Slider

Lastenhuoneen muutoksia

keskiviikko 8. elokuuta 2018

  Ajattelin tulla jakamaan taas muutamat kuvat lastenhuoneesta, sillä olemme tehneet sinne vähän muutoksia. Tässä kesän aikana olemme vaihtaneet huoneeseen lattian sekä katon. Lattia on lastenhuoneessa nyt sama kuin vanhempien makuuhuoneessa ja katto on samaa valkoista mdf-paneelia kuin koko asunnossa on jo. Lattialistat ja kattolistat on vielä vaihtamatta ja tarkoitus on vielä seinistä poistaa tapettia ja maalata, mutta en tiedä milloin se tehdään. Aikaisempi postaus lastenhuoneesta löytyy esimerkiksi tästä.
  Lasten kannalta isoin juttu oli kerrossängyn purkaminen erillisiksi sängyiksi. Meidän 3v8kk ikäinen poika ei ollut vielä halukas siirtymään kerrossängyn yläsänkyyn joten teimme tällaisen ratkaisun. Tässä on parin kuukauden päästä tapahtumassa kuitenkin iso muutos, kun uusi vauva syntyy, niin emme halunneet liikaa isoja muutoksia hänelle. Meidän 1v8kk ikäinen tyttö taas siirtyi laidattomasta pinnasängystä isojen tyttöjen sänkyyn. Pinnasängyn laitoimme jo vauvaa varten valmiiksi meidän makuuhuoneeseen. Halusin myös tytön kannalta tehdä tämän muutoksen aikaisin, että hän ehtii tottua uuteen sänkyynsä ennen vauvan syntymistä.

  Muutoin lastenhuone on pysynyt ennallaan (järjestyksen vaihtoa lukuunottamatta) ja tykkään tästä jopa enemmän näin ilman kerrossänkyä. Tilaa meillä on vähän ja esimerkiksi isompia leluja on vaikea säilyttää. Haaveilen esimerkiksi meidän tytölle nukkekodin ostamisesta syntymäpäivälahjaksi, mutta sitten se ongelma, että mihin se mahtuu?! Leikkikeittiöstä mietin, että leikitäänkö sillä tarpeeksi vai olisiko sen aika lähteä. Nämä on näitä pienen asunnon pohdintoja. Oon kuitenkin ylpeä siitä, että olen saanut karsittua paljon leluja joten lastenhuoneen järjestystä on helppo pitää yllä, vaikka tilaa onkin vähän.

Mukavaa loppuviikkoa!♥

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Siis joo mäkin tykkään niistä paljon! :) Ne on Prismasta aikoinaan ostettu. Siellä on tosi kivoja junior-kokoisia lakanoita. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan