Slider

10 tavoitetta vuodelle 2017

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

  Mä en tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia, mutta on mulla tälle vuodelle jotain tavoitteita, jotka ajattelin listata tähän postaukseen. Pidän erilaisten listojen tekemisestä ja on jotenkin tosi kiva edes jotain tavoitteita asettaa, koska sitten on jotain mitä saavuttaa.
  Tämän postauksen kuvat otettiin aikaisemmin tällä viikolla, kun oli jonkin verran pakkasta ja lunta satoi. Nämä asukuvat ovat siis ensimmäiset tälle vuodelle ja itse asiassa nämä ovat myös ensimmäiset asukuvat synnytyksen jälkeen. Vaikka tykkäsin hirveästi raskausmahasta, niin kyllä vähintään yhtä kivaa on pukeutua taas omiin vaatteisiin. Esikoisen syntymän jälkeen olin todella turvonnut ja meni monta kuukautta, lähes puoli vuotta, että olin takaisin omissa mitoissani. Nyt toisen synnytyksen jälkeen palauduin todella nopeasti omiin mittoihini, josta oon kyllä todella kiitollinen. Näissä kuvissa takki on auki tarkoituksella, mutta kyllä mä edelleen huomaan kulkevani takit auki, kuin sillon viimesillään raskaana. Haha. Viininpunaisen shoulder off -paidan olen ostanut Gina tricotista joskus kesällä, enkä ole kertaakaan sitä vielä käyttänyt. Kiva saada se nyt käyttöön!Takki - Kirpputori/Only | Paita - Gina tricot | Farkut - Gina Tricot | Kengät - NahkapaikkaOle itselle armollisempi.
Joissakin asioissa kykenen menemään myös sieltä mistä aita on matalin, mutta suurimmaksi osaksi vaadin hyvinkin paljon itseltäni. Sitä kai luulis, että tällee kotona ollessa pystyis olemaan rennommin ilman stressiä, mutta kyllä sitä kokee paljonkin riittämättömyyttä ja huonoa omaa tuntoa siitä, ettei kykene ylittämään sitä itse asettamaansa rimaa äitinä, vaimona tai kodin hoitamisessa. Ymmärrän sen kyllä, ettei kukaan ole täydellinen, eikä tarvitsekaan olla, mutta vielä kun sen sisäistäisi joka päivä. Parempaan suuntaan oon kuitenkin menossa.

Pidä huolta omasta hyvinvoinnista. Tämä vuosi tulee kokonaisuudessaan olemaan the vauvavuosi ja oon jo varautunut siihen, etten koko vuotena tule nukkumaan kokonaista yötä putkeen. Siksi mun pitääkin kiinnittää erityistä huomiota omaan hyvinvointiin. Silloin, kun minä voin hyvin, niin se heijastuu myös koko perheeseen. Tavoitteena on siis yrittää nukkua aina silloin, kun on mahdollista, ulkoilla, syödä monipuolisesti, viettää omaa aikaa säännöllisesti ja ottaa aikaa myös parisuhteelle.

Panosta blogiin. Blogi on sitä mun omaa aikaa ja haluan panostaa tähän niin paljon kuin pystyn. Ajattelin ostaa kalenterin blogijuttuja varten, jotta pystyn suunnittelemaan paremmin postauksia ja aikatauluttamaan niitä. Haluan myös asettaa omia henkilökohtaisia tavoitteita blogia varten ja saavuttaa ne. Ois hienoa, että pystyis pitämään kiinni siitä, että postauksia tulee tiettyinä päivinä. Uskon, että pystyn siihen hyvällä suunnittelulla, koska hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty!

Tutustu uusiin ihmisiin. Oon vähän arka tutustumaan uusiin ihmisiin, ellei se tapahdu jotenkin luonnollisesti kuten työpaikan tai koulun kautta. Ois mukavaa poistua mukavuusvyöhykkeeltä ja tutustua jotain kautta uusiin ihmisiin.

Älä unohda vanhoja ystäviä. Myönnän, että joskus mun on vaan tosi vaikea saada aikaiseksi laittaa viestiä ja ehdottaa tapaamista. Haluan panostaa tähän myös enemmän.

Elä hetkessä. Tätä täytyy edelleen opetella. Pitäis oppia pysähtymään tähän hetkeen, eikä koko ajan miettiä ja suunnitella tulevaa tai miettiä menneitä. Tärkeintä on tämä hetki just tässä ja nokka kohti tulevaa.Pyri eroon turhista tavaroista ja vaatteista. En ole lukenut mitään Konmari -kirjoja, mutta haluan silti, että meidän koti olisi tyhjä turhista tavaroista. Erityisesti lasten tultua sitä tavaraa kertyy paljon, kun vaatteet jää pieneksi, tulee lahjaksi uusia leluja ja vanhat lelut unohtuu. Yleensä mulla on pari kertaa vuodessa kirppispöytä, mutta voi olla, että tänä vuonna vien kirpputorille useammin tavaraa. Itselle tulee hyvä fiilis siitä, kun on siistiä, kaikki on järjestyksessä, eikä kaapit ole täynnä tarpeettomia tavaroita.

Laita terassi kuntoon. Me ollaan hyvin remontoitu meidän kotia sisältä, mutta terassi pitäis saada nykyaikaiseksi. Se olkoon 2017 vuoden tavoite.

Tee jotain uutta hiuksille. Tänä vuonna haluan hiuksille jotain aivan uutta joten, kun tyttö tuosta vähän kasvaa, niin varaan kampaaja-ajan.

Säästä rahaa. Mä saan nyt vähän enemmän vanhempainpäivärahaa, kun se määräytyy mun tulojen mukaan siltä ajalta, kun olin vielä töissä. Joten mun pitäis saada mahdollisimman paljon rahaa säästöön, jotta voin hoitaa lapsia kotona mahdollisimman pitkään kotihoidontuella.


Mitä mieltä ootte asusta? Onko teillä jotain tavoitteita vuodelle 2017?

2 kommenttia:

  1. Hyviä tavoitteita ja ihania kuvia! Tykkään etenkin kolmesta viimeisestä kuvasta, upea oot! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan