Slider

Kurkistus makuuhuoneeseen

perjantai 27. tammikuuta 2017
  Mä siivosin tuossa meidän makkaria, kun otin meidän tytöstä kiitoskorttikuvia. Ajattelin, että siinä samalla voisin kuvata meidän makuuhuonetta. Kuvissa näkyy meidän joululahjaksi saamat vaaleanharmaat lakanat, jotka on ostettu H&m:ltä. Lakanat olivat tosi ohuet, mutta sitäkin pehmeämmät! Mä en ole koskaan omistanut noin pehmeitä ja sileitä lakanoita. Tuntuu ihan kuin nukkuisi hotellin lakanoissa. 
  Makuuhuone on sisustukseltaan meidän hempein huone, mikä varmasti johtuu myös tuosta meidän tyttäremme nurkkauksesta. En pidä muutenkaan kovin tummista väreistä vaan hempeä ja luonnonläheiset värit on mun juttu! Hankinnassa on jossain vaiheessa tuohon Ikeasta ostettuun Brimnes-sänkyyn siihen kuuluva sängynpääty. Ois vaan pitänyt ostaa se samalla, kun sänky ostettiin, koska se ois tarpeellinen ja tois ryhtiä enemmän sänkyyn. Oon yrittänyt löytää sitä käytettynä tästä läheltä, ettei tarttis Tampereelle asti mennä, mutta ei ole vielä onnistanut. Meidän makuuhuone ei muuten vieläkään ole täysin valmis. Verhotanko ja verhot puuttuu edelleen, samoin puolet kattolistoista ja nurkkalistoja. Näitä ei vaan välttämättä kuvista huomaa. Haha.
  Ihanaa viikonloppua teille ja mä lähden valmistautumaan nyt itsekin viikonlopun viettoon, kun lähdetään mun vanhempien luokse.♥

8 kommenttia:

 1. Vau miten ihanalle näyttää!♥

  VastaaPoista
 2. Teillä on ihanan kodikasta ❤ ja vauvojen hepeneet on mahtavia sisustuselementtejä! :D

  http://pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Se on aivan totta ja itse kyllä hyödynnän tämän mahdollisuuden. :)

   Poista
 3. Teillä on ihanan harmoninen makuuhuone. Sävymaailma sopivan rauhoittava ja pinnasänkynurkkaus supersöpö!
  Kivaa helmikuuta sinulle, Jenni!

  http://www.idamariaankkuri.fi/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan