Slider

Blogi-ilta Seinäjoen Hair & Beauty Spa:ssa

maanantai 16. toukokuuta 2016


  Hei! Mun Instagramseuraajat saikin jo vähän vinkkiä siitä, missä olin viime viikon torstaina. Sain mahdollisuuden osallistua Blogi-iltaan Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa Hair & Beauty Spa:ssa yhdeksän muun Seinäjoen seudun bloggaajan kanssa. Olen itse aikaisemmin käynyt HBS:ssa kuumakivihieronnassa (kirjottelin tähän aluks, että kuumaKIIVIhieronnassa...) sekä kerran värjäyttämässä hiukseni joten paikka oli entuudestaan tuttu. Oli silti mukava päästä kiertämään koko liike ja tutustua perusteellisemmin heidän palveluihin ihanan henkilökunnan opastuksella. Henkilökunta olikin varattu meille koko illaksi mistä olin kyllä tosi otettu!
  Hair & Beauty Spa:sta löytyy kauneushoitola, josta saa esimerkiksi ripsenpidennykset, jalkahoidot, käsihoidot, erilaiset hieronnat kuten kuumakivihieronta ja bambuhieronta, suihkurusketuksen ja vaikka kynnet kuntoon kesää varten, meikin juhliin tai tarvittaessa meikkiopastusta kädestä pitäen. Mahdollisuus on myös nauttia yksin tai kaksin rentouttavasta kylpyhetkestä musiikin soidessa. Ainakin kaikki kylpyammeet sun muut on niin mun mieleen ja sillon se kuumakivihieronta oli aivan ihana.♥ Parturi-Kampaamon puolella taas onnistuu luonnollisesti värjäykset, leikkaukset, erilaiset kampaukset esimerkiksi häitä varten ja pidennysten laittaminen. Oon tosiaan kerran istunut heillä kampaamotuoliin itseasiassa meidän pojan syntymän jälkeen ja täytyy se mainita, että pesupaikalla olevat hierovat tuolit oli kyllä aivan ihanan luksusta!

  Hair & Beauty Spa:n alakerrassa on hyvinvointi ja valmennuskeskus T2M, johon saimme myös käydä tutustumassa. Siellä olikin sillä hetkellä treenit menossa ja mulla itselle jäi positiivisena mieleen se, että salista puuttui kokonaan peilit, jolloin keskittyminen on siinä treenaamisessa eikä peiliselfien ottamisessa. Tälle kuntosalille olisi näin aloittelijana helppo mennä, sillä henkilökunta vaikutti todella ammattimaiselta ja kannustavalta. En ollut aikaisemmin kuullut, että tällainen kuntosali on olemassa, niin myös siksi oli todella mielenkiintoista kuulla heidän toiminnastaan ja käydä tutustumassa ihan paikan päällä.  Meille tarjoiltiin illan aluksi alkumaljat mansikoiden ja vaahtokarkkien kera sekä kerrottiin uusimpia trendejä esimerkiksi hiustenlaittoon. Letit ovat muun muassa tämän kesän ehdoton in-juttu. Totta kai meille esiteltiin myös Hair & Beauty Spa:n käyttämiä meikki- ja hiustuotteita, joita voi ostaa heidän myymälästään. Oltiin esimerkiksi ensimmäisten joukossa tutustumassa Label.M:n Diamond dust -nimisiin uusiin hiustenhoitotuotteisiin, jotka olivat juuri saapuneet sinä päivänä liikkeeseen. Nämä tuotteet sisälsivät muun muassa timanttijauhetta, ruusun terälehtien öljyä ja samppanjaa. Mun korvaan ainakin kuulostaa ihanan ylelliseltä, kun yleensä käytän vaan markettien shampoita. Kun oltiin kierretty paikat ja palvelut oli esitelty, niin saatiin vapaasti seurustella ja kysellä ja jos halusi, niin mahdollisuus oli saada itselleen pikahuulimeikki. Lopuksi saatiin lahjakassit, joissa oli Diego dalla palman kauneudenhoitotuotteita.


  Tämä oli kyllä ehdottomasti yksi mieleenpainuvin ilta jo myöskin siksi, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun tapasin muita bloggaajia Seinäjoen seudulta. Tällaisia ehdottomasti lisää! Oli mukavaa myös, etten ollut ainoa, joka räpsi kuvia. Haha. Kiitos siis Hair & Beauty Spa, T2M sekä tietysti muut bloggaajat, jotka olitte paikalla!♥


Marika, Krista, minä, Oona, Kristiina, Ida, Noora, Maiju, Saija ja Iiris

(nimiä klikkaamalla pääsee tyttöjen blogeihin)

4 kommenttia:

  1. Ihanaa että tulit <3 Järkkäillään ehdottomasti lisää näitä! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näytti toi teidän päivä *_* <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan