Slider

Kerro se kännykkäkuvin

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

  Monet ovat varmasti huomanneet, että postaustahtini on hidastunut paljonkin. Mä yritän koko ajan tasapainotella ajankäytön kanssa. En halua tehdä postauksia huolimattomasti vaan aina kun julkaisen postauksen, haluan ne tehdä niin hyvin kun pystyn. Mutta tällä hetkellä en enää pysty julkaisemaan kolme kertaa viikossa postausta, mitä haluaisin tehdä. Haen tässä sitä sopivaa postausrytmiä itselleni ja sellaista mihin pystyisin sitoutumaan. Lapset ovat kuitenkin pieniä vain hetken, enkä halua kuluttaa sitä somessa ollen, vaikka oma aika onkin tärkeää.
  Itselle riittämättömyyden tunne on tullut tutuksi erityisesti toisen lapsen tullessa. En niinkään ota paineita elämästä ulkopuolelta tulevista vaatimuksista vaan kehittelen päässä ne omat vaatimukset ja asetan riman itselleni vähän liiankin korkealle. Pitäisi kyetä olemaan paras mahdollinen äiti lapsille, viettää aikaa lasten kanssa, leikkiä ja ulkoilla, eikä olla liikaa somessa. Pitäisi kyetä hoitamaan koti, pitää koti siistinä, tehdä ruokaa, pitää huoli, että lapsilla on vaatteita, tehdä kotityöt. Pitäisi kyetä olemaan myös hyvä vaimo, huomioida myös miestä ja varata parisuhteelle aikaa. Pitäisi myös muistaa huomioida itseään, syödä terveellisesti ja säännöllisesti, liikkua, harrastaa, blogata, nähdä ystäviä ja sukulaisia ja levätäkin pitäisi ehtiä. Lähiaikoina, kun olen panostanut enemmän sosiaalisiin suhteisiin, niin se on vienyt aikaa blogilta. Tämä elämä on siis jatkuvaa tasapainottelua. Kyllähän mä voisin aikatauluttaa elämäni, mutta sitten siitä helposti tulisi suorittamista enkä halua sellaistakaan elämää. Yritän siis omalla painolla näitä kaikkia tehdä ja yritän miettiä, mikä ei ehkä ole niin tärkeää.
  Tähän postaukseen tulin jakamaan kuitenkin pieniä hetkiä arjestani kännykkäkuvien muodossa. Joitakin näitä on päätynyt mun Instagramiinkin, vaikka sitäkin olen päivittänyt suht vähän. Mua voi kuitenkin siellä seurata nimimerkillä Jennislullaby ja vaikka käyttäjätilini on yksityinen, niin hyväksyn kyllä seuraajaksi.

1. Joku autoiluselfie. Siellä on paras valo ottaa kuvia joten tosi usein mun selfiet on autosta ja nimenomaan apukuskin puolelta. En mä ajaessa tietenkään ota itestäni kuvia! 2. Rakastan järveä ja on se vaan niin kaunis vaikka olis jäässä! 3. Pidin viikon kirppispöytää Ullakolla ja ennen mulla on menny siellä tosi hyvin tavaraa, mutta nyt olin kyllä pettynyt. 4. Tällaista tää mun arki on parhaimmillaan -tytön kanssa sohvalla loikoilua.

1. Viikonloppuna käytiin veljen ja hänen vaimonsa luona viettämässä aikaa ja syötiin mm. hattaraa ja laskiaispullia. Illemmalla pelattiin jotain papu -korttipeliä melkein koko perheen voimin. Oli mukavaa! 2. Meidän iso tyttö.♥ Ei hän enää ole mikään vastasyntynyt nyytti. 3. Mun vanhempien luota otettu auringonnousukuva. On se niin nätti!♥ 4. Pojan kanssa ulkona. Oli ihanan aurinkoinen ilma!

2 kommenttia:

  1. Ei mitään paineita postaustahdin kanssa! Ite en oo koskaan ymmärtänyt sellasta, että lopetetaan heti blogin lukeminen jos vähän tahti hidastuu... Jännä muuten, kun olen joulukuussa saanut lähipiiriini vauvan ja hän on edelleen sellainen nyytti joka vain makaa sylissä, ei esimerkiksi osaa lainkaan kannatella päätään, ja teidän tomera tapaus näyttää jo noin isolta! Toki "meidän" vauva syntyi vähän etuajassa, että se varmasti vaikuttaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi Essi! :) Joo sitä tapahtuu kyllä paljon, enkä mäkään sitä kyllä ymmärrä.:/ Elämäntilanteet muuttuu, eikä aina ole aikaa panostaa blogiin niin paljon kuin haluaisi. Meidän tyttö on ollu tosi jäntevä ja kannatellu päätään tosi aikasin, eikä enää oikeen viihdy sylissäkään makuullaan.:D Joo voi olla silläkin vaikutusta ja tietysti jokainen lapsi on yksilö. :) Vauvat on kyllä pieniä niin hetken! On kyllä kiva et vaikka ei omaa vauvaa oliskaan niin jos lähipiirissä on, niin voi haistella sitä vauvan tuoksua.:)<3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan