Slider

TB Style - Tammikuu

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

  Olen nähnyt esimerkiksi Saijan ja Hennan blogeissa tällaisia TB style -postauksia (eli throwback style) ja koska itsekin olen aloittanut bloggaamisen vuonna 2011, niin miksen minäkin keräisi vanhoja asukuvia samaan postaukseen ja katso kuinka tyylini on muuttunut.
  Jos vähän alustan näitä kuvia ennen kuin te aivan järkytytte. Esimerkiksi vuonna 2011, kun aloitin bloggaamisen, niin monet suositut bloggaajatkin, jotka bloggaavat vielä tänäkin päivänä, ottivat asukuvat ihan tyyliin peilin kautta tai omalla parvekkeella tai terassilla. Nykyään asukuvatkin ovat menneet enemmän "ammattimaisempaan" suuntaan ja jotkut ihan palkkaavat kuvaajankin sitä varten.  Se on toisaalta sääli, vaikka ymmärrän kyllä myös sen että miksi. Sillon ennen bloggaaminen oli tosi huolettomampaa ja tosiaan pystyit vaan ottamaan peilin kautta asukuvat ja sait silti lukijoita. En tiedä toimisiko sama tänä päivänä.
  En ole joka vuosi ottanut kerran kuussa kuvia, mutta laitan näihin postauksiin aina sen verran kuvia, mitä multa löytyy arkistojen kätköistä.
2012 (vas.). Mä oon muutama vuosi sitten pukeutunut paljon kirkkaampiin väreihin, mikä nyt ei sinänsä huono juttu ollut. Tuosta mekosta tykkäsin paljon, mutta olen myynyt sen kirpputorilla jo eteenpäin. Onpa siitä joskus tullut blogiinkin kommenttia, että olenko raskaana. Saattaisin toisaalta pukea päälleni edelleen, mutta ehkä pitkän neuletakin vaihtaisin lyhyempään. Mutta nuo hiukset♥ Raskaus/imetyshormonit ovat tehneet kyllä tehtävänsä ja voin enää vain haaveilla noinkaan paksun näköisistä hiuksista.

2013 (oik.). Tästä asusta mulla ei ole enää mitään jäljellä. Tuo collegepaita oli vähän tollanen lyhyempi ja mulla ei ole edes korkeavyötäröisiä farkkuja vaan oon vaan laittanut mustan topin siihen väliin. En enää pukisi tätä asua päälleni. Farkut tosin oli kivat! Niissä oli jotain leopardin turkin näköistä kuviointia.

2014. Noo, tästä jopa tykkään ja saattaisin jopa pukea päälleni uudestaankin. Mua harmitti ihan sairaasti nuo farkkulegginssit, kun ne meni mulla töissä rikki. Kontin töissä lasten kanssa lattialla ja ne vaan kulu polvista rikki, enkä enää löytänyt samanlaisia. Toisaalta näitä kuvia katsellessani mietin, että miksei mulla ole enemmän tollasia kauluspaitoja, koska ne näyttää hyvältä! Tästä asusta mulla ei enää ole mitään jäljellä. Kengät heitin justiin jouluna pois, kun ne meni ihan totaalisesti rikki. Huomatkaa muuten tuo ihana tausta meidän entisen asunnon terassilla. Näitä tulee näkymään aika usein, haha.
2015. Omasta mielestäni tämä asu on ihan kamala ja oon niin turvonneen näköinen! Mutta asiaa selittää se, että olen synnyttänyt ihan muutama viikko sitten enkä ollut sinut kroppani kanssa. Tämän asunkin vaatteet olen laittanut kirpputorille kiertoon. Ihan perus asu, mutta ehkä mielummin kotiasuksi kuin muualle.
2016. Tätä kuvaa ottaessa ulkona oli -28 astetta pakkasta että nämä otettiin kyllä hyvin äkkiä. Haha. Ihan perus tällainen farkut+collegepaita -yhdistelmä. Tästä asusta mulla on kaapissa kaikki kenkiä lukuunottamatta ja voisin kyllä pukea uudestaankin päälleni. Silmälaseja en muuten tykkää käyttää ollenkaan! Pidänkin aina piilolinssejä jos vain mahdollista.

2017. Nämä kuvat on otettu muutama viikko toisen lapsen syntymän jälkeen enkä ole läheskään yhtä turvonnut kuin edellisen synnytyksen jälkeen. Näihin kuviin olin erityisen tyytyväinen ja jotenkin tuntu, että Timo oli kehittynyt kuvaajana paljon! Asuunkin olen tyytyväinen ja pukisin uudestaankin. Harmi vain, että tuo paita meni rikki, mutta se on korjauksessa. Tuo takkikin on mulla edelleen ja se oli kyllä hyvä kirppislöytö! Tässä asussa yhdistyykin mun lempivärejä: viininpunaista, armeijanvihreää ja mustaa. Hyvä combo!
2018. Uusimmat kuvat ovat tänään otettu. Takki on edelleen sama hyväksi havaittu Vilan takki. Asusteita on tullut hankittua vähän enemmän. Nykyään kuvaan talviasutkin ihan takin kanssa, vaikka melkein sama takki onkin joka kuvassa. Tykkään kuitenkin kuvata myös takin alla olevan paidan, mutta se ei tässä kuvassa näy. Näitä asukuvia tuleekin lisää sitten myöhemmin, jossa asu näkyy kokonaisuudessaan.

Blogini 3v -arvonnan voitti Juulia M ja sinulle on laitettu sähköpostia! Onnea!♥ Kiitos myös kaikille arvontaan osallistuneille! :)

Mitä mieltä postauksesta? Teenkö näitä lisää?

4 kommenttia:

  1. Tosi mielenkiintoinen postaus! Hienoa, että oot säilyttänyt noita vanhoja kuvia niin paljon, ite poistin jossain vaiheessa pikkuhiljaa oikeastaan kaikki nuoruudenkuvat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Voi että, harmi. :( Mulla on tosiaan kyllä kaikki kuvat tallessa. :)

      Poista
  2. Hei mä muistan nuo 2014 vuoden asukuvat sun edellisestä blogista! :D Näitä postauksia on aina tosi kiva lukea, joten mielenkiinnolla oottelen tuleviakin osia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ootpa kyl pitkään lukenu mun blogeja! :D Tuntuu kyl kivalta!♥ Mukava kuulla, että tää postaus sai hyvän vastaanoton! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan