Slider

Lautaseinä olohuoneeseen

maanantai 23. helmikuuta 2015

Hei! Yleensä yritän tehdä niin, ettei samaa kategoriaa olevia postauksia tulisi peräkkäin, mutta nyt ajattelin, että menkööt! Nyt siis toinen sisustusaiheinen postaus tähän perään. Oon ihastellut Pinterestissä ja blogeissa näkemiäni kuvia erilaisista lautaseinistä. Joissakin tämä seinä on toteutettu ihan oikeilla laudoilla, mutta joissakin on näppärästi käytetty oikealta laudalta näyttävää tapettia. Tampereen Ikeassa oli yksi esittelyhuone aidon näköisellä lautaseinällä, joka paljastui lähempää katsottuna tapetiksi. Sen jälkeen inspiroiduin vain lisää, että tuollaisen haluan itselleni! Aloin etsimään netistä, mistä löytäisin lautatapettia suht edulliseen hintaan ja tätä löytyi sitten K-raudasta. Tapetti on Collection for walls, modern 201401.

En itse uskaltanut lähteä tapetoimaan vaan luovutin homman suosiolla ammattilaiselle eli iskälle. Timon kanssa irrotettiin jonkin verran vanhoja tapetteja pois, mut muuten iskä teki loput. Oli siinä yllättävän kova homma, kun niitä tapettikerroksia oli niin montaa (vuodesta -85 lähtien) ja alinta tapettikerrosta ei saatu edes pois, kun se on laitettu suoraan lastulevyn päälle. Seinä piti pakkeloida, hioa ja laittaa pohjamaalikin ennen uutta tapettia. Joka tapauksessa tässä siis ennen ja jälkeen kuvat. Jälkeen kuvassa tästä pidemmästä seinästä puuttuu vielä listat, mutta alkaa antako sen häiritä. ;)Olohuoneessa meillä oli tällainen tapetti ennen

Vaihdettiin myös tätä isoa seinää vastapäätä olevan seinän tapetti ja siinä oli ennen tällainen lasikuitutapetti.Mitä mieltä ootte? Ite ainakin tykkään paljon tästä muutoksesta! :)

30 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Ite vähän jännitin, että miltä se näyttää et onko liian näyttävä tms, mutta kyllä se näyttikin sitten hyvältä! :)

   Poista
 2. aivan mahtavan näkönen! Tosi kotoisa fiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidät! :) Toi on kyl totta, että se on jotenkin tosi lämpimän ja kotoisan oloinen :)

   Poista
 3. Ihanan "lämpöisen" ja kodikkaan fiiliksen luo tuo tapetti :)

  VastaaPoista
 4. Ensin pelkän otsikon nähdessäni ajattelin, että kuka nyt enään nykyaikana haluaa lautaseinää.. mutta kun näin lopputuloksen, niin suuauki tuijottelin. Todella upean näköinen!

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana! Tosiaankin kotoisan näköinen :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää kyl tooosi kivalle!! Vau! Tekee jotenkin tosi kodikkaan näkösen tosta olohuoneesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se kyllä oli vähän mitäänsanomaton tolla pelkällä valkosella seinällä. Nyt paljon kivempi :)

   Poista
 7. Oi vitsit näyttää hyvältä! :-) Vaikka valkoinenkin on kiva väri mutta tuo tapetti tuo paljon eloisuutta ja kotoisuutta teidän olkkariin, upea! :-)

  Ihanaa tiistaita♥
  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo kieltämättä valkoinen seinä oli vähän tylsä (toki emme olleet laittaneet seinälle mitään, koska tiesimme, että haluamme sen tapetin vaihtaa. ;D) ja tuo on kyllä paljon parempi :)

   Kiitos ja samoin, vaikka tänään onkin jo keskiviikko♥ ;D

   Poista
 8. Wau, upea! Minäkin haluannnnn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Heh, tällaisia tapetteja on kyllä monenlaisia joten eikun metsästämään vaan. :)

   Poista
 9. Tää on kyllä tosi kiva! Näyttää tosiaan vielä ihan oikealta lauta seinältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo se kyllä näyttää! Hassua et tapetista saadaan niin oikean näkönen :)

   Poista
 10. Hieno on. Olisiko vielä tarkempia tietoja, mikä tapettimalli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo, eli se on Collection for walls, modern 201401. Voisin itse asiassa lisätä sen vaikka tuonne tekstiinkin. :)

   Poista
 11. Kuinka paljon sulla meni tota tapettia tohon seinään? Montako rullaa siis? Todella hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 5 rullaa me ostettiin ja niillä sai tapetoitua tuon pitkän seinän ja sit tuon pienen seinän, missä on tuo kello.:) Jonkin verran jäi yli, mutta ei kokonaista rullaa. Tapettia piti kohdistaa, niin senkin takia meni aika paljon.:) kiitos! Oon itsekin tykännyt tästä tapetista. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan