Slider

TB-Style Huhtikuu 2011-2018

tiistai 1. toukokuuta 2018

  Mun piti julkaista huhtikuun puolella vielä tämä TB-style -postaus ja Pintaa syvemmälle -postaus, mutta ne tulee sitten nyt toukokuun puolella. Huhtikuu meni kyllä älyttömän nopeeta ja mulla oli kaikenlaista menoa täynnä koko kuukauden, että blogi jäi siltä osin taka-alalle. Mutta nyt pääsette näkemään minkälaisia asuja mulla on ollut huhtikuussa vuodesta 2011 tähän vuoteen. 2016 & 2017 mä en löytänyt asuja, mutta olihan näitä jo silti paljon.
2011. No jos ei oteta huomioon sitä, että mulla ei ole tässä kenkiä, niin tykkään kyllä asusta. Tuo tunika oli mun lemppari ja siihen olen laittanut ns. "tissivyön" vyötäröä korostamaan, mut ei se nyt niin pahan näköinen ole, vaikka se ei oikeen meinaa mustan vaatteen seasta näkyäkään. Alla tietysti legginssit sekä pitkänmallinen toppi, kun tuo tunika oli vähän lyhyemmän mallinen. Vyö taitaa multa edelleen löytyä, vaikken sitä olekaan moneen vuoteen käyttänyt.
2012. Kuvat ei ole parhaimpia, kun ne on otettu likaisen peilin peilin kautta, mutta itse asu sitten... Tykkäsin tuollaisista "perhoshihaisista" paidoista paljon ja mulla olikin niitä monessa eri väreissä. Tämän violetinkin olin löytänyt kirpputorilta ihan muutamalla eurolla ja korkokengätkin oli joku muutaman euron kirppislöytö. Näin kevään kunniaksi saattaisin kuitenkin vaihtaa nuo paksummat lengginssit ihan sukkahousuihin, niin asu saattais näyttää vähän paremmalta. Muuten kyllä ihan kiva asu. Hauskaa, että oon pukeutunu niin eri värisiin vaatteisiin, mitä nykyään.

2013. En löytänyt tämän parempaa kuvaa ja hienosti kengätkin ovat rajautuneet kuvasta pois, kun olen ottanut tämän kuvan itselaukaisimella, haha. Tuon tunikan ostin opiskelija-alennuksella Anttilasta, mutta en mä kyllä enää sitä päälleni laittaisi. Ja muutenkaan asu ei miellytä. Näistä asuista muutenkin huomaa, etten käyttänyt mitään muuta kuin legginssejä. En tainnut edes omistaa farkkuja. Nykyään omistan sentään muutamat.

2014. Tältä vuodelta löysinkin kaksi asua. Ensimmäinen on muuten ihan jees, mutta omasta mielestäni legginssien ja pipon kuviointi riitelee keskenään ja vaihtaisin legginssit sukkahousuihin. Muuten saattaisin ihan pukea jopa päälleni. Toisen asun leopardihousut sopii mielestäni paremmin kotihousuiksi kuin julkiselle paikalle. Muistan vaan, kun blogeissa näin noita housuja asukuvissa ja sitten piti itsekin saada sellaiset. Toisaalta tää oli mun työasu ja töissä tämä toimi vähän rennompana asuna, kun jouduin kuitenkin lasten kanssa olemaan myös lattialla. Näissä jälkimmäisissä kuvissa odotin muuten meidän esikoista ihan alkuvaiheessa ja jotkut arvas blogin puolella näistä kuvista, että olisin raskaana. No pitihän se paikkaansa.
2015. Katoppa ku oon saanut jopa farkut jalkaani! Nämä onkin sitten otettu 4kk esikoisen syntymän jälkeen ja ovat huomattavasti paremmat jo, kun aloin synnytyksen jälkeen löytää oman tyylini. Tuo farkkutakki on edelleen mulla ahkerassa käytössä ja olikin itseasiassa eilen mulla päällä. Olen löytänyt sen parilla eurolla kirpputorilta joten oli kyllä hyvä ostos. Tämä on kyllä kiva asu ja voisin pukea päälleni uudestaankin. Kenkiä ja tuota sifonkipaitaa multa ei enää löydy, mut farkut ja farkkupaita kyllä.




2018. Sitten tämän vuoden asukuvat, jotka on otettu viikonloppuna. Jalassa on vaaleat äitiysfarkut ja alennuksesta löytynyt bomber -takki. Nuo valko-pinkit tennarit on muuten ihan mun lempparit. En muuta melkein enää käytäkään. Tästä asusta tulee sitten lisää kuvia myöhemmin. Kun ottaa edestä päin kuvat, niin pystyy vielä raskauden peittämään, mutta sivuprofiilista raskauden jo huomaa. Tosin oonhan mä jo neljännellä kuulla raskaana.

Mitä mieltä tyylimuutoksesta? Onko teillä lemppariasua näistä?

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo tämän vuoden asu 🙂

    Munkin uusi asu nähtävillä blogissa 👉 hhedes.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! :) Joo, mä itse asiassa kävinkin jo aiemmin kommentoimassa. :')

      Poista
  2. Vitsi mää niin tykkään kattella tämmösiä postauksia muiden blogeista :D Pitääköhän munkin toteuttaa ;D Ja hei ihanat noi vaaleat kengät tosiaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä tosi kivoja postauksia! Itsekin tykkään katsella muitten blogeista. :D Toteuta ihmeessä! :) Kiitos paljon Emilia♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan