Slider

Eläinten vanhainkoti Wanha markki

tiistai 9. elokuuta 2016

  Käytiin yks kaunis ja kuuma kesäpäivä Ylistarossa Wanhassa markissa, joka siis on Suomen ensimmäinen eläinten vanhainkoti. Musta ainakin on tosi hienoa, että lopetusuhan alla olevat eläimet ovat saaneet uuden kodin Wanhan markin isäntäpariskunnan luota. Wanhan markin alueelta löytyy myös esimerkiksi pariskunnan taidemyyntinäyttely ja myymälä, jossa myydään mm. Wanha markki -tuotenimellä olevia sauna- ja spatuotteita. On muuten ihania!
  Haluttiin lähteä käymään pojan kanssa katsomassa nimenomaan näitä eläimiä, jotka suurimmaksi osaksi ovat vapaasti piha-alueella silitettävänä ja katseltavana. Toki esimerkiksi possut, alpakat ja isommat hevoset olivat aitauksessa, mutta poni, kanat ja lampaat olivat alueella ihan vapaasti kuten kuvistakin näkyy. Olin yllättynyt kuinka paljon siellä oli porukkaa! Ei Ylistaro kuitenkaan niin iso paikka ole, mutta ilmeisesti tämä Wanha markki on todella suosittu. Eläinten vanhainkoti on auki yleisölle vain kesäaikaan ja on siis vielä tämän viikon auki. Joten jos ette enää tällä viikolla ehdi käymään niin ehdottomasti ensi kesänä jos Etelä-Pohjanmaalla pyöritte.

  Tällä hetkellä Timolla on kesäloma ja en itse hirveästi koneella vietä aikaa. Ollaan tosi paljon nyt vaan hengailtu, laitettu kotia kuntoon ja jonkin verran myös reissattu. Postauksia on luonnoksissa, mutta pitäis saada ne vielä viimeisteltyä ja julkaistua. Vaikka rakastan kesää, niin oon silti jotenkin tykännyt esimerkiksi aamuisin olevasta syksyisestä fiiliksestä. En malta odottaa, että saan alkaa polttaa kynttilöitä ja mennä lenkille vähän viileämpään syysilmaan. Nautitaan nyt kuitenkin vielä tästä kesästä. :) Kiitos muuten kovasti edelliseen postaukseen tulleista kommenteista ja onnitteluista.♥ Ne lämmittivät mieltä.♥2 kommenttia:

  1. Oon kuullut tuosta paikasta ja tuo idea on niin ihana <3 Nuo ihmiset tekee todella arvokasta työtä, kyllä ihan sydäntä lämmittää tuollainen :) Kiva kun pääsitte käymään tuolla, varmasti kiva kokemus kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Eläimet saa vielä arvoisensa vanhuuden elää.♥ Joo oli se meille aikuisillekin mukava, vaikka poika oli tietysti enemmän innoissaan. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan