Slider

Viimeiset talviset asukuvat

lauantai 18. maaliskuuta 2017  Hei! Oon täällä taas! Pieni irtiotto blogista teki kyllä hyvää, vaikkei se ollut mitenkään suunniteltu. Kun aika ei yksinkertaisesti riittänyt, niin helpompi vaan oli päästää irti ja olla bloggaamatta kuin se, että olisi stressannut siitä, että on pakko kirjoittaa postausta blogiin. Mutta sain ainakin tehtyä valokuvatilauksen Ifolorille reilun vuoden valokuvista, tyhjättyä tietokoneen ja Timo vaihto mun läppäriin uuden kiintolevyn, jonka hän oli mulle ostanut joululahjaksi. Sen jälkeen mun onkin pitänyt ladata kaikki kuvanmuokkausohjelmat, Spotifyt ym. uudestaan tähän koneelle. Sen lisäksi oon tehnyt kevätsiivoja ja myynyt kirpputorilla tarpeettomia tavaroita ja vaatteita muutaman satasen edestä. Pidin kirppispöytää ensimmäistä kertaa Ykkösbasaarilla ja kyllä kannatti, vaikka siellä pitikin käydä joka päivä siivoamassa pöytää. Heillä on lisäksi semmonen kirpparikalle -sovellus, minkä kautta pystyy seurata omaa myyntiään reaaliaikaisesti. Ja myönnän, se oli hyvin koukuttavaa! Päivitin sitä varmaan viiden minuutin välein koko kahden viikon ajan ja hihkuin aina, kun huomasin, että taas sieltä oli menny jotain. Haha.

talvitakki


IMG_4290
kevätasu Takki - Vila | Paita - Kirpputori/H&m | Mekko - Kirpputori/H&m | Kengät - Kirpputori

  Asusta sen verran, että itse asiassa se on kokonaan kirpputorilta hankittu paitsi talvitakin ja legginssit oon ostanut uutena. Välillä on vaikea olla omalle tyylilleen uskollinen, kun samalla imetyksen pitäisi olla mahdollisimman helppoa ja ei-niin-paljastavaa. Oonkin todennut, että tällainen korkeavyötäröinen mekko crop top yläosalla on siihen kyllä parhaimpia. Jotenkin en ole yhtään tykästynyt ihan oikeisiin imetysvaatteisiin, enkä edes osaa sanoa miksi.
  Ulkona näyttää tällä hetkellä olevan kyllä niin keväinen ilma, että nää on varmaan viimeiset asukuvat talvitakin kanssa. Ainakin toivon niin! Pitäisi hankkia itselleni kevättakki, kun vanhan takin myin juuri kirpputorilla. Oon kyllä tosi herkkä sairastumaan, että meen talvitakilla vielä jonkun aikaa. Kävin nimittäin yks päivä kirpputorilla ja mulla oli tämä sama talvitakki päällä kiinni tietysti, mutta ilman kaulahuivia. Menin autolla ja ulkona olin vaan sen verran, että kävelin autolta kirpputorilla muutaman kymmenen metriä. Sairastuin tietysti heti ja nyt alan vasta olla terveenä näin reilu viikon jälkeen.

ps. ihanaa taas kirjottaa tänne postausta!♥ Tykkään niin paljon tästä hommasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan