Slider

Uusimmat kirpputorilöydöt vol. 7

tiistai 5. heinäkuuta 2016

  Tulin pitkästä aikaa päivittämään tänne blogin puolelle uusimpia kirpputorilöytöjä, mitä oon tässä lähikuukausina tehnyt. En ole ollut niin aktiivinen kirpputoreilla kiertelijä viime aikoina kuin yleensä, sillä oon tietoisesti yrittänyt välttää heräteostosten tekemistä, koska me ollaan ostamassa uutta sänkyä ja kaikkea muutakin sisustukseen liittyvää, niin rahaa ei ole hirveästi ylimääräistä. Vaikka kirpputorille ei hirveän suuria summia mene, mutta pienistäkin summista kertyy yllättävän paljon. Nyt kuitenkin niihin ostoksiin.

Nykyään oon löytänyt itselleni tosi huonosti vaatteita, mutta tämä valkoinen takki oli aivan ihana löytö. Se oli kooltaan pienempi, mitä yleensä käytän, mutta istui silti nätisti, eikä ollut kuin hihoista vähän lyhyt, mutta ei huomattavasti sieltäkään. Takki näytti käyttämättömältä ja maksoin siitä 5€. Tuossa toukokuun puolella kiersin kaikki Seinäjoen vaateliikkeet ja yritin etsiä itselleni sopivaa juhlamekkoa, mutta en löytänyt mieleistä, jossa olisi ollut kaikki kohdallaan; malli, väri, istuvuus, hinta jne. Onneksi ihmiset olivat tuoneet todella paljon juhlamekkoja myyntiin kirpputoreille, sillä löysin tämän alunperin H&m:n mekon vain viidellä eurolla. Tää oli mulle just täydellinen!

Tällä hetkellä nämä ovat mun ainoat farkkushortsit, mutta nää oli tosi kivat, sillä nämä olivat korkeavyötäröiset Boyfriend-malliset eli eivät ole mitenkään tiukat vaan kivan rennot. Alunperin nämä ovat H&m:n mallistoa ja nämä maksoivat 4€.

Mulla on vain muutama laukku ja nekin ovat suurimmalta osaltaan ihan älyttömän isoja, jonne saa kaikki pojan vaipat, lelut ja omat tavarat mahtumaan. Kuitenkin juhliin olisi kiva joskus ottaa mukaan ihan pieni laukku, jonne mahtuisi vain tarpeelliset kuten kännykkä, huulirasva, puuteri ym. Tästä kivasta mustasta pikkulaukusta maksoin neljä euroa.

Oon miettinyt kauan, että haluan saada lastenhuoneeseen oman cd-soittimen. Eihän tuollaiset perussoittimet maksa paljoa uutenakaan, mutta en silti malttanut jättää tätä ostamatta, koska tää maksoi vain 3€! Näin musiikin harrastajana tuon mankan äänenlaatu särkee mun korvia, mutta pääasia on, että lapsi nauttii. Siitä onkin tullut meidän pojan lemppari, sillä aina, kun hän menee omaan huoneeseensa leikkimään, pitää musiikki laittaa päälle.

Meidän asunnon entiset asukkaat olivat jättäneet vessaan kolme pientä naulaa seinään, sillä heillä oli ollut siinä tauluja. Itse en kuitenkaan keksinyt, mitä siihen laittaisin, enkä ollut löytänytkään mitään sopivia tauluja tai muita sisustusjuttuja siihen. Kunnes kirpputorilla kierrellessäni satuin löytämään juurikin kolme pientä meriaiheista taulua. Ajattelin, että nämä ovat juuri täydelliset vessaan ja sinne ne sitten päätyivätkin. Maksoin näistä 1€/kpl, joten ei todellakaan mikään kallis sisustushankinta ollut.

Mitä mieltä ootte löydöistä? :)

14 kommenttia:

  1. Tosi hyviä löytöjä taas oot kyllä tehnyt, varsinkin tuo eka valkoinen takki! Oon etsinyt pitkään tuollaista, mutta aina on koot loppu tai joku pielessä - vitsti, sä sait täydellisen ja vielä super edullisesti! :D Luen aina näitä sun kirppislöytöpostauksia kadehtien, sillä mä teen tosi harvoin mitään hyviä löytöjä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo valkonen takki oli kyllä tosi hyvä löytö! En oo sitä ehtinyt vielä pitämään, mutta eiköhän tässä joskus ja pitäis asukuviakin ottaa se päällä. :) Harmi, ettet sä ole vielä saman tapaista löytänyt. :( Tuo on tosiaan Onlyn takki, mutten yhtään osaa sanoa onko kuinka vanha malli sitten. No höh. :/ Jos yhtään lohduttaa, niin en mäkään aina löydä ja jotenkin nyt tuntuu, että täällä Seinäjoella ei meinaa itselle löytää vaatteita ollenkaan. ;o

      Poista
  2. Tosi ihania löytöjä oot tehny, erityisesti tuo takki on mun mielestä aivan täydellinen löytö! Itse en kirppareilta niinkään paljoa löydä vaatteita vaan mm. kenkiä tai muuta tavaraa ja erityisesti elokuvia ja CD'itä tulee löydettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja se takki on munkin lemppari! :) Elokuvia ja cd-levyjä on kyllä tosi paljon myynnissä kirppiksillä. :) Itse oon lähinnä lastenleffoja ostellut joskus. :D

      Poista
  3. Aivan ihana tuo takki!! <3 juuri tuollaista oon itsekin etsinyt muttei oo vielä tullut vastaan!

    http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aliisa! :) Se on kyllä ihana♥ Toivottavasti sullakin onnistais ja löytäisit samantyylisen :)

      Poista
  4. Vitsit miten hyvä löytö varsinkin toi takki! Mä itse harvemmin löydän mitään kivoja vaatteita kirppareilta :(

    https://miljahoo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä tosi hyvä löytö! :) No höh :( En mäkään aina löydä, mut joskus sattuu tulemaan hyviä vastaan :)

      Poista
  5. Kivoja vaatteita taas kerran olet löytänyt! :)Itse ostin vasta kivan Marimekon pitkähihaisen kuudella eurolla. Hyvä hinta, kun ottaa huomioon paidan ovh:n ja kunnon.

    Olen muuten harkinnut blogin aloittamista uudelleen! En vain muista enää, miten nuo linkit saisin bannerin alle... Nuo missä sulla "etusivu" yms. Osaatko auttaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No oli kyllä hyvä löytö ja tosiaankin edullinen! :)

      Kiva kuulla! :) Huomasinkin jossain vaiheessa, ettet enää bloggaa, mutta oon seurannut sua ig:ssä sitten. :D Itse olen muistaakseni käyttänyt Pink Bubble -blogin ohjeita tai mitä nyt sattuu netistä löytymään kun googlettelee esim. "välilehdet blogiin" :) Tässä vielä suora linkki pariin ohjeeseen, toivottavasti niistä on apua! :)

      http://www.pinkbubble.fi/2013/08/valilehdet-blogiin-hyodyt-ja-helppo.html

      http://www.pinkbubble.fi/2014/05/valilehdet-blogiin-paivitetty-versio-ja.html

      Poista
  6. Tosi kiva postaus, ja kauniita kuvia! Kivoja löytöjäkin taisi mukaan tarttua. : > eksyin blogiisi netin syövereistä ja aivan pakko oli liittyä lukijaksi! : D jään siis ahkerasti seurailemaan blogiasi! : )

    Tessa's

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo kyllä, joskus löytyy kyllä tosi hyvin kaikkea, mut sitten on kertoja, kun ei mitään löydy. :D Voi, kiva kuulla! :) Tervetuloa seurailemaan!♥

      Poista
  7. Miulla on tollanen samanlainen takki, tosin sen oon ostanut uutena alennusmyynneistä. Ihan supertäydellinen, kannatti ostaa kun on tullut niin paljon käytettyä :) ihania muutkin löydöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva kuulla et säkin oot tykänny siitä! :) Se on kyllä niin kiva. :') Kiitos Essi!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan