Slider

My day -video

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Hei ja hyvää keskiviikkoa! Oon varmaan viimeks viime keväänä tehnyt videoita ja ajattelin pitkästä aikaa kokeilla My day -videon kuvaamista. Onhan nää videot vähän eläväisempiä verrattuna pelkkään kuvaan ja tekstiin, mutta paljon on vielä harjoteltavaa kuvaamisessa, kameralle puhumisessa, videon muokkaamisessa ym. vaikka oon mä paljon juttuja oppinutkin. Huomasin muuten, että videolla eka puhun Ykkösbasaari kirpputorista, mutta videolla näkyvä kirppis ei ole kuitenkaan sama vaan Ullakon kirppis. Ihan vaan, ettei tuu vääriä käsityksiä. Tämä video on siis viime torstailta eli 19.1 kuvattu. Ja pääset siihen myös suoraan tästä.

8 kommenttia:

 1. Oi miten kivasti toteutettu video!♥

  VastaaPoista
 2. Hauska video! �� Kirppishaukka tääläkin! Mun tulee käytyä Shoppiksella eniten. Mutta käyn myös muissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! :) Heh, kirppikset on kyllä ihan parasta! Joo mäkin käyn shoppiksella ja myös Ykkösbasaarilla ja Ullakolla. Ne on mun lemppareita ja niistä löytyy ostettavaa vaihtelevasti.:)

   Poista
 3. Haha, just pari päivää sitten kyselin siulta siitä videonmuokkauksesta ja tein itse mydayn 22.1. sunnuntaista, tosin sain sen ulos jo pari päivää sitten - hauska sattuma että näin samaan aikaan tehtiin molemmat ja mie vielä kyselin siitä! Tosi kiva video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no mä meinasin kirjottaa sillon vastaukseks et justiin kuvasin my day videon, mut en sit ollu vielä siinä vaiheessa varma julkaisenko koko videota, niin en sanonu mitään.:D mut joo hauska sattuma! Täytyypä käydä kattoo sunkin video! Kiitos! :)

   Poista
 4. http://jennieveliinaa.blogspot.fi/2017/01/3x-suosikkiblogit.html

  Mainitsin sun blogin uusimmassa postauksessa. Käy kurkkaamassa jos kiinnostaa! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan