Slider

Poikamme nimenanto- ja siunausjuhla

sunnuntai 25. marraskuuta 2018

  Tässä vähän juhlafiiliksiä meidän R-poikamme nimenanto- ja siunausjuhlasta. Ikävä kyllä meidän lapsemme esiintyvät edelleen blogissa nimettömänä, etten koko nimeä tule täällä kertomaan. Mutta nyt teimme Timon kanssa päätöksen, että he esiintyvät tästä lähdin nimen alkukirjaimella eli vanhin poikamme on A, tyttömme on E ja nuorin poikamme on R.

  Vaikka uskomme Jeesukseen, niin me emme kasta lapsiamme vaan he saavat sitten vanhempana itse päättää menevätkö kasteelle. Meille tuli kotiin maistraatista nimipaperit ja kävin ne maistraattiin viemässä täytettynä. Näin ollen pojallamme oli jo nimi, mutta olemme silti halunneet pitää nimen salassa ja paljastaa sen vasta nimiäisissä.
  Olen tehnyt blogiini postauksen tyttäremme nimenanto- ja siunausjuhlasta (postaukseen pääset tästä), joka oli erilainen kuin meidän R-pojan, sillä ne oli järjestetty Seinäjoen helluntaiseurakunnassa, kun nyt nämä järjestettiin meillä kotona. Meidän seurakunnan yksi pastoreista tuli meille kotiin siunaamaan meidän pojan ja samalla koko perheen eli siis rukoilemaan siunausta meidän poikamme elämään.
  Seurakunnan tilaisuus alkaa aamulla klo. 11 ja ajatteltiin ettei oteta turhaa stressiä, että yritettäis ehtiä kolmen lapsen kanssa sinne ajoissa ja järjestää vielä kahvittelua meillä kotona. Helpompi siis oli kutsua pastori meille kotiin ja järjestää koko juhla kotona.
  Itse juhlaviikko oli kyllä suoraansanottuna ihan hirveä! Timo ei tiennyt etukäteen ylitöistään, mutta hän teki sillä viikolla 75 tunnin työviikon. Hän lähti siis aamulla töihin ja tuli illalla takaisin ja teki vielä lauantainkin töitä - ja sunnuntaina oli juhlat. Olen sitten yksin siivonnut, leiponut ja hoitanut lapset ja arjen samalla. Onneksi äitini oli jonkin verran apuna, että pääsin mm. hakemaan koristeita ja käymään kaupassa yksin.
  Juhlat meni kyllä hyvin ja siunauksen lisäksi juhlassa lauloin "Mestaripiirros" -biisin omistettuna erityisesti meidän R-pojalle, mutta myös kahdelle vanhemmalle lapselle. Tarjoiluihin olin tyytyväinen ja kokeilin täytekakussa taas jotain uutta - nimittäin liukuvärjäystä. Täytekakun viirissä oli myös poikamme nimi, mutta olen sen muokannut pois.
  Toiseksi kakuksi tein kinuski-puolukka-piparijäädykekakun, joka sopii täydellisesti esimerkiksi joulupöytään. Teen tästä kakusta reseptipostauksen parempien kuvien kera myöhemmin. Kakkujen lisäksi meillä oli pöydässä kinkku- ja jauhelihapitsaa, keksejä, karjalanpiirakoita ja munavoita sekä karkkeja.


  R-poika nukkui lähes koko juhlan ajan, eikä tainnut olla edes tietoinen koko juhlista. Itse olin tyytyväinen siihen, että nyt pojallamme on nimi, eikä sitä tarvitse enää salailla perheessä vaan voi kutsua poikaa nimellä. Meillä oli myös vähän kiire juhlien järjestämisessä, koska nyt viikonloppuna on A-pojan ja E-tyttömme 4v ja 2v synttärit, eikä haluttu kaikkia juhlia pitää yhdessä. On ihanaa olla kolmen lapsen äiti.♥

2 kommenttia:

  1. Teillä on ollut todella mukavanoloiset ja kauniit juhlat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna!♥ Juhlat oli kyllä ihanat ja lähimmät ihmiset oli paikalla. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan