Slider

Hyvästit kesälle

tiistai 12. syyskuuta 2017

  Ennen kuin alkaa kaikki syksyjutut tulla tänne bloginkin puolelle, niin tehdään vielä katsaus kesään kännykkäkuvien muodossa. Järkkärillä kuvaaminen kesällä jäi aika vähäiseksi, niin sen vuoksi teen tällaisen koosteen. Kesällä myös mun Lumia -puhelin sanoi itsensä irti. Itse asiassa kännykkä kyllä toimi muuten, mutta kamera ei enää suostunut käynnistymään. Olihan siinä jo muitakin vikoja, kuten se, ettei se latautunut kunnolla. Vaikka se olis ollu tunnin latuussa, niin se ei välttämättä latautunut sen aikana kuin 15%. Ajattelin kyllä, et onko tosissaan tilanne se, etten pärjää ilman kännykkäkameraa. Täytyy myöntää, että kyllä. Katselin vaihtoehtoja ja päädyin mm. kaksoiskameran takia Honor 8 ja oon kyllä tyytyväinen. Tässä postauksessa on siis molemmilla kännyköillä otettuja kuvia.



1. Oltiin Porin suunnalla häissä ja ajettiin illalla takaisin kotiin. Lapset nukkui autossa ja oli hyvä fiilis.♥ 2. Olin yks kesäpäivä rannalla lasten kanssa. Meidän tyttö oli viltillä nurmikolla ja poika leikki hiekkaleluilla rannalla. 3. Lainasin äidiltä kirjan avioliitoista ja eroista. Tykkäsin! 4. Heinäkuussa yks sunnuntai olin musiikkivastuussa meidän seurakunnassa. En ole hetkeen soittanut pianoa ja laulanut, niin jännitti ihan sikana niin et tuli paljon virheitä, vaikka olinkin harjoitellut paljon.


1. Käytiin Timon kanssa Amarillon sijasta vuorostaan Pancho villassa syömässä. Otin sieltä valkosipulihampurilaisen ja kuulemma vielä kahden päivän päästäkin tuoksuin valkosipulilta, haha. 2. Keskisellä kokeilin muistaakseni Onlyn tai Vero modan collegepaitaa. Harmittaa, etten ostanut. 3. Yhtenä heinäkuisena päivänä oli ihan suht lämmintä, että uskalsin käydä heittämässä talviturkin ja vietettiin muutenkin aikaa rannalla. Vedestä näkee, että siellä tuuli kyllä, mutta uskalsin silti käydä uimassa! 4. Meidän lapset yhdessä leikkimässä.♥ 


1. Kesälomareissulla yövyttiin Hämeenlinnassa hotellissa, tykkäsin! 2. Meidän kesään kuului tosiaan terassiremontti, joka on vieläkin vähän kesken. Ensin purettiin vanha terassi ja sit rakennettiin uusi. No okei, mun työnkuvaan kuului lähinnä katseleminen, työmiesten ruokkiminen ja lasten kanssa oleminen. Mun iskä oli tuota terassia tekemässä Timon kanssa. Mä oon tosin kyllä Timon kanssa maalannut noita lautoja valkoiseksi. 3. Varasin Ykkösbasaarilta pöydän kahdeksi viikoksi ja siellä meni kyllä tosi hyvin tavaraa! Oon tosi tyytyväinen! 4. Käytiin vähän autokaupoilla. Tosin vasta myöhemmin ostettiin auto, mut käytiin katselemassa. Lasten kanssa on vaan vähän haastavaa mennä koeajamaan mitään, kun pitäis istuimet aina siirtää...

  Kokonaisuudessaan meidän kesään kuului: hyvien säiden odottelua, Timon kesäloman odottelua, terassiremonttia, etupihalle kivetyksen tekemistä (ja raskaiden betonilaattojen kantamista), vesisadetta, vesisadetta, vesisadetta, aurinkoa, ulkona syömistä, kesälomareissu Etelä-Suomeen, kiertelyä Ikeassa, shoppailua Ideaparkissa, Keskisellä shoppailua, sukulaisten näkemistä, yhdet häät, talviturkin kastaminen heinäkuussa, lasten kehittymistä, kirppispöydän pitämistä, herkuttelua, ystäviä, autokauppojen kiertelyä, auton ostaminen, markkinat jnejne. Kaiken kaikkiaan siis ihan mukava kesä. Säiden puolesta olisi voinut olla kivempi, mutta ehkä ens kesänä sitten.
Mua voi seurata Instagramissa nimimerkillä Jennislullaby, jos haluatte seurata enemmän mun arkea

4 kommenttia:

  1. Eikä, katoin tätä postausta nälkäsenä eikä toi herkullinen ruoka kuva helpottanu yhtää tilannetta:D mutta ihana katsoa vielä kesältä kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, voi ei! Toi on kyl inhottavaa, kun on nälkäinen ja näkee jotain ruokakuvia.:D Joo nyt voi sitten keskittyä syksyyn.:)

      Poista
  2. Kiva postaus! :) Me käytiin pariin otteeseen nyt kesän aikana Pancho villassa syömässä ja ahh, ne hampurilaiset siellä on niin hyviä! Alko nyt hirveesti tekemään mieli mennä sinne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oi, ne kyllä on! Pitäis itsekin kyl mennä täs joku kerta uudestaan.:D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan