Slider

Kesä 2016

maanantai 30. toukokuuta 2016

Viime vuonna taisin oman Summer bucket -listani tehdä jo huhtikuussa, mutta tänä vuonna sen toteutus jäi nyt näin kesän nurkalle, sillä kesäkuuhan vaihtuu jo ylihuomenna. Tykkään tosiaan tehdä kaikkia listoja ja erityisesti kesäksi näitä on kiva tehdä, niin tulee ehkä toivottavasti tehtyä jotain muutakin kuin vaan oltua kotona. Hauskaa muuten, kun lukee muiden näitä postauksia, niin aika monella siellä on tavoitteena valvoa koko yö esimerkiksi auringonlaskua/nousua katsellen. Ja kyllä, muutama vuosi sitten itsekin olisin kirjoittanut sen listaan. Lapsen myötä koko yön valvomisesta on mennyt vähän hohto. Jos vain mahdollista, niin nukun mielelläni koko yön. Haha. Kesä 2016 menee mulla kokonaisuudessaan kotona pojan kanssa joten ei onneksi tarvitse miettiä työjuttuja tai muutakaan vaan saan "nauttia" koko kesästä kotona.

keoeok

Kesällä 2016 aion...

Ostaa uudet bikinit. Oon tosi laiska ostamaan bikinejä tai rintaliivejä. En jaksais millään sovittaa niitä ja tuntuu, että sopivia on vaikea löytää. Luonnollisesti raskaus ja imetys on vielä muuttanut rintoja joten vanhat koot tuskin pitää paikkaansa. Jos vaikka ryhdistyis tänä kesänä ja oikeasti hankkis bikinit tai vaikka kahdet.

Käydä uimassa useammin kuin pari kertaa. Oon vähä huono käymään uimassa. Viime kesänä en tainnu käydä uimassa kertaakaan!? Tosin oli kyllä niin kylmä kesäkin ja kun helteet alkoi, niin Timo oli töissä.

Ostaa uuden tietokoneen. Tämä itse asiassa on tehty jo. Näppäilen tätä postausta uudella tietokoneella, jonka Timo löysi tori.fi:stä. Tämä on käytännössä uusi, sillä myyjän mukaan tämä on käynnistetty vain jotain kymmenen kertaa. Ostin edellisen kannettavani ylioppilaslahjarahoilla vuonna 2010 eli se oli jo kuusi vuotta vanha ja veteli kyllä ihan viimeisiään. Tein sillä pitkän aikaa vain pakolliset jutut ja nettiä esimerkiksi selaisin ainoastaan puhelimella, koska tuo tietokone oli vaan niin huono. Myönnän, että bloggausinto on latistunut tuon vanhan tietokoneen takia, mutta toivottavasti nyt löytyisi bloggausintoakin tämän uuden ja nopeamman koneen myötä.

Käydä piknikillä. Joku kaunis kesäpäivä ois kiva pakata ruoat ja viltit mukaan ja lähteä hyvässä seurassa rannalle.

ofkwok

Viettää someton päivä tai vaikka useampi.
Kuinka usein sitä tuleekin oltua kännykkä kourassa naama kiinni näytössä? Myönnän, että hirvittävän usein. Viime kesänä olin muutaman päivän ilman sosiaalista mediaa ja tänä kesänäkin voisin tämän toteuttaa.

Tehdä kesän 2016 soittolista. Kyllä, ehdottomasti! Vuoden 2016 kesähitit samalle listalle, jota voi sitten kesällä kuunnella vaikka terassilla.

Ottaa enemmän kuvia. Jotenkin en kuljeta kameraa niin paljon mukana, niin jää monet kesäiset kuvat ottamatta. Jos tänä kesänä yrittäis ottaa vähän enemmän.

Saada vihdoin makkariremontti valmiiksi. En itse ajatellut, että siinä menis näin kauan, kun tammikuussa muistaakseni sitä aloitettiin, että joo... Sellasta se elämä välillä on, tosi kiireistä siis. Jos vaikka nyt kesällä.

Käydä asuntomessuilla. En ole muistaakseni käynyt koskaan asuntomessuilla, ellen sitten ihan pienenä. Tänä vuonna asuntomessut ovat täällä Seinäjoella joten kyllä siellä täytyy lähteä käymään. Onko mun lukijoissa tyyppejä, joilla olisi samat suunnitelmat?

elpl

Käydä jossain, missä en ole ennen käynyt.
Tällä hetkellä ei ole mielessä mitään paikkaa, mutta uudet paikat on aina kivoja.

Vietä enemmän aikaa ystävien kanssa. Mitäpä tähän lisäämään?

Käydä laavulla paistamassa vaahtokarkkeja. Paistetut vaahtokarkit on kyllä jotain ihan parasta. Nam!

Käydä mökillä. Meillä ei ole mökkiä, että sellainen pitäisi vuokrata, mutta olis kyllä hienoa päästä mökkeilemään kesällä.

Käydä keräämässä mustikoita pakkaseen talvea varten. Viime vuonna mun piti käydä keräämässä, mutta en sitten jaksanut/ehtinyt, niin äiti poimi meille muutaman pussin. Jos vaikka tänä vuonna kävis tällä kertaa itse poimimassa ja uhmais hirvikärpäsiä.

Varmasti kesällä 2016 tulee tehtyä kaikenlaista muutakin, mutta tässä mun lista, mitä päällimmäisenä tuli mieleen, että olisi kiva toteuttaa. Yleensä se menee kyllä niin, etten välttämättä saa toteutettua näistä puoliakaan, kun kesä on jo ohi. Mutta katsotaan sitten kesän lopussa, mikä on tilanne.


Onko teillä millaisia kesäsuunnitelmia? :)

8 kommenttia:

  1. Nää kesän suunnitelma postaukset on kyllä huippu kivoja ja itsekkin pitäisi varmaan toteuttaa!

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä kivoja ja näitä on kiva tehdäkin ja sit kesän lopuks kattoa, mitä tuli tehtyä vai tuliko tehtyä mitään. :D Toteuta ihmeessä! :)

      Poista
  2. Ihana tää sun blogi Jenni :) Kiva käydä aina välillä kurkkailemassa teidän kuulumisia tätä kautta :)

    Sun kesäsuunnitelmas kuulostaa tosi hyvältä; mitä mun omiin tulee, niin ne koostuu lähinnä töistä ja gradusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Heh, kiva kuulla, että oot käyny mun blogia lukemassa. :) Itse asiassa mäkin kävin sun blogias kurkkaamassa, kun huomasin, että olit alottanut bloggaamisen! :) Kivalta näytti! :)

      Onhan siinäkin hommaa, vaikka ei ehkä ihan mieluista kesähelteillä, mutta joskus nekin on tehtävä. :D Tsemppiä graduun! :)

      Poista
  3. kivoja ideoita sulla kesälle, itse tein jos listan huhtikuussa. ens vikon tiistaina lento lappiin yksin ja olen vasta 12v:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vau, onpa hienoa! :) Itse en olis varmaankaan uskaltanut 12-vuotiaana yksin lentää. :D Enkä kyl oo muutenkaan ollut koskaan lentokoneessa, mutta ehkä vielä joskus. :)

      Poista
  4. Facessa lisää kesäbiisejä eli facebook.com/kesabiisit. Käyhän tykkäämässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä ja itse asiassa tykkäänkin jo tuosta sivustosta :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan