Slider

Luukku 8. 2-vuotissynttärit autoteemalla

torstai 8. joulukuuta 2016

  Meidän parivuotias pikkumies tykkää hirveästi autoista, joten siksi ei ollut vaikea päättää millä teemalla lähdetään viettämään hänen synttäreitään. Väriteemaksi muodostui mustavalkoinen ruutulippujen mukaisesti. Tykkään hirveästi siitä, että synttäreillä on joku teema. Itse muistan omista lapsuuden synttäreistä 90-luvulla, että tarjottavana oli yleensä tyyliin kakkua, pullaa, sipsiä, karkkia, ja yhteen aikaan muotia oli jäätelökakut. Ei meillä ainakaan mitään teemoja ollut ja ihan tyytyväisiä oltiin siihenkin. Vaikka itse oon usein tosi pikkutarkka ja tykkään järjestää juhlia, niin rajansa kaikella kuitenkin. Vielä kun itse leipoo ja valmistaa tarjottavat alusta asti viimeisillään raskaana, niin joutuu vähän tehdä kompromisseja, eikä kaikkea ole mahdollista toteuttaa vaikka haluaisi. Pinterest on esimerkiksi tosi paha juttu perfektionistille, vaikkakin sieltä saa hyviä vinkkejä. Meinasin alkaa vääntää kakkosen muotoisen täytekakun, mutta onneks tulin järkiini, enkä lähtenyt sellaista tekemään. Haha.

  Tarjottavina oli dipattavia vihanneksia, autonmuotoisia pieniä voileipiä kinkkutäytteellä, karjalanpiirakoita, täytekakkua, valkosuklaa-lakritsi juustokakkua, Pätkismuffinsseja ja jouluista rocky roadia. Oonko ainoa, jonka on vaikea arvioida tarjottavien menekkiä? Kertaakaan tosin ei ole tarjottavat loppuneet kesken, mutta yleensä niitä jää reilusti yli. Tällä kertaa ei hirveästi onneks jäänyt meille syötävää. Nuo autonmuotoiset voileivät oli muuten kivoja. Sain idean Pinterestistä ja piparimuotilla tehtiin paahtoleipään tuo auton kuva ja täytteeksi etsin kinkkuvoileipätäytteen. Laitoin kaksi autoa yhteen ja laitettiin ruutulippu coctailtikku pitämään leipää kasassa. Täytekakkuun sain myös idean Pinterestistä, että laitan kakkuun autoradan ja ihan hyvin onnistu, vaikken ole hirveästi täytekakkuja harjoitellut.


  Vieraita oli kivasti ja melkein kaikki tärkeät ihmiset oli paikalla. Pari kaveria ja sukulaista ei päässyt tulemaan, mutta muuten oli kyllä todella mukavat ja onnistuneet juhlat. Lahjaksi poika sai todella monipuolisesti erilaisia juttuja. Oli kyllä niin ihana nähdä, kuinka lapsi oli niin innoissaan uusista jutuista. Hän sai mm. dubloja, radio-ohjattavan auton, vaatteita, veitsellä leikattavia puisia vihanneksia ja hedelmiä, ääntä pitävän kirjan ja palapelin. Me ei olla Timon kanssa vielä ostettu pojalle lahjaa, kun annamme hänelle lahjan vasta oikeana synttäripäivänä. Ollaan nyt otettu tavaksi viettää pojan synttäreitä aina vähän etukäteen, ettei kaikki joulujutut iske päälle.

ps. Vielä tänään on aikaa osallistua mun joulukalenterin arvontaan! Pääset osallistumaan siihen tästä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan