Slider

Inspiraatiota kesäpukeutumiseen

lauantai 11. kesäkuuta 2016

  Mä oon muuten tyytyväinen mun vaatekaapin sisältöön, mutta huomasin toukokuun hellepäivinä, että multa puuttuu täysin hellevaatteita ja muutenkin kesävaatevarasto on aika olematon. Mulla on yhdet farkkushortsit, kolmet collegeshortsit, perustoppeja muutamat, yks shortsihaalari ja pari mekkoa ja siinä ne tais ollakin. Aattelinkin tähän postaukseen listata erilaisia vaatteita, mitä tarvitsisin/haluaisin nyt kesäksi. Saahan sitä ainakin haaveilla, sillä tuskin kaikki nämä päätyy kotiin asti. Silti tällaisia on kiva tehdä ja hakea inspiraatiota, kun pääsee selailemaan monia nettikauppoja.

1.Shortsihaalarit
. Oon ehdottomasti sitä mieltä, että tällaiset shortsihaalarit on kyllä ihan paras hellevaate, kun yleensä nää on vielä tosi kevyttä kangastakin. Mä löysin yhden shortsihaalarin kirpputorilta viime kesänä ja tällaisia pitäisi saada lisää ja erilaisia. Huomasin muuten tätä kollaasia tehdessä, että valitsin aika vaaleita sävyjä näin kesällä. Normaalisti pukeudun aika tummiin väreihin kuten perus musta, tummansininen tai viininpunainen. Molemmat haalarit löysin Espritin sivuilta ja löydät valkoisen haalarin TÄÄLTÄ ja sinivalkokuvioisen TÄÄLTÄ.

2. Bikinien yläosia. Kirjoitinkin mun kesän bucket list -postaukseen, että mun pitäisi mennä bikiniostoksille. Tykkään eniten siitä, että nuo olkaimet menee niskan taakse, jotta aurinkoa ottaessa se raja ei olisi niin näkyvä selästä. Nojoo, naureskelen täällä itsekseni, sillä minähän oon tunnetusti kalpea kesät talvet enkä siis oikeastaan rusketu. Ehkä palan ja sitä kautta saan vähän väriä pintaan. Haha. Molemmat bikinien yläosat löysin itseasiassa Lindexin valikoimasta; korallin punaisen väriset löytyvät TÄÄLTÄ ja mustat TÄÄLTÄ.

3. Valkoiset tennarit. Haaveilen nimenomaan Niken air max -merkkisistä tennareista. Myönnän, mähän oon oikeasti tosi pihi ja kalliita asioita mietin tarkkaan ennen kuin ne ostan. Joku 50€ kengistäkin on mun mielestä liikaa ja siksi nämä reilun satasen maksavat Niken tennarit on ollut mulla kauan mietinnässä. Luotan siihen, että ne ovat varmasti hintansa arvoiset, mutta en ole vain saanut aikaiseksi hankkia. Pitäisi käydä näitä ainakin kokeilemassa. Näitä saa ostettua monestakin eri kaupasta, mutta itse kävin Intersportin sivuilla ja pääset suoraan kenkiin TÄSTÄ.

4. Aurinkolasit. Tällä hetkellä tuntuu, että aurinkolaseja sais olla enemmän. Multa taitaa olla vain kahdet aurinkolasit; toiset ovat autossa ja toiset sisällä. Silti tuntuu, että ne jää päähän esimerkiksi autosta tultaessa ja sitten molemmat lasit ovat sisällä ja kun seuraavan kerran meen ajamaan autolla, niin siellä ei olekaan aurinkolaseja. Oon yrittänytkin etsiä tällaisia ns. pilottilaseja. Nämä löysin Espritin sivulta ja löydät ne TÄÄLTÄ.

5. Korkeavyötäröiset farkkushortsit.
Farkkushortseja mulla tosiaan on vain yhdet, jotka löysin hetki sitten kirpputorilta joten haluaisin niitä ehdottomasti lisää. Mulla onkin ollut mielessä nämä Gina tricotin Molly -merkkiset korkeavyötäröiset farkkushortsit. Tykkään niin kovasti Mollyn korkeavyötäröisistä farkuista joten ajattelin, että nämäkin ovat varmasti hyvät. Edelleenkään Seinäjoella ei ole Gina tricotin myymälää, joten en pääse näitä kokeilemaan, enkä uskalla näitä ostaa kokeilematta. Suoraan farkkushortseihin pääset TÄSTÄ.

6. Off shoulder paidat. Tällaiset olkapäät paljaaksi jättävät paidat ovat nyt tulleet muotiin uudestaan. Itse muistan, että mulla oli tällaisia paitoja seiska- ja kasiluokalla eli reilu kymmenen vuotta sitten. Yks musta olkapäät paljaaksi jättävä paita oli ihan lemppari ja pidinkin sitä tosi usein. Pidin sitä vissiin niin paljon, että se meni lopulta rikki ja se oli pakko heittää roskiin. Haha. Nää on silti jotenkin tosi paljon mun mieleen, että enköhän mä tänä kesänä tällaisia osta. Nämä paidat löysin Gina tricotin nettikaupasta. Mustan paidan löydät TÄÄLTÄ ja valkoisen TÄÄLTÄ.

  Nettikauppoja selatessani huomasin että melkein kaikissa kaupoissa oli menossa alennukset joten kannattaa ehdottomasti mennä tsekkaamaan ne. Esimerkiksi Espritin nettisivuilla löytyy vaatteita niin naisille kuin miehille ja lapsillekin. Myös Home -osastolta löytyy kaikkea ihanaa kotiin. Tajusin muuten juuri itsekin, että niin joo ne alennusmyynnit alkaa ihan kohta myymälöissäkin ja osassa varmasti on alkanutkin. Itse ajattelin käydä kiertämässä Lempäälän Ideaparkin tarjonnan jos sieltä löytyisi kaikkea kivaa. Vois yhdistää sen samaan reissuun Ikean kanssa niin kuin yleensä meillä on ollut tapana.

Onko teillä jotain kesävaatehankintoja mielessä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan