Slider

Mitä minulle oikeasti kuuluu?

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Hei! En ole pitkään aikaan lisännyt tänne blogin puolelle asukuvia ja varmaan kuvat nähdessänne ymmärrätte miksi. En ole myöskään kovin paljon kertoillut kuulumisiani ja muutenkin koko kevät ja kesä on ollut täällä blogin puolella hiljaisempaa. Viime my day -postauksessa kerroin, että mun arki on tällä hetkellä tosi kiireistä ja se on totta. On kuitenkin jotain muutakin, mikä on vaikuttanut postauksien vähenemiseen.
  Oon itse tosi avoin ja rehellinen ihminen ja siksi bloggerin avaaminen on ollut välillä todella vaikeaa, kun ei ole voinut olla täysin rehellinen teille elämästäni. Oon mielummin bloggaamatta ollenkaan tai mahdollisimman vähän kuin feikkaisin, että "ei tässä mitään erikoista ole tapahtunut, hyvää kuuluu". Eihän mikään velvoita mua kirjoittamaan teille elämästäni enkä kovin paljon yksityiselämääni täällä jaakaan, mutta koin, että tämä on sen verran iso asia, että totta kai haluan sen teille kertoa sitten kun on sen aika, sillä näkyisi se muutenkin täällä blogin puolella.




Ja jos ette ole blogistani aiemmin huomanneet tai viimeistään nyt arvanneet, niin  kyllä, meille on tulossa loppuvuodesta toinen vauva.♥ Ja syy blogihiljaisuuteen on ollut se, että olen voinut todella huonosti raskauspahoinvoinnin takia. Oksensin 24/7 parisen kuukautta päivittäin (vain yhtenä viikkona oli muutama päivä taukoa). Pahimmillaan en oikein saanut päivän aikana syötyä mitään ja olen voinut niin heikosti, että hyvä että oon pystyssä pysynyt. Nyt kuitenkin voin jo paremmin ja ruokakin maistuu, vaikka tosin edelleen oksennan silloin tällöin, lähinnä aamuisin. Edellisessä raskaudessa oksensin puoleen väliin asti ja katsoo nyt, miten tämän toisen kanssa sitten käy, mutta selkeästi oksentelu on ollut rajumpaa. Palkinto tästä raskausajasta on kuitenkin parhain ja aika kultaa muistot.♥
  Helpottavaa on myös kertoa tästä teille, koska en ole voinut ottaa edes asukuvia, sillä maha on ollut jo pidemmän aikaa selkeä raskausvatsa joten bloggaaminenkin helpottuu huomattavasti, kun sain tämän asian tänne kirjoitettua. Toivottavasti teille kuuluu hyvää ja kesä on mennyt hyvin! :)





  Jostain syystä mulla ei meinaa enää mahtua mitkään vaatteet päälle ja koko ajan pitäisi ostella lisää vaatteita. Yleensä päälle meneekin esimerkiksi rennot collegeshortsit tai jotain muuta rentoa. Tämän sinisen Seppälän mekon kaivoin tänään kaapista. Oon löytänyt sen kirpputorilta kauan sitten, mutta en oikein ole tiennyt tykkäänkö siitä vai en. Tällee raskausaikana se ainakin menee mukavasti joten eiköhän se vielä tämän kesän aikana päädy päälle useamminkin.

23 kommenttia:

  1. Onnea tulevasta perheenlisäyksestä! ♡ Suloinen vauvamassu ja muutenkin näytät viehättävältä. Voimia sinulle raskauspahoinvointiin ja tsemppiä odotukseen:) PS. Käy kurkkaamassa uutta blogiani osoitteessa pellavaajapastellia.fi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista Annika!<3 Pitääpä käydä kurkkaamassa! :)

      Poista
  2. Onnea tulevasta perheenlisäyksestä <3 Mä niin muistan nuo raskauspahoinvoinnit, kärsin niistä monta kuukautta alussa :/ Tsemppiä sullekin niiden selättämiseen!

    Mä en oikein raskaana ollessa tykkää ottaa asukuvia,kun kaikki vaatteet ahdistaa. Muutaman oon räpsinyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! <3 Voi ei, ne on kyllä tosi ikäviä.:/ Kiitos tsempeistä, eiköhän tää tästä! :) Ja tiedän kyllä tunteen, kun oikeen mitkään vaatteet ei oo hyviä ja haluais vaan pukeutua mahdollisimman mukavasti.:D Edellisessä raskaudessa en itse ostanut oikein äitiysvaatteita, mutta nyt ajattelin jonkin verran ostaa. :)

      Poista
  3. Oi! Onnea uudesta tulevasta perheenlisäyksestä <3 :)

    VastaaPoista
  4. Voi kuinka ihanaa, onnea oikein paljon! ❤ koska sulla on oikee laskettu aika? ☺ meneekö pojan kanssa syntymäpäivät päällekkäin? 😉 -Nanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 En ikävä kyllä halua täällä blogin puolella sen tarkemmin kertoa laskettua aikaa, toivottavasti ymmärrät! :)

      Poista
  5. Onnea!!! Ja toivottavasti pian helpottaisi pahoinvointi... Nyt kun löytyi about samoilla viikoilla oleva odottajakaveri niin toivon heti jotain äitiysvaateideapostauksia. Tyylitajuttomana ihmisenä olen ihan hukassa tämän mahani ja vaatteiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, se on kyllä tosi ikävää, mutta nykyään oksentelu menee ihan rutiinillakin. :D Tiedän kyllä tunteen! Oon tänään menossa vähän vaateostoksille ja pitää katsoa löydänkö mitään. Syksylle mulla on jo vaatteita varattuna, mutta tämä kesä on vaikea. :D Eiköhän kuitenkin jonkinlaisia vaatepostauksia tule. :) Onnea myös sulle odotukseen! :)

      Poista
  6. oi ihanaa, tosi paljon onnea teille uudesta pienestä <3

    VastaaPoista
  7. Onnea onnea paljon! :) Harmi jos sulla on ollut pahoinvointia paljon, toivottavasti helpottaa loppua kohti! mutta ainakin näissä kuvissa näytät KAUNIILTA! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka ihanasta kommentista!♥ Ja joo sitä toivon minäkin ja onneks nyt on jo paljon parempi! :)

      Poista
  8. Oi, onnea vauvasta! :)

    Kuulostaa tosi ikävältä tuo oksentelu. Mulla on tänään 24+5 (esikoinen) ja koko raskaus on ollut tähän asti tosi helppo. Viikolla 6 oli etova olo useampana päivänä, mutta siihen se onneksi jäi. Mä oon niin nössö oksentamisen suhteen; itken ja vollotan enkä halua olla yksin oksentaessani. Ihan hyvä senkin puolesta siis, että jäi raskauspahoinvointi tulematta. :D Mutta kuten sanoit, sulle on maailman paras palkinto luvassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo se kyllä on ikävää. :/ En tykkää oksentamisesta kyllä yhtään minäkään! Onneks sä säästyit pahimmalta! :) Todellakin ja onnea sullekin odotukseen! :')

      Poista
  9. Onnea! <3 Toivottavasti olo helpottaa pian! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♥ Sitä minäkin toivon, vaikka nyt on tosiaan jo paljon parempi, eikä tarvitse kuin silloin tällöin oksentaa. :)

      Poista
  10. Onnea kovasti! <3 Tuo sun sininen mekko on aivan ihana ja suloinen vauvamasu sulla :) Toivottavasti olo helpottaa pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♥ Joo oli kyllä kiva, etten ehtinyt sitä heittää pois :) Toivon itsekin näin, vaikka onneksi on jo parempaan suuntaan mennyt :)

      Poista
  11. onnea teille! jotenkin arvasin kun kui tekstiä että olet raskaana, ja harmi että sinulla on ollut pahoin vointia toivottavasti helpottaa pian, ja tuo sininen mekko on kyllä ihana, ja olisi kiva jos tekisit jotain postausa mitä olet hankkinut vauvalle, onnea vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista ja kehuista! :) On onneks jo helpottanut paljon! :) Meillä on kaikki aikalailla valmiina vauvaa varten, kun meidän poika on alle pari vuotias, niin siltä oon kaikki säästänyt. Mut voi olla, että voisin niitä esitellä jossain postauksessa, kiitos vinkistä! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan