Slider

Vauvanvaatteet

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

  Myönnän, että vauvanvaatteet on ihan älyttömän söpöjä, ihania ja niin pieniä! Rakastan oman lapsen pukemista vaatteisiin, jotka sopii mielestäni hyvin yhteen. Se ei tarkoita sitä, että lapseni olisi aina puettu niin, että olisin tarkkaan miettinyt hänen asukokonaisuutensa. Se ei tarkoita myöskään sitä, etteikö lapsi saisi olla lapsi ja tehdä asioita, joissa vaatteet likaantuvat. Sitten vaatteet vaan laitetaan pesuun.


IMG_0157
  Suurimman osan vauvan vaatteista esikoisenkin aikana ostin kirpputoreilta. Oon oikea kirpputorihaukka! Esikoisen kohdalla ostin paljon huonokuntoisia vaatteita, koska en ollut niin tarkka. Nykyään olen hyvin tarkka siitä, mitä sieltä kirpputorilta tuon kotiin, vaikka joku paita maksaisi vain euron. Mä en osta kirpputorilta venyneitä, rikkinäisiä, liian nukkaisia tai valmiiksi likaisia vaatteita. Ennen kotiin tuli sellaisiakin vaatteita, koska ajattelin, ettei se niin haittaa. Mulla on lasten vaatteissa aika tarkka maku. Mulle ei niinkään ole väliä, onko vaate ostettu Tokmannilta vai Zarasta, vaan kuviot ja värisävyt ovat tärkeitä. En kuitenkaan ole niin tarkka, etteikö vaatteet kelpaisi, vaikkei ne olisikaan ihan mun makuun. Esimerkiksi kaikki äitiyspakkauksen vaatteet ei miellytä silmää, mutta käytän niitä silti. Pääasia, että lapsella on vaatteita. Silti olen sellainen äiti, joka ainakin tällä hetkellä jättää ne Disney -kuvioiset vaatteet kauppaan. Jossain vaiheessa varmasti lapsi itse niitä toivoo ja totta kai sillon niitä ostan. Mulle tärkeintä on se, että lapsi viihtyy omissa vaatteissaan ja ne ovat käytännöllisiä.

  Me emme tiedä tulevan vauvan sukupuolta. Olisimme halunneet tietää, mutta vauva on halunnut pitää sen meiltä salassa. Esikoisen kaikki vaatteet ovat tallella ja sieltä löytyy siis poikien vaatteet ja jonkin verran neutraaleja vaatteita. En ole ostanut enempää poikien vaatteita, mutta olen valmistautunut myös tytön tuloon. Jos siis olet nähnyt mun ostelevan tyttöjen vaatteita ja olet tehnyt johtopäätöksen, että meille tulisi tyttö, niin se ei luultavasti pidä paikkaansa. Olen vain varautunut siihen, että vaatekaapista löytyy näitä pienimpiä vauvanvaatteita myös tytölle, ettei kaikki vaatteet ole neutraaleja.

IMG_0166IMG_0161IMG_0148   Mun vaatemakuun kuuluu aika neutraalit, maanläheiset värit. En pidä hirveän kirkkaista tai räväkistä väreistä kuten kirkkaan punaisesta, limen vihreästä, oranssista, keltaisesta jne. Kyllä joskus sellaiset väripilkut asuissa tekee ihan hyvää, mutta näistä kuvien vaatteista varmaan pääsee selville millaisia vaatteita tykkään lapsilla käyttää. Myös kuviointi on aika neutraalia. Ei mitään hirveän isoa kuviota ja jos kuviointi toistuu koko vaatteessa, niin sekin on neutraalia, eikä mitään kovin värikästä. Poikien vaatteissa tykkään napeista, kyynärpaikoista ja valetaskuista ja tyttöjen vaatteissa miellyttää pitsi, "tylli"hameet, rusetit ja "röyhelöt" esim. takapuolessa. Suurimmaksi osaksi ostan vaatteet tosiaan kirpputoreilta, mutta alunperin ne on ostettu joko Kappahl:ista, Lindexistä, H&m:stä, Zarasta tai sitten ne ovat Name it -merkkisiä. Esimerkiksi Kappahl:in Newbie -merkkiset vaatteet ovat aivan älyttömän ihania.♥ Tämän postauksen melkein kaikki vaatteet on ostettu kirpputorilta. Pari vaatetta on saatu lahjaksi ja muutama on ostettu uutena.

4 kommenttia:

 1. Kaikki vauvanvaatteet on kyllä niin super söpöjä!♥ Kumpa pääsis jo itekkin osteleen, mutta joskus ehkä myöhemmin sitten :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta♥ Joo kyllähän niitä ehtii hypistelemään ja jos ei omia lapsia ole, niin aina niitä on kiva lahjaks ostaa. ;D

   Poista
 2. Löysinpäs kivaan blogiin! Nuo pienen pienet vauvanvaatteet on jotain niin ihania <3 Täällä kohta parikuisen pojan äiti kerkesi jo nyyhkyttää, kun kaikki ihan pienimmät vauvan vaatteet ei edes kerennyt kertaakaan pojan päälle, kun kasvuvauhti on niin hurjaa. Vaikka ihanaahan se on, että kasvaa. Ne on nää hormonit, joo sitä tää on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin on♥ Voi ei! :D Muistan hyvin tuon fiiliksen esikoisen ajalta, kun joutu ensimmäisen kasan pieniä vaatteita laittaa pois. :D Taisin itsekin rääkyä. :'D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan