Slider

Harmaa nukkamatto

keskiviikko 29. marraskuuta 2017


  Olin jo jonkun aikaa puhunut, että haluaisin meidän olohuoneessa olevan beigen nukkamaton vaihtaa harmaasävyiseen mattoon, jotta se sopisi sisustukseen paremmin. Löysinkin kirpputorilta kivan harmaan tähtikuvioisen ohuen maton, mutta Timo ei ollut valmis luopumaan nukkamatosta. Myönnän, onhan tuo Ikeasta ostettu Gåser -merkkinen matto aivan ihana. Ensinnäkin lapsiperheessä se on estäny monet kolhut, kun kaksi lastamme ovat harjoitelleet istumista tai sohvaa vasten nousemista ja ovatkin lyöneet päänsä lattiaan. Isku ei kuitenkaan ole kovin suuri, sillä matto on ihan älyttömän paksu ja pehmeä! Toiseksi vietämme usein koko perhe aikaa löhöten lattialla, koska matto on niin ihanan tuntuinen, että lattiallakin on mieluista maata tai istua. Onhan siinä tullut muutamat unetkin otettua.
  Jos jotain huonoakin täytyy sanoa, niin onhan tuo todella epäkäytännöllinen matto murusten ja muun lian kannalta. Se myös imee sisäänsä hyvin paljon tavaroita. Yks kerta puhdistettiin matto kääntämällä se ylösalaisin ja kaiken muun lian lisäksi se oli imenyt sisäänsä 22 (!!) kappaletta hiuspinnejä! On sitä tullut muutaman kerran etsittyä maton nukkien seasta sormuksia ja nenäkoruakin. No mutta ne positiiviset puolet voittaa nuo negatiiviset. Ainakin haluan uskoa niin, haha.
  Viime viikolla meillä oli 11. vuosipäivä ja täytin 26 vuotta. Vuosipäivänä Timo oli työreissussa Etelä-Suomessa päin ja illalla hänen tullessaan kotiin, sainkin kokea yllätyksen. Timo toi nimittäin mulle lahjaksi Ikeasta samanlaisen maton, mikä meillä oli ollut beigenä, mutta harmaana! Aluksi ajattelin, että onko se aivan liian tumma, koska muut harmaat asiat meidän sisustuksessa eivät ole noin tummia. Mutta hyvin äkkiä silmä tottuu tuohon ja tykkään siitä kyllä älyttömästi. Näitä mattoja ei ilmeisesti enää myydä Ikeassa kuin tumman harmaina, mutta me laitetaankin se beige matto säästöön tulevaisuutta varten.

Mitä mieltä ootte matosta? Onko teidän silmään liian tumma?

10 kommenttia:

  1. Matto näyttää ihanalta ja sopii mun mielestä oikein hyvin muuhun sisustukseen, siitä tulee kivasti kontrastia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi on kyllä totta, kun muu sisustus on aika vaaleaa niin tuo kivaa kontrastia. :)

      Poista
  2. Tuo lautaseinä on aivan ihana!

    ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sofia! Se tapetti onkin meidän kodissa mun lemppari.♥

      Poista
  3. Musta toi matto sopii teille älyttömän hyvin eikä oo ollenkaan liian tumma! Kun toi sisustus on muuten aika vaalea, niin tollanen yks tummempi elementti näyttää ainakin omasta mielestäni just hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Oot kyllä oikeassa ja on mun silmä jo alkanu tosiaan siihen tottua. :D Oli vaan niin iso muutos vaalean beigestä matosta tumman harmaaseen. :)

      Poista
  4. Matto näyttää tosi hyvältä! Ja vitsi että rakastuin tuohon puiseen takaseinään!😍

    http://elizabethevasofia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidät! :) Se on kyllä aivan ihana, itsekin tykkään siitä eniten meidän kodissa. :)♥

      Poista
  5. Ihana matto! Itsekin haaveilen tuon tyylisestä, mutta voi olla että se on eläinperheeseen hieman epäkäytännöllinen...

    https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana! Voih, hyvin mahdollista.. :( Ei toi lapsiperheeseenkään hirveän käytännöllinen ole, mutta ainakin isommilta tahroilta ollaan vältytty! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan