Slider

Sisustamista ja kahvilassa herkuttelua

perjantai 12. elokuuta 2016

  On jotenkin tosi ihana tulla tänne kirjottelemaan, kun on tällä hetkellä paljon inspiraatiota bloggaamiseen. Mulla on mielessä todella monta postausta, mitä pitäis tässä syksyn aikana toteuttaa. Oon muutenkin intoa täynnä, koska kotia on kiva sisustaa ja ollaan myyty tarpeettomia huonekaluja ja tavaroita pois. Vielä aion varata kirpputoripöydän ja viedä sinne vähän pienempiä tavaroita myyntiin, joita keräilen kaappien perältä. On jotenkin tosi hyvä fiilis, että pääsee turhasta tavarasta eroon ja se, että se menee jollekin, joka sitä tarvii enemmän. Mutta nyt siihen tämän päivän postaukseen. Laittelin tähän viime aikaisia kuvia erilaisista jutuista ja niiden avulla kerron vähän mitä mun elämääni kuuluu tällä hetkellä.

  Monesta blogista oon lukenut hehkutuksia Essencen edullisista, mutta silti hyvistä meikeistä, niin päätin itsekin kokeilla. Ostin pari luomiväripalettia ja oon kyllä ollut tyytyväinen. Nää makso alle 5€/kpl, mutta mun mielestä ajaa hyvin asiansa arkimeikissä. Ostin nämä omani Minimanista ja ilmeisesti näitä saa muistakin marketeista kuten Tokmannilta tms. Ootteko jo kokeilleet Essencen meikkejä?



  Oon älyttömän tyytyväinen ollut tähän meidän uuteen sänkyyn. Luultavasti teen tästä kokonaan oman postauksensa. Nyt meillä on kerrankin sänky, joka kans on iso ja korkea niin kuin sängyn kuuluukin olla! Ollaan siis Timon kanssa nukuttu tähän asti 120cm leveällä sängyllä ja kyllä välillä meidän poikakin on ollut meidän välissä/vieressä. Kaikki aina ihmettelee, miten ollaan mahduttu, mutta hyvin ollaan. Toki nyt kun maha alkaa taas olemaan jätti-iso ja nukkuminen on haasteellista, niin lisätila ei todellakaan ole pahitteeksi. Ihanaa myös, kun saa kerrankin näyttämään petauksenkin suht hyvältä!



  Myös pojan sänky on saanut uutta ilmettä. Ennen kuin uusi vauva saapuu maailmaan ja hankimme pojalle kokonaan uuden sängyn, niin poistimme tästä Ikean Sundvik -pinnasängystä toisen laidan ja laitoimme turvalaidan tilalle. Poikamme täyttää kohta 1v ja 8kk, niin hän osaa tulla jo itse sängystä pois ja pääsee sinne myös helposti itse. En tiedä vielä miten yöt menee, sillä teimme tämän muutoksen juuri tänään, mutta ainakin päiväunet meni tuossa sängyssä hyvin ja poika oli innoissaan tästä muutoksesta. Syksyllä on tarkoitus ostaa luultavasti kerrossänky ihan tulevaisuuttakin ajatellen, mutta siitä enemmän sitten myöhemmin.



  Nämä pari kuvaa onkin Ilmajoelta Mallan makeat -sisustuskahvilasta, jossa olimme muutama viikko takaperin ystävien kanssa. Itse kävin siellä vasta ensimmäistä kertaa, vaikka mielessä on ollut monta kertaa lähteä käymään. Oli hirveä valinnanvaikeus päättää, mitä herkullista kakkua ottaisi. Päädyin lopulta Valkosuklaa-kinuski juustokakkuun. Oli hyvää! Ei tuo lakritsijuustokakkukaan pahaa ollut. Menen kyllä ehdottomasti toistekin ja itse asiassa tänään piti Timon kanssa siellä lähteä käymään, mutta poika nukahti päikkäreille vähän huonoon aikaan lähtöä ajatellen, niin jätettiin se käynti sitten välistä.


  Tykkään kovasti leipoa erilaisia kakkuja ja löysin tämän Kinuskikissan leivontakirjan kirpputorilta. En ole vielä kokeillut mitään, mutta kirjassa ainakin oli tosi monipuolisesti reseptejä joten eiköhän sieltä testiin mene useampikin. Muutenkin tässä puolen vuoden sisällä on tulossa pojan 2-vuotissynttärit sekä toisen lapsemme nimiäiset, joten juhlia riittää.

6 kommenttia:

  1. näyttää kyllä kivalta nuo sängyt! ja minunkin on pitäny päästä kirpparille myymään tavaroita mutta en ole vielä jaksanut, heh. voisin itsekkin käydä syömässä tuolla kahvilassa näytti niin herkulliselta, missä noita kahviloita oikein sijaitsee? ja itselläni on tuo leivontakirja ja olen monet kakut sieltä leiponut, nam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! :) Oon kyllä itsekin ihastunut noihin sänkyihin! Nyt vaan varaamaan kirpparipöytää. :) Onhan siinä kyllä kova homma, mutta pääsee tosiaan ylimääräisestä tavarasta eroon. :D Tämä Mallan makeat -kahvila sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoella, mutta kyllä varmasti muuallakin päin Suomea löytyy ihania kahviloita. :) Näytti ainakin tosi ihanilta tuon leivontakirjan reseptit! :)

      Poista
  2. Ite oon kanssa monesti miettinyt,että minkalaisia nuo luomivärit mahtaa olla. Täytyy kyllä kokeilla 😊

    Dreamsofmylife98.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse oon ainakin tykännyt! Ehdottomasti ovat kokeilemisen arvoisia :)

      Poista
  3. Ihanan näköiset makkarit! :) Oi että, miten herkullisen näköiset kakunpalat. Ja Kinuskikissan leipomiskirja voisi olla itsellekin kiva ja kätevä, koska tykkään leipoa.:)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! :) Ne kakut kyllä oli tosi herkullisia! Mä tosi usein googlettelen kaikkia reseptejä ja päädyn tosi usein kinuskikissan sivuille, niin aattelin sitten ostaa tuon kirjan, kun löysin kirpputorilta. :D Mutta näytti ainakin tosi monipuoliselta :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan