Slider

Mitä minulle kuuluu?

lauantai 21. marraskuuta 2015


  Hei! Tajusin, etten ole tänne blogin puolelle vielä laittanut näitä syksyn auringonnousukuvia, mitä otin vanhempieni luona yks päivä. Pian on jo joulu, niin pakko nää on tänne laittaa ennen kuin blogin täyttää talviset kuvat. Tänään satokin ihan reilusti lunta, mistä oon kyllä tosi ilonen! Laitettiin myös ensimmäiset jouluvalot meidän terassille. Loppuvuonna mun blogi ei päivity niin usein kuin ennen, sillä tässä on vielä kaikenlaista puuhaa kuten pojan 1-vuotissynttäreiden järjestämistä, joulusiivojen tekemistä ja joulun valmistelemista. Oon muutenkin ollut nyt lähiaikoina aika kiireinen, mut sillee positiivisella tavalla. Oon myös ottanut itselleni enemmän omaa aikaa arjessa, sillä tällä hetkellä tuntuu, että tarvin sitä. En kuitenkaan ota stressiä tästä blogista vaan päivittelen tätä aina sillon, kun on inspiraatiota. Oon jo alusta asti päättänyt, etten ala väkisin mitään postauksia tekemään vain siksi että olisi joku velvollisuus. Mielessä on kuitenkin postausideoita montakin joten eiköhän niitä tule vähän epäsäännöllisesti kuitenkin.
  Tänään itseasiassa on mun 24-vuotissynttärit. En ole pitkään aikaan viettänyt mun synttäreitä mitenkään erityisellä tavalla. Lahjan saan kyllä yleensä Timolta niin kuin tänäkin vuonna ja sen lisäksi mua muisti vanhemmat ja yks kaverikin kävi tänään mulle lahjan tuomassa. Se, etten kovin kummosesti vietä synttäreitä, johtuu osaksi myös siitä, että meillä on Timon kanssa aina päivää ennen seurustelun vuosipäivä. Ollaan sellanen pariskunta, että tykätään juhlistaa erilaisia vuosipäiviä edes jollain pienellä arjesta poikkeavalla jutulla (tosin kihlapäivä meinaa ja unohtuukin välillä molemmilta!). Eilen käytiin yhdeksännen vuosipäivän johdosta syömässä Amarillossa ja oli kyllä hyvää! On kyllä ehdottomasti mun lemppari ravintola!"Mä olen tässä sua varten, sua aina suojelen,
kun murheet koittaa meitä voittaa, vierelläsi taistelen."

Tämä biisi on muuten ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen! Oon niin rakastunut tähän tällä hetkellä.♥

Hyvää viikonloppua!♥

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan