Slider

Remontoitu makuuhuone

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

  Tais olla tammikuu, kun siirrettiin makuuhuoneesta tavarat pois ja siitä asti ollaan nukuttu olohuoneessa. Oon itse tosi järjestelmällinen ihminen enkä voi sietää epäjärjestystä, niin mulle tää puoli vuotta on ollu hirveää aikaa, kun tavarat lainehtii milloin missäkin, sohvan alustat on täynnä tavaraa, eikä millään huonekalulla ole paikkaa. En ajatellut, että remontissa menisi näin kauan. Se eteni todella pikku hiljaa, kun kahdestaan sitä tehtiin. Ongelmia oli lähinnä siinä, kun tarvittavia työkaluja ei ollut ja niitä joutui lainailla tai ostaa sekä tämä meidän vanha asunto itsessään tuotti ongelmia. Vanhaa asuntoa ei vaan saa remontoitua niin hienosti, ellei tee kaikkea uusiksi. Yritäppä saada tosiaan kattopaneelit hienosti paikoilleen, kun katon koolaus on epätasainen tai lattia suoraan, kun seinät on ihan vinot. Helpommalla olisi ehkä päässyt myös, kun olisi vaihtanut seinien lastulevyt vaan suosiolla eikä yrittäis paikata vanhojen levyjen saumoja. Tapetin altahan ne paistaa joka tapauksessa ja pahimmassa tapauksessa tapetti repeää saumakohdista. Mutta jos nyt jätetään asia sikseen ja siirrytään vaikka suoraan ennen ja jälkeen kuviin.
  Me siis remontoimme koko makuuhuoneen lattiasta kattoon. Ensimmäisenä vaihdoimme oveen karmit, jotta saimme vaihdettua oven niin päin, että se aukeaa makuuhuoneeseen päin eikä eteiseen. Seinät hioimme, paikailimme saumoja ja maalasimme. Yhteen seinään laitoimme tapetin. Oli muuten ensimmäinen kerta ja oon kyllä niin ylpeä tuosta mun miehestä.♥ Purimme samalla ikkunan yläpuolella olevan kotelon ja nyt saan vihdoin asennettua makuuhuoneeseen verhotangon! Lattiassa oli muovimatto, niin sen vaihdoimme laminaattiin. Samalla vaihdoimme myös vaatehuoneeseen saman laminaatin ja nyt meillä ei ole täällä asunnossa enää yhtään muovimattoa. Vaihdoimme myös kattopaneelit ja listat.

Tapetti - K-rauta | Lattialistat - Cello, K-rauta | Laminaatti - Byggmax, Beauty tammilaminaatti monument | Kattopaneelit - K-rauta

  Tällä hetkellä huoneesta puuttuu vielä nurkkalistat, kattolistat, pistorasiat ja valokatkaisijat, mutta muuten huone alkaa olla muuttovalmis ja muutetaankin sinne viikonloppuna, kun ostetaan uusi sänky. Pian blogissa alkaa myös näkymään vähän enemmän sisustuspostauksiakin joten pysykää kuulolla!

No kumpi on parempi? Ennen vai jälkeen remontin? :)

6 kommenttia:

 1. Ootte tehny kyllä tosi hyvää jälkee tos makuuhuoneessa! Rakastan tota tapettivalintaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Se on kyllä kivan neutraali, mutta ei liian tylsä kuitenkaan. Itse tykkään muutenkin enemmän vaaleista kuin tummista pinnoista, paitsi lattia on sitten vähän tummempi, kun huonekalut on vaaleita, niin vähän tasapainottaa.:D

   Poista
 2. Näyttää kivalta! :) Taidat muuten tykätä tähtikuosista, hehe ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! :) Heh, myönnän vähän hamstranneeni tähtikuviota ainakin sänkyyn.:D

   Poista
 3. Upea lopputulos! Kaikki sointuu niin nätisti keskenään yhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Itsekin kyllä oon tosi tyytyväinen lopputulokseen. :) Lattiasta tykkään eniten! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan