Slider

3v ja 1v yhteissynttärit

keskiviikko 13. joulukuuta 2017

  Joulukuun alussa vietimme lastemme synttäreitä. Koska molemmat ovat syntyneet joulukuussa niin koimme parhaaksi pitää yhteissynttärit. Halusin kuitenkin tehdä molemmille lapsille omat kakut, vaikka tuo meidän 1-vuotias neiti ei siitä mitään ymmärtänytkään. Tämä äitikään ei ihan ymmärtänyt, kuinka iso 20cm halkaisijaltaan olevasta kakusta tulee. Yleensä oon siis tehnyt 24-26cm halkaisijaltaan olevia kakkuja, niin ajattelin tehdä molemmista kakuista korkeat, mutta kapeammat. Silti koko yllätti ja pienemmät kakut olisivat riittäneet. Näistä molemmista kakuista tulee reseptipostausta vielä myöhemmin. Teemavärinä oli kulta, joka näkyi mm. mukeissa, kynttilöissä, serveteissä ja ilmapalloissa.
  Meillä ei tosiaan kakkujen lisäksi ollut muuta makeaa tarjottavaa ja voin kyllä kertoa, ettei olisi tarvinnut ollakaan. Suolaisena meillä oli pitsaa ja karjalanpiirakoita munavoilla. Silti koin, että tässä oli ihan tarpeeksi. Näiden lisäksi tietysti oli erilaisia juotavia. Kaikki kutsutut vieraat eivät päässeet, mutta osa on käynyt jälkikäteen kylässä ja vielä perjantaina on yksi ystävä tulossa lapsensa kanssa käymään.
  Lapset saivat tosi monipuolisia lahjoja; vaatteita, pelejä, palapelejä, kirjoja, leluja ja kaikki ovatkin olleet käytössä ahkerasti. Me ostettiin meidän neidille lahjaksi ensinukke ja pojalle polkutraktori peräkärryllä. Harmi, että on talvi, mutta pianhan sitä taas kevät tulee. Kovin kummoisia kuvia ei tullut otettua, joita ei tarvitsisi sensuroida joten näillä kuvilla mennään.
 Tytöllä oli päällä mun vanha mekko, joka on ollut mulla itsellä päällä 1-vuotiaana. Aluksi mun piti laittaa hänelle päälle vielä pikkasen liian iso tyllimekko, mutta sitten mun äiti mainitsi tuosta mekosta, jonka olemassaolon olin itse unohtanut ja se sopi meidän tytölle täydellisesti. Ajattelin, että kun kerta on tuollainen mahdollisuus omalle tytölle laittaa sama mekko päälle, kun mikä itsellä on ollu päällä, niin ehdottomasti! Alunperin mekko on ostettu Lindexiltä jotain 25 vuotta sitten. Lisäksi tytöllä oli päällä valkoiset sukkahousut. Suunnittelin laittavani hänelle hiuksiin pannan tai jonkun muun koristeen, mutta ihan toivotonta saada hänellä pysymään mitään päässä edes puolta minuuttia! Pojalla oli päällä Name it:n farkut näköiset housut ja Name it:n t-paita. Molemmat olivat kirppislöytöjä joten halvalla päästiin.Kiitokset vielä vieraille, jotka tätä luette!♥

4 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana tuo mekko<3 ja vielä parempaa, että ollut myös siullakin pienenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! <3 Joo, oli tosi kiva, et mun vanhemmat oli sen säästäny. :)

   Poista
 2. Onnea synttärisankareille! :-) Ja onpas upea tuo 1v kakku!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan