Slider

Joululahjatoiveet 2017 ja linkit jouluaiheisiin postauksiin

keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Viime vuonna tein blogiini joulukalenterin ja kirjoitin paljon jouluaiheisia postauksia, jotta en toistaisi itseäni, niin tänä vuonna olen jättänyt jouluaiheiset postaukset kokonaan pois. Tämä onkin tänä vuonna vasta ensimmäinen jouluaiheinen postaus. Jos kuitenkin haluatte lukea enemmän jouluun liittyviä postauksia, niin postauksen lopussa on muutama linkki aikaisempiin postauksiin. Ainakin tämän vuoden joulunvietosta tulee erikseen postaus ja katselen vähän tilanteen mukaan kuinka aktiivisesti blogia vielä päivitän loppuvuonna.
 Halusin kuitenkin tehdä mun joululahjatoivelistan ihan vaikka siksi, jos joku saa siitä inspiraatiota omiin lahjahankintoihin. Nämä on sellaisia, joita itse haluaisin ja tarvitsisin. Sen oon huomannut, että näin vanhempana ne lahjatoiveet alkaa olla enemmän tai vähemmän käytännöllisiä, haha. En tiedä, miten tässä ulkoasun mobiiliversiossa nämä Polyvoren kuvat näkyy, mutta koko kuvan saatte näkyviin ainakin klikkaamalla kuvaa.

Joululahjatoiveet 2017Ehkä eniten toivoisin langattomia kuulokkeita, jotta voisin käydä lenkillä ilman pelkoa siitä, että johdot takertuu ties minne ja puhelin lentää maahan. Oon kerran puhelimeni nimittäin rikkonut käyttökelvottomaksi juurikin niin. Bluetooth -kuulokkeet ois siksi tosi jees!
  Me saatiin yks vuosi joululahjaksi Iittalan kastehelmen pienempiä kulhoja/jälkiruokakippoja ja koska mun mielestä on parempi, että astiat on samaa sarjaa, niin haluaisin nyt sitten Iittalan kastehelmen sellaisia isompia tarjoilukulhoja.
  Käytännöllisiä lahjoja on myös tehosekoitin ja vohvelirauta. Mulla on Kenwoodin yleiskoneessa lisäosana myös tehosekoitin, mutta käytän sitä päivittäin ja se vie hirveästi tilaa meidän keittiön pöytätasolta joten siksi pikkasen pienempi tehosekoitin olisi mieluisempi. Mun on välillä tehny hirveästi mieli vohveleita joten vohvelirauta löytyy tämän joulun lahjalistalta.
  Oon suunnittelemassa matkaa Ikeaan ja sieltä olen ajatellut ostaa keittiön säilytykseen erilaisia purnukoita kuten nuo maustepurkit. Myös rottinkikori on Ikeasta ja ajattelin jos se kestäisi paremmin lelujen säilytyksen. Näistä tosin voi päätellä sen, että Ikean lahjakortti ois kans ihan jees lahja mulle.
  Viime vuoden lahjalistalla oli myös harmaa lampaantalja, joka muuten on vielä hankkimatta, mutta kovasti sellaisen haluaisin meidän valkoisen lampaantaljan rinnalle. Niin ihanan lämpimiä ja pehmeitä!
  En ole vieläkään saanut hankittua itselleni Juha Tapion nuottikirjaa joten sellainen olisi kyllä mieluinen lahja.♥
 
 

2 kommenttia:

  1. Vohvelirauta ja tehosekotin on ollu jo tosi kauan mun ostolistalla ja laitoin ne toivelistaan myös nyt joululle, mut epäilen niiden ilmestymista lahjapaperin alta. Ne varmasti tulee ostettua sitten tammikuun alessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama! Mut voi olla et ite saan nuo lahjaksi. :) No mut onnistuuhan se niinkin. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan