Slider

Tämän hetken soittolista

tiistai 30. elokuuta 2016

  Tulin jakamaan teille mun tämän hetken soittolistan, joita oon nyt viime aikoina kuunnellut. Tällä hetkellä mun soittolistalle on päätynyt paljon suomalaista musiikkia. Siihen on myös varmasti osasyynä se, etten osaa kovin hyvin englantia ja sanat merkitsee mulle tosi paljon joten suomalaiset biisit iskee sen takia paremmin. Toki onhan nyt paljon ilmestynytkin suomalaisilta artisteilta uutta musiikkia. Odottelen innolla myös syksyllä alkavan Vain elämää -ohjelman biisejä, koska sieltä yleensä tulee monta helmibiisiä!


Kaija koo ei kuulu kyllä mun musiikkimakuun mitenkään erityisesti, mutta on sillä muutama hyvä biisi ja tämä on yks niistä. Tätä olin kuullut vaan radiosta ja oli pakko mennä etsimään tämä Spotifysta


Laura Närhen kohdalla on myös sama juttu, etten erityisemmin hänen tuotannosta pidä, ei se kyllä huonoakaan ole. Tämä biisi kuitenkin iskee ja jää päähän soimaan.Mikko Harju on ihan älyttömän hyvä sanoittaja. Sen biisit nimittäin menee tunteisiin. Tämä Ehjä -biisi ilmestyi tuossa elokuun lopulla ja se kertoo kyllä tosi kauniisti erosta. Toinen tutustumisen arvoinen laulu Mikko Harjulta on "Mä olen tässä", jota oon kuunnellut toistolla jo ties kuinka kauan ja lauloin mä sen tuossa ystävän häissäkin viikonloppuna. Älyttömän ihanat sanat ja kaunis laulu.♥

"Mut jonain päivänä mä olen ehjä ilman sua"GFM -bändiä oon kuunnellut jo monta vuotta ja niiltä tuli nyt uusi biisi ja tykkään kyllä edelleen! Musiikki toimii ja sanat myös.

"Vaan sydän ei petä, en oo nähny sua enää.
Mut nähny sun läpi oon aina,
mikset sä päästä sun lähelles ketään?
Halusit olla vapaa ja oppia lentämään,
mut menneisyys pitää vaan kii ja aikuisuus tullu on estämään."

"Muistatko, kun lapsena naurettiin,
kuuma hiekka varpais tuntuu hyvält?
Mitä jos mulla vieläkin ois villi ja huoleton sydän?"

Kesällä julkaistiin meidän seurakunnan nuoren tekemä biisi "Lähellä Sinua", joka oli jonkun aikaa Suomen latauslistan ykkösenäkin. Tätä onkin laulettu paljon meidän seurakunnan nuortenilloissa ja tässä iskee kaikki. Ihana biisi.♥

Tykkäsin jo älyttömästi Karri koiran edellisestä levystä ja nyt sillä tuli uutta tuotantoa ja iskee vieläkin! Tällanen jammailu ja hyvänmielen biisi.


Ihastuin Alan Walkerin Faded biisiin, joka on soinu radioissa joskus alkuvuodesta. Nyt radiossa on alkanu soimaan häneltä tämä biisi ja äänenvoimakkuus menee kyllä heti isommalle, kun tämä tulee radiosta.

Onko teidän soittolistalla samoja biisejä? Mitä teidän soittolistalla soi tällä hetkellä? :)

8 kommenttia:

 1. Mikko Harjun biisit on niin ♥ Ja toi Ehjä- kappale, en pysty kuunteleen sitä ilman et vähän herkistyy :D

  VastaaPoista
 2. Onpas saman näköinen lista, kun mulla on tällä hetkellä! Erityisesti Ehjä, Huoleton sydän ja Lähellä Sinua on kovassa soitossa :-)

  VastaaPoista
 3. Oon sen verran uusi lukija, että mulle tuli ihan yllätyksenä, että oot musikaalinen. Ihailtava taito, mua ei ole sellaisella siunattu yhtään. Oon pitkään etsinyt jotain sellaista tosi herkkää ja ihanaa lapselle kirjoitettua suomenkielistä laulua, joten heti käytän tilaisuuden hyväksi ja kyselen, että tuleeko noin musiikki-ihmisenä mitään mieleen? Plussaa jos olis vähän hengellinenkin. Nämä oli melkein kaikki mulle ihan uusia tuttavuuksia ja tosi ihania, kiitos näistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä laulan ja soitan pianoa. :) Hmm, en tiedä onko nää yhtään sellaista mitä haet, eikä kaikki nyt oo niin välttämättä lapselle kirjoitettuja (tosin tulkinta kysymys), mut ekana tuli mieleen Anna Puu - Mestaripiirros, Johanna Kurkela - Ainutlaatuinen, sitten tää uuden lastensairaalan hyväksi tehty "Lohtu" -biisi ja Jenni Vartiainen - Minä sinua vaan. Jos et tollasia hakenut, niin tarkenna vähän, jos vaikka sit löytyis. :D Kiva kuulla, että tykkäsit näistä, ole hyvä! :') Ja kiitos sulle kommentista! :)

   Poista
 4. Vaikka muuten Kaija Koosta diggailenkin, niin toi Siniset tikkaat on minusta ihan hirveä. :'D Sanat on hyvät joo, mutta sovitus kuulostaa niin kotikutoiselta, että nykyään vaihtuu kanava aika äkkiä sen lähtiessä soimaan. Hämmästyin, kun listalla ei ollut yhtään Juha Tapiota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :'D Joskus jotkut biisit on kyl omastakin mielestä niin hirveitä, että pakko on vaihtaa kanavaa. :D Joo, nyt en oo hetkeen Juha Tapiota kuunnellu erityisemmin, vaikka siitä paljon tykkäänkin.:D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan