Slider

Kukkatennarit kevääseen

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

  Nyt kun lumet on jo melkein sulaneet, aurinko paistaa ja tuossa yks aamu kuulin linnun lauluakin, niin ajatukset on kieltämättä keväässä. Tiedän, että varmasti vielä sataa jossain vaiheessa lunta ja ehkä ihan hyvä niin, koska me ei olla ehditty vielä oikein pulkkailemaankaan tälle talvelle! Silti ulkona näyttää ihan maaliskuulta! Kyllä juu, kirjoitin tavoitteeksi tälle vuodelle, että pitäisi elää hetkessä, mutta joitakin hankintoja kannattaa tehdä etukäteen jo miettien tulevaa. Ostin nimittäin niinkin eksoottisesta paikasta kuin Citymarketista itselleni kengät, joita oon katsonut todella kauan, mutten jostain syystä ikinä vienyt näitä kassalle. Mutta nyt rohkaistuin.
  Kengät oli siis tarjouksessa ja nämä maksoivat 20€(49,90€). Mulla ei ole tämän tyylisiä tennareita ollut ollenkaan ja yleensä ostan jotain tummia värejä. Nämä kengät ovat ihanan raikkaat ja vaaleat ja ihastuin tuohon kukkakuvioon. En malta odottaa, että saan nämä kengät osaksi jotain asua.


Mitä mieltä kengistä?

12 kommenttia:

 1. Ompa nätit! <3 Cittarista voi kyllä välillä löytää tosi yllättäviä juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en enää viittinyt jättää kauppaan, kun oli alennuksessakin! :) Se on kyllä aivan totta! :)

   Poista
 2. SUPERIHANAT!! Mä tahon myös! :'D Kuolasin näitä jo joskus mut sit en raaskinut ostaa, mut nyt on ehkä pakko käydä vielä tsekkaamas jos olis cittaris jäljellä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookki! :D Käy ihmeessä katsomassa jos niitä vielä on. Täällä Seinäjoella ainakin vielä oli jonkin verran jäljellä. :)

   Poista
 3. Ihanat!! Ja hei, mitä videonmuokkausohjelmaa käytät? Taistelen itse videoiden kanssa kun en tunnu löytävän mitään ilmaista, jolla voisi tehdä yhtään mitään – ikävöin vanhaa windowsin movie makeria hahah. Mietin vaan, että onko pakko satsata johonkin kalliiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne kyllä on tosi söpöt! :) Olin kauan tuos ilman mitään ohjelmaa, mut se windowsin movie maker on nykyään käytössä. :D Eihän se mikään hirmu hyvä oo, mut tällä hetkellä menettelee. :D En osaa sanoa kyl yhtään et oisko jotain muuta hyvää ilmaista ohjelmaa, kun en ole perehtynyt. Mulla oli kyllä kokeilussa yks maksullinen muokkausohjelma, mut en edes enää muista sen nimeä. :D Nyt oon sit vaan tyytyny tuohon movie makeriin. Mikä käyttöjärjestelmä sulla on tietokoneessa? Koska tosiaan sen movie makerin voi edelleen ladata ilmatteeks windowsin käyttöjärjestelmään jos sellanen on. :)

   Poista
 4. Tosi ihanat kengät, kelpais kyllä itellekin! :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan