Slider

Throwback style - Marraskuu 2011-2018

sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Hei! Vaikka onkin jo vaihtunut joulukuu niin haluan vielä julkaista tämän marraskuun asuista koostuvan TB-style -postauksen, jossa esittelen teille kuinka mun tyyli on muuttunut seitsemässä vuodessa. Kerron myös pukisinko enää näitä asuja päälleni.
2011. Jaiks, kun oon ollu ihan eri näköinen mitä nykyään! Sinänsä tyyli ei ole hirveästi muuttunut, sillä edelleen käytän mekkoja ja sukkahousuja, mutta täytyy kyllä myöntää, että tätä asua en enää pukisi päälleni. Tässä on mielestäni vähän liikaa kaikkea - löytyy kaulakoru, silmälasit ja tissivyö. Lisäksi, vaikkei se kuvassa hirveän hyvin näy, niin sukkahousut oli leopardikuvioiset. Olin tähän aikaan hullaantunut kirpputoreista ja ostelin sieltä ihan mitä sattuun, koska halvalla sai. En sitten ehkä osannut yhdistää niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

2012. Tämä asu on aika yksinkertainen - valkoinen neule ja mustat legginssit. Voisin jopa pukea tämän edelleen päälleni. En tosin omista enää tuota neuletta. Sekin oli kirppislöytö silloin aikanaan.

2013. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota noihin mun hiuksiin - aivan järkyttävän väriset! Mutta niille on kyllä ihan luonnollinen selitys, sillä olin vaihtamassa hiusväriä tummasta vaaleaan enkä ole ikinä käyttänyt värinpoistoa... Itse asu on ihan jees, mutta farkut vaihtaisin korkeavyötäröisiin, niin tuon farkkupaidan leikkaus ei paljastaisi ihoa tuosta sivusta, niin voisin jättää topin sieltä alta pois. Nuo kengät oli kivat, mutta ne ei ollut mulla kauaa ehjänä. Nekin oli löydetty kirppikseltä, kun halvalla sai, eikä laatu ollut välttämättä niin hyvä. Nykyään katson paljon tarkemmin, mitä kirppiksiltäkin ostan. Tästä asusta mulla ei enää ole mitään jäljellä enkä tässä muodossa sitä päälleni pukisikaan.

2014. Tämä oli aikaa, kun odotin esikoistamme enkä pitänyt blogia, joten asukuvia ei juurikaan ollut. Olemme ottaneet kuitenkin raskauskuvia ja tämä asu oli ainoa, minkä marraskuulta löysin. Olen käyttänyt tuota samaa H&m:n pidempää tunikaa jokaisessa raskaudessa. Farkkupaita sopii asuun hyvin ja tuon vyön olin laittanut masua korostamaan. Pukisin edelleen päälleni.
2015. (Villatakki saatu blogin kautta) Tämä asu on kyllä kiva ja kaikki löytyy multa edelleen "nahka"legginssejä lukuunottamatta. Ne oli vähän liian isot joten myin ne eteenpäin ja ostin myöhemmin toiset pienempää kokoa, jotka mulla on kyllä vaatekaapissa. Voisin pukea tämän vielä päälleni.
2016. Seuraava asu onkin samalla villatakilla, mutta pelkän mustan sijasta olen lisännyt asuun viininpunaista, joka kyllä toimii. Voisin edelleen pukea tämän päälleni.
2017. Sitten vähän erilaisempaa asua korkeavyötäröisen kellohameen kanssa. Tässä asussa kyllä toimii mielestäni kaikki enkä muuttaisi siitä mitään. Kaikki löytyy multa kaapista ja voisin pukea tämän päälleni. Pitäisikin nyt raskauden jälkeen alkaa taas käyttämään näitä mun kellomekkoja!

2018. Uusimmassa asussa on vähän samoja elementtejä kuin aikaisempien vuosien asuissa. Tekonahkalegginssit, neuletakki, samat korkkarit ja väritykseltään mun ominta juttua eli viininpunaista, armeijan vihreää ja mustaa. Toimii! Näitä kuvia tulee myöhemmin lisää.

4 kommenttia:

 1. Nää on aina mun lempparipostauksia! :) Harmittaa ite, ettei koskaan oo tullut otettua minkään näköisiä asukuvia, että näkisi miten sekä tyyli että itse on muuttunut :/ Tuo viime vuoden asu on kyllä tosi kiva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun pitävän näistä! :) Harmi! :( Mut ei se liian myöhäistä ole vieläkään! :) Näistä kyllä näkee tosi hyvin sen, kuinka se tyyli onkaan muuttunut. :D Kiitos♥ Itsekin tykkään siitä paljon :)

   Poista
 2. Nämä on parhaita postauksia ikinä! Ihan mieletöntä nähdä aina, miten paljon ihminen muuttuu muutamassa vuodessa :)

  nouw.com/kiiainnanmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Mäkin tykkään näitä lukea muiden blogeista! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan