Slider

Lastenhuone tällä hetkellä

sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

  Ulkona alkaa olla sen verran valoisaa, että meidän kodin kuvaaminenkin onnistuu. En olekaan muuten kuvannut lastenhuonetta sen jälkeen, kun se on remontoitu. No okei, se on vielä viimeistelyä vaille, sillä ylläri sieltä puuttuu lattialistat, kattolistat ja nurkkalistat... Mutta eihän sitä kuvista huomaa, jos ei katso, haha.
  Tuo naulakkohylly myös sai uuden paikan ja mun mielestä se on paljon parempi tuossa! Taulu, jossa on tuo iltarukous, on Pikkunorsu.fi -sivustolta tilattu. Tarkoitus on ostaa vielä muitakin tauluja.
  Lokakuussa, kun Timo oli isyyslomalla, niin poistimme kahdesta seinästä tapetit ja maalattiin ne valkoiseksi. Lisäksi tapetoimme tuon pidemmän seinän uudella tapetilla. Ennen siinä oli beigen sävyinen tähtitapetti. Laittian ja katon olimme vaihtaneet jo aiemmin. Nyt tämä toinen makuuhuone on meidän vanhempien makuuhuoneen kanssa lähes identtinen materiaaleiltaan, mikä tekee tämän asunnon yhtenäisemmäksi.
  Tässä huoneessa siis asustaa meidän 4v poika ja 2v tyttö. Sänky on alunperin kerrossänky, mutta toistaiseksi sängyt ovat erillään. Meidän 4kk ikäisen vauvan pitäisi tänne jossain vaiheessa pinnasänkynsä kanssa muuttaa ja hänen lelut tietenkin myös. Lelut kyllä tänne mahtuu, mutta pinnasängystä en tiedä miten me se tänne kikkaillaan.
  Lapset sai joululahjaksi mun vanhemmilta Play & go -kangaskassin, joka on tosi kätevä duploille! Enää ei ole tarvinnut hirveästi keräillä palikoita sohvien alla. Varmaan ne yksittäiset palikat löytää paremmin tuosta kuin korista, jonka vuoksi ei tarvitse kaikkia palikoita levittää. Palikat on myös helppo kerätä tuohon ja laittaa pussi kiinni.
Mukavaa sunnuntaita!♥


Aiempia postauksia lastenhuoneesta:

2 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta! Ja tuo raitatapetti on mukavan rauhallinen valinta :) Ettekö ole ajatellut muuttaa isompaan kotiin missään vaiheessa? Luulisi käyhän tilat pian ahtaaksi teidän perheelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo niin mustakin se on rauhallinen, tykkään aika neutraaleista ja maanläheisistä väreistä.
   Kyllä me haaveilemme omakotitalosta, jossa on ainakin neljä makuuhuonetta, mutta tällä hetkellä menee vielä tässä kolmiossa. :) Kun karsii koko ajan tavaraa, laittaa esimerkiksi pieneksi jääneet vaatteet kiertoon ja on hankkinut järkeviä säilytysratkaisuja, niin sillä saa jo paljon tilaa säästettyä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan