Slider

Kuulumiset kännykkäkuvien muodossa

keskiviikko 14. helmikuuta 2018

1. & 2. Olin käymässä mun vanhempieni luona ja nämä kuvat otin samalla, kun kävin nukuttamassa päikkäreille meidän tyttöä. Kyllä Suomen talvi on vaan upea! 3. Ennen asukuvien ottamista. Olin niin fiiliksissä mun asusta, että piti ihan selfie ottaa.
1. Ikeassa kuolasin tuota vaaleanpunaista vilttiä ja Timon mielestä joka Ikeanreissulta ostetaan joku viltti. En sitten ostanut, haha. 2. Olin seurakunnan musiikkivastuussa pitkästä aikaa ja yllättäen mua taas jännitti, koska lasten kanssa kotona ollessa harjoitteluaika on rajallinen. Tajusin just ennen tilaisuuden alkamista, että se kuvataan suorana Youtubeen. Tilaisuuden voi katsoa tästä linkistä (mun laulut alkaa kohdista 8:05, 34:40, 58:51 ja 1:39:55). 3. Olin lasten kanssa kirjastossa. Meidän kirjastossa on lasiseinät, joista näkyy Lakeuden risti, niin piti sitten napata siitä kuva.
1. Otettiin meidän tytön pinnasängystä laita pois. Iso tyttö jo, kun osaa mennä sänkyyn itse ja tulla sieltä pois. 2. Yritin ottaa 1-vuotiskuvia, mutta vielä pitäis lisää ottaa, kun en ollut täysin tyytyväinen kuviin. 3. Kimble -peli on meidän pojan tämän hetkinen lemppari ja pelataankin sitä aina, kun nuorimmainen on päikkäreillä.
1. Oltiin K-raudassa tapettikaupoilla ja ostettiin samalla meidän asuntoon uusia lamppuja. Kaikki tapetit oli -40% ja sisustusvalaisimet -25%. Meidän olohuoneen lautatapetti onkin K-raudasta hankittu ja sitä löytyy vielä K-raudasta. 2. Oli raskas päivä, niin piti lähteä kaupungille tuulettumaan. Ja joo, lastenvaatepuolella oon, haha. 3. Ääni annettu presidentin vaaleissa.
1. Äidin kanssa Valkoisessa puussa kahvilla. Ihan älyttömän hyvää toi niiden suklaakakku! 2. Tehtiin pojan kanssa yhdessä mustikkapiirakkaa.

Jos mun arki kiinnostaa enemmän, niin mua voi seurata Instagramissa @jennislullaby :)

6 kommenttia:

 1. Täällä toinen ketä haluaisi ostaa jokaisella Ikean reissulla uuden viltin. Ne on vaan niin ihania ja halpoja! :’-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mutku ne on niin ihania! :'D Kiva et löytyy muitakin! :D

   Poista
 2. Olisi kiva lukea tuota Pintaa syvemmälle -sarjasta esimerkiksi semmoinen teksti joka käsittelee sun uskoa, millä tavalla se on vaikuttanut sun ja perheesi elämään ja miten usko näkyy teidän elämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa sellainen on tulossa ja se odotteleekin tuolla luonnoksissa jo puolivalmiina! :) En tiedä milloin sen julkaisen, mutta ei varmaankaan tälle helmikuulle ehdi, kun oon saanut yhden toisen tekstin valmiiksi. Kiitos paljon kommentistasi! Toivepostauksia on aina kiva saada ja toteuttaakin jos on mahdollista! :)

   Poista
  2. Joo, tykkään kans, kun tuot uskoa esille :) Mulla itsellä kans luonnoksissa teksti uskosta ja lasten kasvatuksesta. Tosin luulen, että se pysyy luonnoksena vielä piiiitkään, kun se vähän elää omaa elämäänsä ajatuksissa :)

   Poista
  3. Okei, kiva kuulla! :) Joo ainakin mulla tuollaiset henkilökohtaisemmat tekstit vaatii aina tietynlaisten kypsyttelyn ja muokkauksen. :) Toivottavasti säkin saat sen joskus valmiiksi ja julkaistua. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan