Slider

Kesäasuja

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

  Hei! Kohta on jo heinäkuu ja odottelen niitä kuuluisia hellepäiviä, joita kesällä luulis olevan. Kait sitä vois sanoa, että Suomen kesä on kylmä ja vähäluminen. Mulla on luonnoksissa yhdet asukuvat, jotka eivät ole niin kovin kesäiset, mutta jospa tänä viikonloppuna saisi kuvattua vähän kesäisempää asua tänne blogiin. Näitä asukuvia julkaisen tässä jossain välissä, mutta halusin tämän julkaista ensin.
  Kävin viime viikolla kaupungilla shoppailemassa lasten kanssa ja tsekkasin samalla alennusmyynnit. No en mä tosin itselleni mitään erityistä löytänyt, enkä hirveästi edes etsinyt. Meidän tytölle ostin muutamat bodyt, eikä nekään olleet alennusmyynneistä. Oon jonkin verran katsellut myös nettikauppojen tarjontaa ja kun sain Espritiltä viestiä, niin kävin myös heidän nettisivuillaan. Innostuin tästä nettishoppailusta, että vaikka täällä Seinäjoella ainakin on pari päivää satanu vettä ja paistanu aurinko päivän aikana vuorotellen, niin kokosin silti inspiraatiokollaaseihin enemmän helleasuja. Jostain syystä oon muuten alkanut tykkäämään hempeän vaaleanpunaisesta! En tiedä johtuuko se kesästä vai siitä, että meidän tytölle ostelen paljon vaaleanpunaista. En nimittäin itse omista kuin tasan yhden vaaleanpunaisen topin, mutta ehkä näiden kollaasien myötä pitäisi oikeasti harkita enemmän vaaleita sävyjä kesälle. Mulla nimittäin ei ole vaaleita farkkujakaan yhtään!

Huom! Kollaasit eivät näy välttämättä kokonaan kännykällä selatessa, mutta kuvaa klikkaamalla pääsee näkemään koko kuvan. :)


Kesäasu

Neuletakki täältä | Farkkushortsit täältä | Toppi täältä | Kukkaseppele täältä | Kengät täältä


Tiedättekö ne lämpimät kesäyöt, kun oot iltapäivällä helteellä lähtenyt jonnekin ja tuut myöhään illalla tai yöllä kotiin ja silti tarkenee vielä farkkushortseissa ja topissa? Harvemmin itse enää kesäöisin liikun missään, mutta kokosin tämän asun tämä mielikuva inspiraationa. Jos tulee liian kylmä, niin lämpimän pitkän neuleen voi laittaa päälle. Miksei tämä asu sopisi myös festareillekin. Ostin muuten itse ensimmäisen kukkaseppeleen ja ainakin toivon, että saan vielä laittaa sen päähän muuten kuin sateella...


kesäasu2

Farkut täältä | Paita täältä | Kengät täältä | Korvakorut täältä

Tässä sitten toinen hempeän värinen asu. Mä haluaisin hankkia itselleni off-shoulder paidan jostain, mutta en ole vielä löytänyt mieleistä, mutta tämän kollaasin paidasta tykkäsin! Kokosinkin koko asun tämän paidan ympärille. Ja ne vaaleat farkut ois myös kivat, koska tällä hetkellä käytän eniten mustia farkkuja. Noi balleriinat oli myös nätit!

Kesäasu3

Hame täältä | Paita täältä | Farkkutakki täältä | Laukku täältä | Kengät täältä | Aurinkolasit täältä

Tämän viimeisen asun kokosin tuon tyllihameen ympärille tarkoituksena saada tästä vähän rennompi asu esimerkiksi piknikille tai rannalle. Asu on väritykseltään ehkä eniten mun vaatekaapista löytyvää värimaailmaa; mustaa, harmaata ja farkkua. Lisäsin tähän asuun farkkutakin ja en ehkä ole vielä kokonaan lämmennyt tälle farkkutakkivillitykselle uudestaan. Oon viimeksi käyttänyt farkkutakkia seiskaluokalla reilu kymmenen vuotta sitten, joten mulla on farkkutakeista vähän sellainen yläastefiilis. Mutta täytyy harkita!

Mikä näistä asuista on sun lemppari vai onko kaikki asut ehdoton "nou, nou"? Mun lemppariks nousi ehkä toi ensimmäinen, sillä se on samalla tyttömäinen, mutta myös rento.

2 kommenttia:

  1. Mun lemppari on toi toka!<3 ekakin on silti aivan ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että löysit lempparin! :) Tuon tokan voisin kyllä itsekin pukea päälle. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan