Slider

Luukku 16. Hän on täällä!♥

perjantai 16. joulukuuta 2016

Tuossa viime viikolla perheeseemme syntyi pieni prinsessa.♥ Ollaan hyvin onnellisia tuosta pienestä ihmeestä. Ihan kuin jännitystä ei olisi ollut muutenkin, niin me ei tosiaan tiedetty vauvan sukupuolta kuin vasta vauvan syntyessä. Nyt ollaan tutustuttu tuohon pienokaiseen ja opeteltu elämään arkea vauvan ja 2-vuotiaan taaperon kanssa. Synnytys meni hyvin ja palauduin synnytyksestä todella äkkiä verrattuna esikoisen syntymään. Heti synnytyksen jälkeen oisin voinut vaikka lenkille lähteä. Haha. Stressasin tosi paljon myös sitä saadaanko kaikki tehtyä ennen vauvan syntymää, mitä pitikin. Ja hyvin onnistuttiin saamaan remontti valmiiksi, maalaamaan keittiön pöytä ja tuolit sekä viettämään esikoisen 2-vuotissynttäreitä. Nyt keskitytään vaan olemaan perheen kanssa ja rauhoitutaan joulun viettoon.♥

Tuo synnytys vähän muutti aikatauluja, enkä ole saanut vielä kaikkia joulukalenteriluukkuja tehtyä, vaikka aika hyvin mulla olikin niitä valmiina. Myönnän, että kirjottelin blogipostauksia myös synnärillä. Vähän tosiaan jännittää saanko noita loppuja luukkuja tehtyä, mutta päivä kerrallaan. :)

13 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut pienestä prinsessasta ❤

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon pienokaisesta! ♥

  VastaaPoista
 3. Onnea ja siunausta teidän perheelle. Saitte joulun lapsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Niinpä ja itse asiassa jo toisen joulun lapsen.♥ :)

   Poista
 4. Voi että, paaljon paaljon onnea prinsessasta <3 ei mitään stressiä tästä joulukalenterista, nyt nautitte uudesta pienestä tulokkaasta, voi se pienen vauvan tuoksu on jotain niin ihanaa :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia!♥ Kiva kuulla, että ootte ymmärtäväisiä. :') Vauvan tuoksu on kyllä ihanaa♥

   Poista
 5. Iiiiik, eikääääää <3 <3 Ihana uutinen ja onnea pienestä prinsessasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos paljon!♥ Pian teilläkin on oma nyytti sylissä.♥

   Poista
 6. Paljon onnea! Ihanaa, että teillä on uusi pieni ihana ihme. Ehdin jo ihmetellä, että miten kummassa oot saanut näitä luukkuja niin hyvin ulos. Älä ota paineita, teet minkä jaksat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon tehny näitä luukkuja jo marraskuun puolella ja ajastanu näitä, mut en ihan ehtiny näitä loppupään luukkuja saamaan valmiiks ennen synnytystä. :D Kiva kuulla, että ootte ymmärtäväisiä. :)

   Poista
 7. Paljon onnea pienokaisen johdosta! Viettäkää rauhallinen joulu yhdessä perheen kanssa. Tuosta ajasta kannattaa todellakin nauttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vietetään! Oot ihan oikeassa, koska lapset kasvaa niin nopeasti. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan