Slider

Blogi 2v - Mistä blogini koostuu

torstai 5. tammikuuta 2017

 Muutin 2010 syksyllä Seinäjoelle opiskelemaan ja 2011 alkuvuodesta aloin pitämään blogia. En edes muista, mistä sen idean sain. Taisin silloin muutamaa blogia lukea säännöllisesti ja ajattelin, että miksen minäkin, kun ei opiskelijakämpässä muutakaan tekemistä ollut. Aluksi kirjottelin vain päiväkirjamaiseen tyyliin omia kuulumisia lähinnä ja jotain asukuvia sinne postailin kans. Vuosien aikana blogi muutti paljonkin muotoaan ja 2014 kesällä mua alkoi ahdistaa koko blogi. Odotin silloin esikoistamme ja ajattelin, että haluan keskittyä nyt täysillä tulevaan lapseemme. Niimpä lopetin bloggaamisen. Ei se kuitenkaan niin helposti käynyt vaan äitiyslomalla aloin ikävöidä bloggaamista. 5.1.2015 perustin sitten kokonaan uuden blogin ja sain aloittaa puhtaalta pöydältä. Blogini on koko ajan kehittynyt tässä parin vuoden aikana ja pyrin sitä kehittämään edelleen parempaan suuntaan. Ajattelinkin näin blogin 2-vuotissynttäreiden kunniaksi vähän kirjoitella, että mistä blogini oikein koostuu.

Asut

*Harmaa villatakki, Valkoinen collegepaita, Adidaksen legginssit ja Only playn treenikassi saatu blogin kautta

Omasta mielestäni en ole mitenkään muodikas enkä loppujen lopuksi aina itsekään tiedä, miksi asukuvia tänne blogiin laitan. Tykkään silti kovasti vaatteista sekä pukeutumisesta ja on kiva ilmaista itseään myös vaatteiden kautta, sillä vaatteet ovat kuitenkin osa identiteettiä. Ei asukuvien ottaminen turhaa puuhaa kuitenkaan ole, sillä musta löytyy edes jotain kuvia kamerasta, kun yleensä olen vaan kameran takana. Toinen hyvä juttu on se, että kun kuvaa asuja, niin pukeutumisessa kehittyy, kun näkee ne asut kuvassa, niin huomaa paremmin jos joku juttu ei asussa toimi. Toivon tietysti, että asukuvilla voisin olla lukijoillekin inspiraation lähteenä. Koska suurimman osan vaatteista ostan kirpputorilta, niin ois kiva jos lukijat voisivat inspiroitua kiertelemään myös kirppiksiä.

Reseptit Rakastan nimenomaan leipomista. Ruoanlaitto ei oo niin mun juttu ja sen kyllä huomaa mun jakamista resepteistä, sillä kaikki taitaa olla jollain lailla makeita leivonnaisia, piirakoita, kakkuja tms. Oonkin tykännyt blogiin jakaa hyviä reseptejä ja tarkoitus olisikin tänä vuonna kokeilla erilaisia juttuja. Haluan myös kehittyä leipomisessa ja leipomusten kuvaamisessa, sillä niitä on oikeasti tosi mukavaa kuvata tänne blogiin.

Sisustus


Sisustaminen on myös lähellä sydäntä ja sisustamisessakin kehittyy, kun ottaa omasta kodistaan kuvia. Kuvia katsellessa sitä tajuaa usein mikä toimii ja mikä ei. Mulla on tällä hetkellä joku vaihe, että haluan kaiken olevan mahdollisimman yksinkertaista, enkä esimerkiksi enää tykkää siitä, että joka paikassa on paljon kaikkea sisustustavaraa. Nykyään ajattelen, että vähempi on kivempi. Oonkin paljon myynyt sisustustavaroita pois. On myös ihanaa, kun vihdoin on isommat remontit ohi ja voi vaan keskittyä sisustamiseen! Haluan sisustusjutuilla tuoda muillekin inspiraatiota.

Ostokset ja kirpputorit


Rakastan kirpputoreja ja oonkin ottanut tavaksi, että kuvaan tänne blogiin mun parhaimpia kirppislöytöjä. Ostan paljon vaatteita itselleni ja lapsille. Tosi paljon sisustukseen liittyviä juttujakin olen löytänyt kirppiksiltä ja mukaan lähtee myös leluja paljon. Tuun oikeasti paljon paremmalle mielelle siitä, että oon kirppikseltä löytänyt halvalla jonkun kivan vaatteen itselleni kuin että olisin ostanut normaalihintaisen tuotteen kaupasta. Vaikka en mä sitä voi kieltää, etteikö uusista vaatteista ja tavaroista aina tulisi hyvälle mielelle. Toki esittelen täällä blogissa myös muita ostoksia. Niitäkin on kiva asetella ja kuvata ja valokuvaus tosiaan kulkeekin tosi tärkeässä roolissa bloggaamisessa.

 Lifestyle ja oma elämä


Blogini on lifestyleblogi ja kirjoittelen lähinnä omasta elämästäni. Kuitenkin haluan tuoda blogillani hyvää ja positiivista mieltä muille ja siksi jätän negatiiviset asiat pois blogistani. Tai ainakin niihin liittyvät jutut ovat hyvin vähäisiä, vaikka tietysti nekin kuuluvat jokaisen elämään. Minulla on aviomies Timo ja kaksi lasta ja he näkyvät vaihtelevasti blogin puolella. Haluamme mieheni kanssa antaa lasten myöhemmin päättää itse, haluavatko he omia kasvojaan sosiaaliseen mediaan joten siksi kuvaan lapsiamme niin, ettei heidän kasvonsa näy. En myöskään käytä heidän nimiään täällä. Timolle on ok, että hän esiintyy täällä omalla nimellään ja näkyy välillä kuvissa. Olen muutenkin tehnyt tietoisen päätöksen, että vaikka jonkin verran blogissani on myös lapsiin liittyviä juttuja, niin pääsääntöisesti blogi kertoo minusta ja minun elämästäni. Kun oon kotona lasten kanssa, niin olen äiti 110%, mutta olen myös muutakin kuin äiti, ja siksi tekee välillä ihan hyvää "irrottautua" äidin roolista ja kirjoitella tänne blogin puolelle jotain aivan muuta. Lifestyle -postauksissa kirjoittelen esimerkiksi kuulumisiani ja oon tykännyt tehdä silloin tällöin my day -postauksia. Joskus kirjoitan myös syvällisempiäkin tekstejä tai ajatuksia johonkin postauksiin.

Blogini on tässä parin vuoden aikana muotoutunut aika hyvin ja se lähinnä keskittyy näihin ylläoleviin kategorioihin. Oon ymmärtänyt, etten yritäkään, että mun blogissa ois kaikille jotain, koska tästä tulis hyvin sekavaa. Nämä kategoriat ovatkin niitä asioita, joista mulle tulee hyvä mieli, ne rauhoittaa ja niistä nautin ja siihen mun blogin nimikin viittaa - Jennin kehtolaulu. Toivottavasti pysytte mun blogin parissa tänäkin vuonna.♥

4 kommenttia:

 1. Vaikkei itselläni lapsia olekaan niin toi on minusta hieno periaate, ettei näytä lasten kasvoja tai kerro nimiä somessa. Oikein ärsyttää semmoset äitylit, jotka postaavat kaikki lastensa kakkapyllyt ja suttunaamat johonkin facebookiin. Onpa sitten kivaa 15-vuotiaana kun sun kaikki vauvakuvat on kaikkien nähtävillä. Itse en ainakaan omiani haluaisi koko maailmalle esitellä! :D ps. Onneksi toinen lapsi oli eri sukupuolta niin on helppo viitata muksuihin tyttönä tai poikana. Vaikka nykymaailmassa sekin on tietysti väärin, kun ei saa olettaa kenenkään sukupuolta. x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tuota mieltä! :) Tosin vaikka itse teen toisin, niin ymmärrän myös niitä, jotka hyvän maun rajoissa laittaa lapsistaan kuvia someen, koska onhan se niin luonnollista tänä päivänä.:) Mut en kyllä ymmärrä noita kakkapyllykuvia tai muita sen tyylisiä. :D Joo se kyllä menee kätevästi tai oon mä kyllä miettinyt myös sitä jos kutsuihin täällä blogissa heitä etunimen alkukirjaimella. Katsoo nyt miten sitten tulevaisuudessa.:D Haha, totta, ehkä mun pitää vaan alkaa käyttää sitä etunimen kirjainta, niin ei oleta liikaa.;D

   Poista
 2. Munkin blogi koostuu hyvin pitkälti näistä jutuista. Asut, muoti ja kauneus on mun oman blogin pääperiaate, mutta kyllä se aina rönsyilee vaikka ja mihin suuntaan. :-D Kirpputoreja tulee kyllä kierrettyä, joten niistä itsekin olen miettinyt tekeväni postauksia. Ehdottomasti blogissa pitää keskittyä siihen, mikä itselle tuntuu hyvältä, eikä siihen mikä ehkä lukijoita kiinnostaa. :-) Ihanaa vuotta 2017 Jenni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no ei itselläkään aina nuo aiheet pysy välttämättä noiden juttujen sisällä, mutta pääsääntöisesti joo. :D Tee ihmeessä, itse ainakin tykkään lukea, mitä muut on löytäny kirppiksiltä. :) Täytyykin käydä tsekkaamassa myös sun blogi. :) Niinpä, samaa mieltä! Kiitos ja samoin sulle!♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan