Slider

Luukku 22. Vuosi 2016 vol.1

torstai 22. joulukuuta 2016

Mulla on ollut tapana vuoden lopussa tehdä pieni yhteenveto kuluneesta vuodesta tänne blogin puolelle. Näistä on kiva myös katsoa, mitä kaikkea onkaan tapahtunut vuoden aikana. Ajattelin pitää tämän joulukalenterin jälkeen pientä blogitaukoa ja tehdä postauksia taas ensi vuoden puolella tai katsoo nyt vähän kuinka aikaa riittää. Siksi laitoin tämän postaussarjan ensimmäisen osan osaksi tätä joulukalenteria. Toinen osa ilmestyy sitten vähän myöhemmin.


Tammikuussa ajattelin panostaa vähän rahallisesti blogiin ja blogin 1-vuotissynttäreiden kunniaksi järjestin blogin puolella arvonnan. Tammikuussa oli todella kylmiä ilmoja ja yhden asun kävin kuvaamassa -28 asteen pakkasessa. Kävin täällä Seinäjoella Ykkösbasaari kirppiksen uuden tilojen avajaisissa ja ostin sieltä pari pussillista tavaraa, joista osaa esittelin tässä postauksessa. Aloitettiin meidän makkariremonttia ja muutettiin sen vuoksi makuuhuoneesta olohuoneeseen nukkumaan. Nukuttiin olkkarissa muuten loppujen lopuksi puolisen vuotta... Aloitin yhteistyön Luontaistukun kanssa ja alkuvuodesta teinkin heille muutaman yhteistyöpostauksen. Jaoin mm. raakasuklaa brownien ohjeen.


Helmikuussa ostin aika usein croisantteja ja söin niitä aamupalaksi erilaisilla täytteillä. Olin aika usein pulkkailemassa pojan kanssa ja esittelin blogin puolella pojalle tekemiäni kirppislöytöjä. Helmikuussa julkaistu rennompi asu on ehkä yks mun tämän vuoden lemppariasuista.Maaliskuussa olin ystäväni kanssa Juha Tapion keikalla Kurikassa ja otin vihdoin uuden yhteiskuvan Tapsan kanssa, kun edellisen oon ottanut ollessani 12-vuotias. Lumet alkoi sulaa ja kevät oli jo ihan nurkan takana. Ostin ensimmäistä kertaa elämässäni meille kotiin tulppaaneja. Jaoin blogin puolella kookosöljyn käyttövinkkejä. Julkaisin myös ensimmäisen My day:n videona sekä tehtiin pääsiäisen tienoilla Timon kanssa kinderhaaste, jolle muuten nauran vieläkin. Julkaisin blogin puolella myös mun pääsiäisen asun.Huhtikuussa löysin uuden lempijäätelön Classicin valkosuklaa-salmiakin. Yhtenä huhtikuun päivänä itkin ilosta tehdessäni positiivisen raskaustestin.♥ Tosin blogin puolella kerroin tästä ihanasta uutisesta vasta paljon myöhemmin. Löysin pojalle ihania vaatteita maaliskuussa avatusta Zaran verkkokaupasta. Tosin esittelin näitä ostoksia vasta kesäkuussa. Ostin myös dymon ja jonkin verran sisustin sillä meillä kotona. Julkaisin vihdoin syvällisemmän postauksen itsetunnosta, jota olin pitänyt luonnoksissa jo pitkään.Toukokuussa vietettiin vappua tuttuun tapaan vapputorilla ja käytiin samalla kuvaamassa mun sen päivän asu. Olin elämäni ensimmäistä kertaa bloggaajaillassa Hair & Beauty Spa:ssa muiden Seinäjoen seudun bloggaajien kanssa. Tykkäsin kyllä älyttömästi! Kirjoittelin myös Summer bucket list -postauksen, jonka toteutus ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen kesällä.

Kesäkuu oli tosi hiljainen blogin puolella ja taisin peräti kolme postausta julkaista koko kesäkuussa. Kärsin niin pahasta raskauspahoinvoinnista, etten paljoa jaksanut tehdä muuta kuin maata sängyssä ja oksennella. Eihän sitä mahan kasvua oikein muut huomanneet, mutta itse toki huomasin sen pienen pienen kasvavan kummun, jota kuvailin jo ihan alusta lähtien.♥ Makkariremonttia tehtiin myös ja käytiin ostamassa laminaatti makkarin lattiaan. Juhannusta vietettiin tuttuun tapaan Keuruulla ja rannalla käytiin pariin kertaan. Jaoin blogin puolella toukokuussa otettuja asukuvia, koska raskauden vuoksi en uusia oikein voinut ottaa, kun ei haluttu kertoa vielä kaikille raskaudesta. Jaoin myös inspiraatiota kesäpukeutumiseen yhteistyön merkeissä.

Mitä mieltä tällaisesta postauksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan