Slider

Keväinen asu

sunnuntai 14. toukokuuta 2017



Takki - Vero moda (uusi) | Paita - Kirpputori/Esprit | Farkut - Gina Tricot | Kengät - SoWhat/Vamos (uusi)


  Hei! Tässä samalla katselen kauhulla Suomi-Sveitsi jääkiekkopeliä, kun kirjottelen tätä. Kyllä voi monenlaiset tunteet käydä läpi yhden pelin ja eränkin aikana. Tänään olen viettänyt mun kolmatta äitienpäivää ja sain aamupalan sänkyyn sen kunniaksi. En edes halua mitään sen ihmeellisempiä muistamisia. Mulle riittää rakkaimmat mun vierellä ja yhdessä vietetty aika. Olen kiitollinen, että saan olla äiti kahdelle ihanalle lapselle. Haluan kaikille äideille toivottaa tässä yhteydessä hyvää äitienpäivää!♥ Vaikka suurin osa lukeekin tämän postauksen varmaan seuraavana päivänä, kun julkaisen tämän lähempänä maanantaita.
  Tulin lisäämään keväiset asukuvat, jotka käytiin tänään kuvaamassa kauppareissulla. Tämä kevät onkin ollut sään puolesta mielenkiintoinen. Milloin on tullut vettä, milloin räntää ja milloin lunta. Toukokuussa hei?! Ostin joka tapauksessa Vero modasta hiljattain itselleni uuden kevättakin ja tästä oon kyllä tykännyt paljon. Ajattelin, että olisin ostanut jonkun muun värisen kuin mustan, mutta oon niin hyvä likaamaan takkia joten kaikki vaaleansävyiset takit suljin heti pois vaihtoehdoista. Ihastuin tähän malliin ja tämä sopi mielestäni mun vartalolle parhaiten. Lisäksi tykkäsin noista ruskeista naruista yksityiskohtana.
  Kengät ovat myös uudet. Ne ovat Sowhat -merkkiset ja tilasin kengät Vamos -verkkokaupasta, kun nämä olivat vielä hyvässä tarjouksessa. Jouduin ne aluksi palauttamaan, koska tilasin aluksi itselleni väärän kokoiset. Onneksi vaihtaminen onnistui suht näppärästi. Nää kengät on kyllä tosi kivat ja niin kevyet jalassa. Tykkään! Uskalsin jopa tilata jotain aivan erilaista, mihin olen normaalisti tottunut. Olen huomannut muutenkin, että olen alkanut tykätä vaaleanpunaisesta?! Se on kivan tyttömäinen väri.

Nyt lähden tästä kyllä nukkumaan, koska on ihan hirveä väsy! Mutta mitä mieltä ootte asusta?

2 kommenttia:

  1. Kiva tuo takki! Itsekin tota oon kokeillut joskus, mutta tuo malli sai mut näyttämään vaan entistä pyöreemmältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi ei! No kokeilin mäkin jotain sellasia takkeja, jotka ei vaan imarrellu mun vartaloa, joten täytyy vaan löytää just omalle vartalotyypille sopiva malli!:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan