Slider

Vaaleanpunaisessa neuleessa

sunnuntai 10. joulukuuta 2017


Takki - Kirpputori/H&m | Neule - Bikbok (uusi) | Legginssit - Cubus | Kengät - So what/Vamos kenkäkauppa

  Hei ja hyvää sunnuntaita! Kävin tänään shoppailemassa Keskisellä ja käytiin sitä ennen ottamassa asukuvat. Näiden asukuvien ottaminen on alkanut käymään haasteelliseksi. Ennen ollaan tehty niin, että auto on mahdollisimman lähellä ja lapset odottaa autossa niin että ollaan näkö- ja kuuloetäisyydellä. Nyt kuitenkaan meidän nuorimmainen ei meinaa viihtyä autossa vaan alkaa itkemään. Meidän piti sitten lähteä autolla neidin päikkäriaikaan ja odottaa, että hän nukahtaa ja sitten vasta ottaa nämä kuvat. Onnistui kuitenkin! Keskiseltä löysin alennuksesta itselleni bombertakin, mutta sen esittelen sitten ostospostauksessa myöhemmin.
  Vitsit oon muuten alkanu tykätä vaaleanpunaisesta sekä sisustuksessa että vaatteissa. Mä en tiedä miten näin on edes käyny, mutta tykkään nimenomaan tollaisesta hempeän vaaleanpunaisesta. Sitä paitsi harmaa ja vaaleanpunainen sopii hyvin yhteen. Mutta jotta ei olisi liian hempeää niin piti nuo tekonahkalegginssit tähän asuun yhdistää kans. Näitä kuvia kun katselin niin ehkä tämän vuoden lemppariasu on tässä.
  Niin ja sen verran vielä, että kuunnelkaa ihmeessä tuo postauksen alussa oleva Pikku G:n uusi biisi. Se löytyy myös Youtubesta. Aloin melkein itkemään, kun tämän kuulin. Aivan ihana!♥ Oonkin sitä kuunnellut toistolla samalla, kun olen tätä postausta kirjoitellut. Mutta nyt lähden laittaa lapsia nukkumaan, jonka jälkeen ilta kuluu Timon kanssa yhdessä Salkkareita ja Uutta päivää katsellessa. Mukavaa alkavaa viikkoa!♥

Mitä mieltä ootte asusta?

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu ja oon itekin tykästynyt tuohon Pikku G:n uuteen biisiin tosi paljon! ♥

    VastaaPoista
  2. Kiva asu ja sulla on ihana blogi! :) Ja toi biisi... se on niin ihana! <3

    Elisabet | www.fashionpoetry.eu

    VastaaPoista
  3. Käy kyllä tosi hyvin yhteen nuo leggingsit vaaleenpunaisen neuleen kanssa! :) Tuo sopivasti asuun lisää ilmettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin pidät! Kiitos Essi kommentistasi! :)♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan