Slider

Vuoden 2017 kohokohdat

sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuosi 2017 oli toisaalta raskas, mutta samalla hyvin ihanaa ja opettavaista aikaa. Alkuvuonna luin Konmari -kirjaa ja aloitin kotimme karsimisprojektia. Oonhan mä ennenkin karsinut tavaraa, mutta kirjan luettua sain vielä lisäintoa siihen. Tällä hetkellä oon oikein tyytyväinen meidän kotiin. Vielä on paljon tekemistä ja kirppispöytä tulisi varata taas, mutta siihen oon tyytyväinen, että kotimme siivoamiseen ei enää mene niin paljon aikaa ja melkein kaikilla tavaroilla on oma paikka. Se oli myös yksi mun vuoden tavoitteista, joita listasin vuoden alussa tässä postauksessa.
  Tammikuussa vietimme esimerkiksi tyttömme siunaus/nimenantojuhlaa ja shoppailin kirpputoreilta tytölle vaatteita. Lupailin vuoden alussa, että panostan blogiin, mutta enhän mä aina pystynyt kaiken arjen keskellä kirjoittamaan niin montaa postausta kuin olisin halunnut.
  Huhtikuussa oltiin ensimmäistä kertaa Timon kanssa viettämässä kahdenkeskistä aikaa tyttäremme syntymän jälkeen nimittäin Juha Tapion akustisella keikalla. Se oli hieno konsertti! Olin myös muutaman muun bloggaajan kanssa Hair & Beauty Spa:n bloggaajaillassa ja raskaan raskausajan jälkeen kävin myös hemmottelemassa itseäni ja kävin värjäyttämässä hiuksiani.
  Kesään olin pettynyt, koska odotin hyviä ja lämpimiä säitä, ja olin koko kesän kuitenkin kotona lasten kanssa. Loppujen lopuksi kesä oli tosi kylmä ja kunnon hellepäiviä taisi olla ihan muutama. Kesällä oli kuitenkin yhdet häät, ostin uuden puhelimen, reissattiin Etelä-Suomessa ja remontoitiin meidän terassi, minkä olin laittanut tavoitteeksi tälle vuodelle. En ole tehnyt siitä vielä postausta, koska vielä se on vähän kesken. Luultavasti teen siitä keväällä/kesällä jonkinlaista postausta, kun vielä viimeistellään se.
   Syksy oli ihanaa aikaa ja sain taas yhden tavoitteen toteutettua, kun kävin Tampereella blogimiitissä tapaamassa muita bloggaajia. Mulla nimittäin oli tavoitteena tutustua uusiin ihmisiin. Vietimme myös Timon kanssa kuudetta hääpäivää keilaamisen ja syömisen merkeissä. Tämän vuoden aikana otin mukaan sisustukseen ja vaatteisiin ripauksen vaaleanpunaista ja oon kyllä tykännyt. Syksyllä ostimme meille myös uuden auton.  Loppuvuodesta vietimme lastemme 3-vuotis- ja 1-vuotissynttäreitä. Joulusta en teekään erillistä postausta, mutta aattoaamun vietimme kotona oman perheen kesken avaten lahjoja ja syöden jouluruokaa. Puolen päivän aikaan lähdimme ajamaan mun vanhempieni luokse, jossa syötiin taas, avattiin lahjoja ja käytiin haudalla. Tapaninpäivänä kävimme mun ja Timon mummojen luona, mistä sitten ajoimme suoraan kotiin.

  Yhteenvetona voisin sanoa, että oon kasvanut paljon henkisesti. Olen opetellut sanomaan "ei" ja olemaan itselle armollisempi. Kyllä edelleen välillä suoritan elämää kotona, mutta oon siitäkin opetellut eroon. Kirjoitinkin liiallisesta kiltteydestä postauksen ja se olikin heinäkuun ainoa blogiteksti. Vuosi on ollut raskas myös siinä mielessä, että en ole nukkunut koko vuonna yhtään kokonaista yötä. Toivon siis ensi vuodelle paremmin nukkuvaa lasta. Kuitenkin tämän vuoden kokonaiskuva on enemmänkin positiivinen kuin negatiivinen. Olen kiitollinen kaikista hetkistä. Tänään laitamme kotona joulun pois ja kirjoittelen ensi vuoden puolella sitten tavoitteita vuodelle 2018. Olkoon tuleva vuosi kaikenkaikkiaan ihana ja uusia juttuja täynnä. Ihanaa uutta vuotta siis!♥

Millainen vuosi teillä on ollut?

4 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta ♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle Jasmin!<3 Hyvää uutta vuotta myös sulle! <3

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen vuosi sulla ♥ Mun vuosi oli aika tapahtumarikas: ensin oli penkkarit ja abiristeily, sitten kirjoitukset ja pääsykokeet. Kesällä kävin Provinssissa ja Solarsoundeilla. Elokuussa aloitin uudessa koulussa ja osittain muutin uudelle paikkakunnalle. Loppuvuodesta olinkin sitten kaksi kuukautta työharjoittelussa päiväkodilla ja joulu vietettiin rauhassa perheen kesken :D Hyvää uutta vuotta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ollut myös ihana.♥ Kuulostaa kivalta myös sun vuosi!♥ Muistan itsekin juuri tuon abivuoden, kun oli kaikennäköistä ja uudelle paikkakunnalle muutto + koulunaloitus yms. :D Mut varmasti ikimuistoinen vuosi sulla. :) Kiitos ja samoin♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan