa uutta kotia mieleiseksi ja ostella kaikkea uutta.;D Hah, onpa hauska sattuma.:D Meidän piti lähteä jo huomenna Ikeaan, mutta ei saatu sitten peräkärryä lainaan huomiseks, niin siirtyy vissiin lauantaille reissu. Mutta tosiaan, kun on niin pitkä matka, niin ei sinne joka päivä voitti ajella et pitää mennä kyl ajan kanssa.:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan