Slider

Syksyisiä asukokonaisuuksia

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

  Mua on kieltämättä vähän harmittanut, kun en enää mahdu omiin vaatteisiini, enkä ole raskauden vuoksi ostanut itselleni juurikaan uusia vaatteita. Vaikka kuinka yritän pukeutua oman tyylini mukaan, niin silti tuo kasvava maha vaikuttaa pukeutumiseen ja synnytyksen jälkeenkään ei voi pukeutua miten haluaa, kun imetys pitäisi olla mahdollisimman helppoa, eikä omat vaatteet välttämättä heti mahdu päälle. Itse ajattelen kuitenkin, että se on vain se pieni aika loppujen lopuksi ja sitten taas on niin sanotusti vapaa pukeutumaan miten haluaa. Odotan silti jo kovasti joulun ajan alennusmyyntejä, että pääsen ostamaan itselleni uusia vaatteita edullisesti ja täyttämään vaatekaappia. Tuossa kävinkin läpi jo mun vaatekaappia, kun etsin viikonloppuna oleviin kihlajuhliin sopivaa asua tämän mahan kanssa. En edes muistanut, mitä kaikkia vaatteita mulla olikaan, kun oon monet vaatteet suosiolla laittanut vain varastoon.
  No vielä ei ole joulun alennusmyyntejä, mutta sain Espritiltä pyynnön käydä vierailemassa heidän verkkokaupassa, niin kävin tsekkaamassa samalla muitakin nettikauppoja. Ja kyllä, löysin taas kaikkea kivaa! Itse tykkään kattella muiden blogeista erilaisia inspiraatiopostauksia joten teinkin sitten löytämistäni vaatteista muutaman syksyisen asun inspiraatioksi itselleni ja toivottavasti myös teille!

 
  Oon sitä mieltä, että musta ja harmaa toimii aina yhdessä ja mielestäni esimerkiksi juuri nahka kuuluu syksyyn. Tai ainakin itse huomaan, etten esimerkiksi kesällä juurikaan nahka (tai tekonahka) vaatteita käytä, mutta syksyn tullen ne vaatteet löytää taas käyttöön. Mä haluaisin ostaa itselleni harmaan villatakin joko kuvan mukaisen mittaisena tai pidempänä. Etsin sellaista vähän vaaleampaa harmaata, pitää kattoa jos jostain löytyisi mieleinen. Yhdistin villatakin nahkahousujen (jotka tosin on nahkajäljitelmää) kanssa, mutta saattaisin itse pukea päälle nahkalegginssit, koska oon niin mukavuudenhaluinen, hah.

Nahkahousut täältä | Villatakki täältä | Kengät täältä | Laukku täältä

  Oon jollakin lailla ihastunut asuihin, joista voi hyvinkin löytyä tiukat farkut tai vaihtoehtoisesti polvista rikki olevat farkut, mutta rentoutta asuun on saatu esimerkiksi collegepaidalla tai erilaisilla ns. urheiluvaatemerkkien asusteilla. Tässä asussa tykkään erityisesti tuosta harmaasta tikatusta pilottitakista. Pitää mun tietty olla uskollinen mun lempivärille viininpunaiselle, niin laitoin asuun sen värisen pipon. En tällä kertaa sen enempää käyttänyt viininpunaista näissä asukokonaisuuksissa. Ps. En ole vielä ostanut yhtään Adidaksen vaatetta, vaikka tässä postauksessa niitä himoitsin, mutta ehkä voisin sellaisen perushupparin ostaa tai semmosen rennomman crop-tyylisen hupparin.

Farkut täältä | Pilottitakki täältä | Pipo täältä | Kengät täältä | Reppu täältä


  Mä en ehkä ihan tiedä pukisinko tällaista asua päälleni itse, mutta kokosin tämän asun tuon ihanan beigen pitkän neulemekon ympärille ja mielestäni tästä tuli ihan toimiva. Pitäähän syksyllä ja talvella neuleita olla lämmittämässä! En kuvaan erikseen laittanut, mutta ei toki kannata ilman housuja lähteä matkaan! Saattaisin itse pukea neulemekon alle vähän paksummat sukkahousut tai legginssit, mutta miksei farkutkin tuolla alla menisi. Itse tosiaan pukeudun yleensä tummempiin väreihin, mutta tällainen asu vaatekaapissa toisi kyllä kivaa vaihtelua!

Kaulahuivi täältä | Neulemekko täältä | Laukku täältä | Sormikkaat täältä | Kengät täältä

Löytyykö näistä asuista teidän lempparia vai onko kaikki sellaisia, joita ette mistään hinnasta pukisi päällenne?

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihania asukokonaisuuksia oot koonnut!<3 Toi viimenen on oma lemppari :)

  http://jeannays.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Ihania asuja. Tykästyin ensimmäisen asukokonaisuuden takkiin. Niin ihanan näköinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi että, se on kyllä munkin mielestä tosi upea.♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan