Slider

Itsenäisyyspäivän tunnelmia

keskiviikko 6. joulukuuta 2017


  Mun piti tänään julkaista postaus ja oli mulla pari postausideaa mielessäkin. Ajattelin kuitenkin, että tuntuisi typerältä näin Suomi 100 juhlapäivänä kirjoittaa jotain muuta kuin itsenäisyyspäivään liittyvää. Ostoksista ja lasten synttäreistä ehtii tehdä postauksia myöhemminkin. 
  Meidän itsenäisyyspäivä on mennyt lähinnä kotona perheen kesken. Käytiin me kaupassa, mutta muuten leivottiin pipareita ja mä paketoin muutaman joululahjan. Tällä hetkellä tv:ssä pyörii linnan juhlat ja meen niitä vielä hetkeksi katsomaan ennen kuin laitamme lapset nukkumaan. No okei myönnän nyt tähän, että eilen katsoin Prisman hihna 24/7 suoraa lähetystä, haha. Timo mulle naureskeli, mutta musta oli mielenkiintoista katsoa, mitä ihmiset oli ostanu.



  En kyllä voisi olla kiitollisempi lotille ja sotaveteraaneille siitä, että he ovat taistelleet isänmaamme puolesta. Se, että saan tänä päivänä kasvattaa lapseni itsenäisessä Suomessa, ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Monet kuolivat rintamalla siksi, että meillä olisi tänä päivänä parempi tulevaisuus ja itsenäinen Suomi. Nuorimmat sotaan lähteneet olivat vielä alaikäisiä, nuoria poikia. Toivon, ettei meidän koskaan tarvitsisi olla samassa tilanteessa. Me emme myöskään saa unohtaa historiaamme ja juuriamme, sillä se tekee meistä suomalaisia. Onnea Suomi 100 vuotta ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!♥

Kuinka teidän itsenäisyyspäivä meni?

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja tuo viimeinen kuva on ihana ♥ Hahah, mäkin katoin sitä Prisman hihnaliveä melkein tunnin ajan! :DD Mun itsenäisyyspäivä meni aika rennoissa merkeissä. Ensin aamulla katsoin Tuntemattoman sotilaan ja sitten menin katsomaan kynttilävanaa, joka oli laitettu meidän tielle kahden kilometrin matkalle ja se oli kyllä upea ♥ Ilta meni sitten linnanjuhlia katsoessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!♥ Sitä oli kyllä ihan hauska seurata! :D Kuulostaa hyvältä tuo kynttilävana, varmasti kyl hieno! :) Tuntematon sotilas jäi itseltä katsomatta, mutta linnanjuhlia seurasin vielä illasta. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan