Slider

Luukku 12. 10+1 jouluista faktaa minusta

maanantai 12. joulukuuta 2016

1. Ennen joulua pitää leipoa joulutorttuja ja pipareita, mutta en mä niitä oikeastaan syö esim. Jouluaattona kun on niin paljon muutakin syötävää.

2. Kun oon ollu pieni, meille ei ole tullut joulupukkia enkä kyllä koe, että oisin mitään menettänyt. Oon kyllä tietääkseni uskonut joulupukkiin.

3. Nuorempana aloin itkeä, kun jouduin olla joulunäytelmässä Jeesuksen äiti Maria.
4. Vielä muutama vuosi sitten mua ahdisti se, että joulu tuli kauppoihin jo lokakuun puolella, mutta nykyään se on ihanaa, kuinka kaupat panostaa jouluisiin näyteikkunoihin ja asetelmiin.

5. Vihaan jouluruuhkia kaupoissa. Silti usein huomaan sellaisessa olevani. Yks vuosi huomasin, ettei kannata mennä veronpalautusten jälkeen Keskiselle shoppailemaan, kun kassajonot saattaa kestää tunninkin.

6. Joulun jälkeisiin alennusmyynteihin on pakko päästä, vaikka sielläkin vihaan sitä ihmispaljoutta ja jonoja sovituskoppeihin! Yleensä mulla kyllä tarttuu käteen jotain aivan muuta kuin alennustuotteita...
7. Joulukuusen pitää olla aito kuusi! (koska rakastan imuroida neulasia, eiku...) Kieltämättä oon alkanu tykkäämään valkoisesta joulukuusesta, vaikka meille tuskin sellaista tulee.

8. Aattona pukeudun parempiin vaatteisiin, mut muuten koko joulun oon kotivaatteissa ellen sitten ole menossa johonkin ihmisten ilmoille.

9. Ennen vihasin luumumarmeladia ja annoin joulutortusta sen keskustan aina muiden syötäväksi. Kuitenkin pari vuotta sitten, kun esikoinen syntyi joulun alla ja sairaalassa oli jälkiruokana luumurahkaa, niin rakastuin! Ihan älyttömän hyvää! Tänä jouluna vetelen jo purkista luumumarmeladia, että näinkin voi käydä vielä näin aikuisena.

10. Mun ehdoton lemppariohjelma jouluna on Lumiukko. Se on pakko nähdä joka joulu. Nuorempana osasin sen Avaruus -laulun soittaa pianolla, niin mun oli aina pakko sen ohjelman jälkeen mennä se soittamaan.

11. Mun lempisuklaita on ehdottomasti Fazerin sininen, Geisha, Pätkis ja Dumle.♥

Samaistutteko te näihin? Kertokaa kommentteihin teidän joulufaktoja. :)

2 kommenttia:

  1. Tää joulukalenteri on ollut ihan huippu. Katson uuden postauksen aina heti herättyäni 😀Kivaa piristystä heti aamuun. Mun joulufaktoihin kuuluu se,että mun on pakko päästä joka vuosi jonkun artistin joulukonserttiin ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon palautteesta! Mukavaa, että on ollut mieluinen! :) Oi, joulukonserteista kyllä tulee varmasti ihana joulufiilis.♥ :')

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan