Slider

12 vuotta yhdessä ja 12 faktaa meidän parisuhteesta

keskiviikko 21. marraskuuta 2018

  Me vietettiin eilen Timon kanssa vuosipäivää, kun ollaan alettu seurustelemaan 12 vuotta sitten. Päätin sen vuoksi tehdä postauksen, jossa kerron meidän suhteesta 12 faktaa. Nämä kuvat on otettu syyskuussa, kun meidän R-poika oli vielä mun mahassa. Otettiin nämä kuvat muuten ihan itselaukaisimen ja kameranjalan kanssa. Nähtävästi ihan onnistuneita kuvia saatiin.
1. Meidän yhteinen "harrastus" on se, että me molemmat tykätään käydä kiertelemässä kauppoja ihan vaan huvin vuoksi. Ja vaikka stereotypinen olettamus on se, että miehet ei tykkää shoppailla, niin eipä Timo ole koskaan sanonut mitään negatiivista Ikean tai Ideaparkin reissuilla, ja minäkin ihan mielellään kiertelen katselemassa Motonetin, Bilteman, K-raudan yms. tarjontaa. Käydään tosi usein ihan vaan marketeissakin koko perheenä ja Timo tykkää kiertää erityisesti kaikki poistotuote paikat. Joten meidät näkee siksi useammin koko perheenä kaupassa kuin erikseen.

2. Me ollaan molemmat tosi pihejä ja mietitään mihin rahat käytetään. Pihi on ehkä vähän negatiivinen sana, sillä ei meillä se säästäminen nyt ihan yli mene, etteikö esimerkiksi voitaisi käydä ulkona syömässä ja silloin tällöin laittaa muutenkin rahaa vähän enemmän johonkin juttuun. Ehkä vois puhua siitä, että ollaan järkeviä rahankäyttäjiä eikä kumpikaan ole sellainen "tili tuli, tili meni" -tyyppejä. Ostetaan paljon juttuja alennuksista ja fanitetaan tällä viikolla olevaa Black Friday päivää, koska voi ostaa esimerkiksi jotain merkkituotteita, kun ei normaalihintaisena viitsi.

3. Ihastuin Timossa siihen, että hänen kanssaan pystyi jutella ja hän vastasi viesteihinkin pitkästi eikä vaan tyyliin "ok". Hän sai mut myös nauramaan hauskuudellaan, mikä oli plussaa. Myöhemmin tämä sama piirre sai mut häpeämään, mutta nykyään alan olla jo sinut asian kanssa ja nauran mukana. Timo saattaa joskus mm. piippailla ohimeneville autoille tai nostaa kättä poliisille poliisiauton tullessa vastaan jne.
4. Me ei olla ikinä riidelty tai kinasteltu siitä kuinka päin vessapaperirulla laitetaan (koska molemmat laittaa sen just oikein päin) ja muutenkin riidellään tosi harvoin yhtään mistään! Jos joskus jotain riitaa tulee, niin yleisin aihe taitaa olla kotityöt tai sitten se, että väsyneenä tai muuten vaan ajattelemattomuuttaan tokaisee tai tekee jotain, mistä toinen loukkaantuu. Ollaan kyllä tässä 12 vuoden aikana opittu riitelemään rakentavasti: ei toisia syytellen, haukkuen tai mykkäkoulua pitämällä vaan enemmänkin pyritään olemaan samalla puolella ja yritetään yhdessä keksiä meidän ongelmaan ratkaisu et onko jomman kumman tarvetta muuttaa toimintaansa. Ja tietysti anteeksi pyydetään ja annetaan.

5. Meillä on monessa sama maku kuten tilataan aina Subwayssa leivät samoilla täytteillä ja irtokarkeissa ollaan molemmat kaikkiruokaisia. Timo ei niin paljon tykkää niistä minipätkiksistä, mutta muuten kaikki menee.

6. Vietetään aina meidän vuosipäivää ja hääpäivää edes jotenkin (yleensä käydään ulkona syömässä), mutta jostain syystä meidän kihlapäivä unohtuu meiltä molemmilta!
7. Me oltiin yläasteella rinnakkaisluokilla pienessä kunnassa, jossa meitä 91-syntyneitä oli vain kolme luokkaa eli noin 40 oppilasta. Ei kuitenkaan juteltu aluksi koulussa vaan alettiin jutella tietokoneella mesessä (windows live messenger), joka oli tällainen viestittelykeino siihen aikaan. Ysiluokalla sit alettiin seurustella.

8. Katsotaan yhdessä Uutta päivää. Harmittaa tosin, että se loppuu! Ennen katsottiin myös Salkkareita yhdessä, mutta tultiin vissiin vihdoin järkiimme ja lopetettiin vaan sen seuraaminen.

9. Meidän yleisimmät puheenaiheet on meidän molempien sekä lasten kuulumiset, mutta myös puhutaan paljon mitä tapahtuu maailmalla ja kotimaassa, mitä ollaan uutisista luettu tai sitten Facebookin Seinäjoen puskaradioryhmästä. Sit jos mulle on tapahtunu joku mun mielestä iso juttu, mistä haluan Timolle avautua, niin Timo jaksaa kyllä kuunnella, mutta usein mulla on tarve puhua, puhua ja puhua asiasta vielä seuraavanakin päivänä ja sitä seuraavana ja ehkä joku juttu muistuttaa mua asiasta vielä viikon päästä, niin siitä täytyy taas jutella, että pääsen asiasta yli. Tää on yks mun ärsyttävistä piirteistä, haha. Yleensä tämä tapahtuu illalla, kun pitäisi mennä nukkumaan...
10. Kun ollaan autolla menossa yhdessä jonnekin, niin Timo aina ajaa.

11. Meillä on tosi vähän hetkiä, kun voidaan olla kahdestaan ilman lapsia, mutta usein nämä hetket menee myös siihen, että molemmat räplää puhelimia. Onko muillakin pariskunnilla nykypäivänä näin? Vietetään kyllä aikaa myös ilman niitä puhelimia, ainakin välillä, hah.

12. Alkuvuosina Facebookissa juteltiin Timon kanssa paljon julkisesti toistemme tilapäivityksiin. Ihan siis sellaisia normikuulumisia yms, mitä olis kyllä paljon paremmin kannattanut laittaa vaikka yksityisviestillä, eikä mitään hajua, miksei niin tehty. Timo joskus mulle lukee niitä kommentteja ja ne hävettää kyl ihan sikana, et mun on pakko peittää korvat ja alkaa hokea "mä en halua kuulla" :D

2 kommenttia:

 1. Olipas hyvän mielen postaus! Onnea teille pitkän suhteen johdosta!

  Ihailin jo pari postausta takaperin sitä miten jaksat ostaa ja myydä tavaroita kirpparilla. Ahdistaa tämä nykyajan kulutusyhteiskunta. Monesti näkee myös sitä, että kirppareilla ostetaan itselle hyvä omatunto eli ostetaan hirveästi vaatteita uutena mutta koska ne myydään kirpparilla niin se on jotenkin ok. Kuitenkin olisi todella tärkeää että myös ostettaisiin kirpparilta lähes kaikki. Tuli siis tämä asia myös mieleen tämän postauksen kakkoskohdasta, kun kerroit että olette hyviä rahankäyttäjiä.

  Tuo ykköskohta oli myös ihana koska olen luullut että minä ja poikaystäväni ollaan maailman ainoita jotka tykkää shoppailla toistensa kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta ja onnitteluista sulle! :)♥

   Kyllähän se paljon aikaa vie tai varsinkin myyminen, mutta kirppisten kiertely on mukavaa puuhaa! :) Joo, oon huomannu kyllä saman! Eihän se ole sama asia jos itsellä on kaapit täynnä uusia vaatteita vaan tulis itsekin ostella kirppikseltä vaatteita. Niitä kyllä löytyy paljon nykypäivänä ja ihan Bik bokin, Vero modan, H&m:n, Adidaksen ja Niken yms vaatteita. Joskus jopa ihan uudenveroisessa kunnossa. :)

   Ihanaa, että löytyy myös muita yhdessäshoppailijoita! :D Oon saanut kuulla siitä paljon ihmettelyjä, nimenomaan sillee, ettei saa aina edes pakottamalla miestään kauppoihin. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan