Slider

Throwback style - elokuu 2012-2018

sunnuntai 12. elokuuta 2018

  Nyt tuntuu, että alan taas päästä ihanan kesän jälkeen mun perus postaustahtiin kiinni, mutta elämäntilanteet tosin muuttuu ja voi olla, että esimerkiksi vauvan syntymän jälkeen arki muuttuu taas sen verta, että joutuu vähän suunnittelemaan asioita uusiksi. Mun kesästä tulee vielä erikseen postausta ja käyn läpi mun summer bucket listan, et mitä tavoitteita tulikaan saavutetuksi. Oon kyllä sitä mieltä, että elokuu on vielä kesää ja syksy alkaa vasta syyskuussa joten vielä on kesää jäljellä!
  Oon siis skipannut kesä- ja heinäkuun asukuvat, mutta nyt ois vuorossa taas vanhoja asukuvia vuodesta 2012 tähän vuoteen eli Tb-style -postaus elokuulta.
2012. Näissä asukuvissa on jotain tosi kivaa tyttömäisyyttä, josta tykkään. En tiiä sit onko se noi hiukset vai noi vaaleanpunaiset housut. Oon näissä kuvissa 20-vuotias (täyttämässä 21v loppuvuodesta). Vaatteita mulla ei ole mitään jäljellä asusta, enkä tiedä pukisinko enää vaaleanpunaisia housuja, mutta toisaalta miksipäs ei. Ei tämä niin huono asu ole. Hiuksia voisin tänä päivänä laittaa vähän enemmän!
2013. Toisen kuvan rajauksesta päätellen oon varmaan ottanu nämä kuvat itselaukaisimella... No ei aina voi onnistua, haha. Asu on kyllä ihan kiva. Se on sifonkipaitaa lukuunottamatta ostettu kirppikseltä. Kengistä tykkäsin paljon, koska niissä oli pieni korko, niin niillä sai heti kävelyyn tietynlaista ryhtiä. Pukisin uudestaankin.
2015. Tästä shortsiasusta olin tosi epävarma ja oon itseasiassa edelleen, sillä tuo shortsihaalari löytyy multa vaatekaapista. En nimittäin ole ihan täysin varma sopiiko tämä mun vartalon muodoille. Käytin tätä kyllä alkukesästä, kun mun vauvamaha sinne vielä mahtui, mutta olisi kiva löytää sellaisia shortsihaalareita, joissa tuo shortsiosa olisi korkeavyötäröisempi, jolloin tällainenkin asu sopisi itselleni paremmin. Kengät vaihtaisin lipsuttimista pois, vaikka tämä asu sopisikin kenkiensä vuoksi parhaiten rannalle.
2016. Tässä asussa tökkii jokin ja se on varmaan nuo kengät. Vaihtaisin ne pois esimerkiksi nilkkureihin, jolloin saisin asusta vielä naisellisemman. Tämä onkin kunnon syysasu verrattuna näihin muihin ja odotin tässä meidän toista lastamme. Tuo valkoinen takki löytyy multa edelleen ja se oli ihan älyttömän hyvä kirppislöytö. Joku nimittäin halusi luopua uudenveroisesta takista vitosella, vaikka noita myytiin (ja en oo ihan varma myydäänkö edelleen vero modassa) uutena n.30 euron hintaan.

2017. Tämä oli mun kesän 2017 luottoasu. Tai siis niinä päivinä, kun oli hellettä ja tarkeni. Aloin toisen raskauden jälkeen löytää pikku hiljaa taas omaa vaatetyyliä. Muistan tästä asusta sen, että mun itsetunto-ongelmien vuoksi en olisi ikinä voinut vuosia sitten kuvitellakaan laittavani tällaista asua päälleni. Kesäisin käytin aina legginsseja tms, koska ajattelin että mun jalat on ihan hirveät ja ne täytyy peittää. Nykyään en onneks ole enää niin epävarma itsestäni, vaikka huonoja päiviä onkin joukossa ja raskaus muuttaa kroppaa koko ajan, mikä taas tuo sitä epävarmuutta pukeutumiseen. Tämä asu oli kenkiä lukuunottamatta kirppikseltä löydetty ja edelleen pukisin päälleni.
2018. Tässä oli taas mun tämän kesän yks helleasuista ja tuossa elokuun alussa käytiin tämä asu kuvaamassa. Oon nyt ollu kolme kesää raskaana, mutta tässä raskaudessa mun maha on ollut isompi, kun tämä vauva syntyy lokakuussa ja aikaisemmat lapset ovat syntyneet joulukuussa. Se on tuottanut vähän kriisiä hellepukeutumiseen. Tästä asusta tulee lisää kuvia sitten jossain vaiheessa.

Onko teillä näistä asuista lempparia?
Itse kallistun tuohon 2017 vuoden asuun.

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuo viime vuoden asu on munkin lemppari näistä, mutta tykkään tosi paljon myös 2013 vuoden asusta :) Nää tb style postaukset on aina tosi mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! :) Kiva, että löyty mieleisiä asuja. :) Ja kiitos palautteesta! Näitä on kyllä myös kiva toteuttaa. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan