Slider

Kuukauden suosikit - Helmikuu

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Tuorepuuro. Helmikuussa tutustuin tuorepuuroon. En ollut koskaan kuullutkaan kyseistä termiä, mutta voin sanoa, että toimii! Mä en ole mikään puuron ystävä vaan oon syönyt lähinnä väkisin aamuisin puuroa koska "se on terveellistä" ja "se pitää hyvin nälkää" ym. Mutta tää tuorepuuro... Valehtelematta söin sitä aamupalana, välipalana ja iltapalana. :D Voin jossain vaiheessa jakaa lempireseptin tästä, kun tästä voi tehdä niin monenlaista versiota.

Tangle teezer ja Invisibobble -ponnarit. Joskus viime vuoden puolella ostin vihdoin itselleni tämän kovasti kehutun Tangle teezer -hiusharjan ja voin sanoa, että ei tätä oo turhaan kehuttu! Siis tää on niin hellävarainen hiuksille ja selvittää takut kuin takut. En voi muuta kuin kehua! Sopii sitä paitsi hyvin käteen eikä tässä mee rikki mikään. :D Oon nimittäin useasti saanu normaaleista hiusharjoista sen varren poikki. ;) Tähän samaan suosikkeihin tulee nämä Invisibobble -ponnarit eli puhelinlankaponnarit, joita ostin lisää helmikuussa. Nää on vaan niin parhaita ja nämäkin ovat hellävaraisia hiuksille.

Sitteri. Me ei aluksi hankittu sitteriä ollenkaan, kun ajateltiin sen olevan turha jos lapsi ei viihdykään yhtään yksikseen. Olin kuitenkin katsellut jo raskausaikana keskusteluja sittereistä ja tullut siihen tulokseen, että Babybjörnin sitterin haluan ehdottomasti joten tällainen saapui meille postissa helmikuun alussa. Tää on ollu kyllä ihan suosikki, koska poika viihtyy tässä hyvin ja näkee samalla mitä minä touhuan. Tämän avulla onnistuu ruoanlaitto tai esimerkiksi suihkussakäynti joten tää on kyllä arjen pelastaja!


Kivennäisvesi. Tuossa yhdessä postauksessa taisin mainitakin, että oon koukuttunu erimakuisiin kivennäisvesiin. En ole mikään limsojen ystävä, koska.. no liian hapokasta. :D Mutta nää kivennäisvedet on hyvän makuisia ja tarpeeksi laimeita hapoiltaan, että näitä on miellyttävä juoda. Onko teillä jotain vinkkiä, mikä ois parhaan makuista kivennäisvettä?


Kevätkengät. Oon pikku hiljaa ottanut varastosta kevätkenkiä esille. Erityisesti sen jälkeen, kun melkein kaikki lumet suli pois ja lämpötila on ollut melkein joka päivä plussan puolella. Nää kengät taitaa kyllä vedellä viimeisiään, mikä tosin on harmi, koska nää on tosi kivat! Joskus löysin nää kirpparilta jollain parilla eurolla.



Uudet farkut. Mä ostan harvoin kaupasta farkkuja. Näitä ennen oon ostanu farkkuja viimeks varmaan öö... neljä vuotta sitten? :D Kirpputorilta kyllä oon ostellu jos oon sattunu löytämään hyvät ja sopivat. Oon kuitenkin tykännyt näistä älyttömästi. Kahdet taaimmaiset farkut on Cubukselta ja kahdet etummaiset ovat Gina tricotista ja nää tuli kyllä tarpeeseen!

Sanni - 2080-luvulla. Kun ensimmäisen kerran kuulin Sannin biisin Prinsessoja ja astronautteja, ihastuin! Tykkään kyllä kovasti Sannin biiseistä. Tämä onkin ihan uutta tuotantoa Sannilta, jota oon kuunnellut toistolla helmikuun aikana.

ps. Hyvää naistenpäivää ihanaiset!♥

9 kommenttia:

  1. Mulla noi puhelinlankaponnarit ei vaan millään pysy hiuksissa kunnolla! Valuuvat kokoajan pois... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, onpa ikävää. :( On ne mullakin löysemmät kuin normaalit ponnarit, mutta ei ne valu kuitenkaan. Välillä niitä on vaikea saada poiskin kun jotenkin hiukset kietoutuu niihin. :D

      Poista
    2. Mulla on kyllä tosi liukkaat hiukset, niin johtuu varmaan siitä... Oon ruvennu joskus nyt suolasuihketta käyttämään, että hiukset sais vähän "rakennetta" ja ei ois niin sileet, talvella se oli varsinkin ärsyttävää, kun sähkösty koko ajan! :D

      Poista
    3. Aa, no hyvin mahdollista. :/ Ei tosin mullakaan hirveän karheat hiukset ole, mut ponnari tosiaan pysyy kyllä. En oo suolasuihkeesta kuullukaan aikasemmin et piti oikeen googlettaa. :D Itse käytän päivittäin semmosta XZ suklaa vanilja hoitosuihketta, joka vähentää sähköisyyttä ja siitä oon kyllä tykänny. :)

      Poista
    4. Mulla on joskus ollut sitä! Se tuoksuu niin hyvälle, ah!:D

      Poista
  2. Mulla on ollut perus Tangle teezer muutaman vuoden, samoin matkaharja ja oon tykännyt tosi paljon. Joulukuussa 2014 ostin Aqua Splash -harjan ja se on mun mielestä tosi huippu ja oon käyttänyt sitä suihkussa monta kertaa. Sillä on niin helppo harjata hiukset vaikka onkin tosi isokokoinen mun käteen.

    Joulukuussa ostin myös Invisibobble -rinkuloita ja ne on aivan mahtavia, tälläkin hetkellä hiukset on sellaisella kiinni. Ihanan kevyen tuntoinen.

    Tykkään pitää hiuksia yöllä kiinni ja huomaan aina, että noi muunlaiset rinkulat lähtee hiuksista irti ja katoaa johonkin sängyn tai sohvan väliin, Invisibobble taas pysyy tosi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että muillakin on hyviä kokemuksia näistä tuotteista! :) Vois kyl itsekin kokokeilla tuota Aqua Splashia, ku mulla ainakin hiukset menee usein suihkussa tosi takkuun ehkä laitan sen sit seuraavaks hankintalistalle! :)

      Poista
  3. Oon kyllä nii tyytyväinen, ku ostin viime vuonna Tangle Teezerin! Vaikka mulla onki ohuet ja lyhyet hiukset, kyllä niitä takkuja syntyy :D ja kaikki Sannin biisit on kyllä tosi hyviä! :)

    http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva kuulla, että on muitakin tyytyväisiä! :) Joo kyllä niitä syntyy ja Tangle Teezer on kyllä pelastaja! :) Itsekin tykkään kyllä melkein kaikista Sannin biiseistä. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan