Slider

Päivä kanssani videona

tiistai 15. maaliskuuta 2016

Hei! Lupailin teille tässä lähiaikoina kokeilla kuvata videota ainakin sillon tällöin blogin puolelle ja tässä ois nyt ensimmäinen! Haha, älkää ihan hirveästi haukkuko sitä, sillä tää tosiaan on ensimmäinen video pitkään aikaan! Tosiaan edelliseen blogiin tein joskus videoita, mutta siitä on jo monta vuotta aikaa niin ei oikein osaa/muista kaikkea. Meinas kyllä niin toivo mennä tämän tekemisessä, kun mistään ei meinannut löytyä muokkausohjelmaa, joka tukee meidän videokameran äänitiedostoa. Mulla ei muutenkaan riitä kärsivällisyys jos tekniikka ei toimi, niin onneks Timo oli sitten apuna paljon, koska multa tuli jo itku! Haha.
  Itse ainakin tiedän paljonkin asioita, mihin kiinnittää huomiota ens videossa joten uskon, että jos innostun tekemään lisää videoita, niin nää tulee paljonkin kehittymään tästä. Kuvasin tuossa varmaan parisen kuukautta sitten yhden my day -tyyppisen videon, mutta olin niin kriittinen, ettei se video koskaan nähnyt päivänvaloa. Mutta tämän nyt kehtasin nettiin ladata. Joten olkaapa hyvä ja kertokaa ihmeessä kommenttiboksiin, oisko esimerkiksi tällaiset Päivä kanssani -tyyppiset videot jatkossa ehdoton kyllä vai ei? Vai onko teksti+kuvat enemmän teidän mieleen? :) Tällee videon kautta ainakin toivottavasti saa enemmän selville sitä, minkälainen tyyppi tätä blogia täällä oikeen kirjottaa.

8 kommenttia:

 1. Ehdottomasti lisää videoita, näitä on aina niin kiva katsella! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, että pidit! :) Videot tuo kyllä kivaa vastapainoa pelkille kuville ja tekstille :)

   Poista
 2. Jee, kiva että säkin oot alkanut tekeen videoita! :-) Mä tykkään tällaisista my day -postauksista ihan missä muodossa tahansa, mutta ehkä muuten kirjoituspainotteisessa blogissa my dayt on kivempia videoina :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä vähä ajattelin et vois kokeilla. :D Onhan tää kivaa vaihtelua, kiva et tykkäät! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan