Slider

Vain elämää 2017 lempparibiisit

tiistai 20. kesäkuuta 2017

  Jos ei oo tullut vielä selväksi, niin oon Vain elämää -fani ja seurailen sitä aina joka kausi. Muistaakseni ihan ensimmäistä kautta en tainnut seurata, mutta myöhemmin katselin kaikki jaksot yövuorossa, kun ei muutakaan tekemistä ollut. Tämä viimeisin tuotantokausi oli kyllä ehdottomasti lemppari! Katselin aina jaksot jälkikäteen lasten jo nukkuessa ja nauraa räkätin sohvalla erityisesti Samun jutuille. En kestä kui hauska tyyppi se on, haha. En ollut myöskään hirveästi perehtynyt Robinin elämään ennen sarjaa, vaikka sen musiikista tykkäänkin. Kuitenkin tajusin, et Robinhan on tosi fiksu, positiivinen, arvot kohdillaan ja jalat maassa oleva nuori mies lauluäänestä puhumattakaan.
  Tältä kaudelta myös tuli eniten biisejä mun soittolistalle, joten päätin nyt koota tähän postaukseen mun lempparit. Odotan myös syksyllä alkavaa kautta, vaikka vähän hassua, että siellä on samoja artisteja, mitä on jo ollut. Mutta toisaalta esimerkiksi Apulannan hittibiisejä jäi viimeksi paljon esittämättä. Ja hihkuin myös onnesta kun luin, että siellä on myös Juha Tapio, kavereiden kesken Tapsa, haha!♥


Nämä mun listaamat laulut ei ole missään paremmuusjärjestyksessä, mutta silti tämä Robinin versio Laura Voutilaisen En sua mielestäin saa -biisistä on ehdottomasti parhain. Tässä iskee erityisesti musiikki, kiva tollanen tanssimusa näin kesälle. 


Tykkään paljon tästä Nikke Ankaran biisistä Petran versiona!


Tämä biisi on mulle henkilökohtaisesti tärkeä ja muhun teki vaikutuksen tässä Petran tunnelataus. Silloin, kun biisistä tulee itselle tärkeä, niin siihen saa tunteen mukaan ja sen kuulee. Petra siis valitsi tämän biisin vaikean isäsuhteensa vuoksi ja lauloi tämän vähän niinkuin terapiaksi itselleen. C-osa on huippu, menee ihan kylmiäväreitä!

Myös tämä Robinin versio on hyvä! 



Tykkään muutenkin tästä Juha Tapion käsialaa olevasta Pettävällä jäällä biisistä ja Nikke Ankara kyllä teki tästä hyvän omannäköisensä version. Tykkään!

Robinin Onnellinen on muutenkin ihana biisi, niin tykkään myös tästä Samun kitaraversiosta, vaikka aluperäisen pianokin on ihana. 

Samun ääni ja tämä biisi.♥


Ja vielä yks Robinilta. Tosi monipuolinen laulaja.

 Katoitetteko te Vain elämää? Mikä oli teidän lemppariversio?

2 kommenttia:

  1. Mä kans tykkään Vain elämää:tä seurailla. Viime kaudesta tykkäsin tosi paljon. Tänä vuonna Samun Joutsenlaulu iski itseen tosi kovaa, harmi ku sitä ei tosiaan Spotifystä löydy. Noi sun mainitsemat biisit on kyl kaikki kans ihania.♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on muitakin faneja! :) Se Joutsenlaulu oli kans hyvä! Harmi tosiaan, kun sitä ei saatu julkaista. :/

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan