Slider

Päivä kanssani 14.4 - synttäriruokailu Amarillossa

sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

klo.06:11 Herään siihen, että meidän makkarissa on niin valoisaa. Mietin, että mikseihän meidän tyttö ole vielä herännyt, kun hän yleensä herää jo 4-5 aikaan ensimmäisen kerran. Meillä on muutenkin mennyt noi nukkumiset ihan sekaisin kellojen siirron jälkeen.

klo. 06:30 Eipä mennyt kauaa, kun tyttö herää ja menen hänen kanssaan olohuoneeseen. Selaan itse samalla kaikki somet läpi, muttei yön aikana ole mitään jännää tapahtunut.

Klo. 07:05 Ollaan tytön kanssa jo aamupalalla, kun meidän 3v poika herää. Puetaan vaatteet päälle, pestään hampaat ja syödään aamupala. Timo saa tällä kertaa nukkua pidempään ja mulla on muutenkin aamusta menoa, niin en ainakaan myöhästy.Klo.08:45 Lähdin seurakunnalle solujohtajuuskoulutukseen. Se pidetään nyt viitenä kertana aina lauantaisin. Tämä oli toinen kerta. Meillä on seurakunnassa sellaisia pienryhmiä, joita kutsutaan soluiksi ja oon nykyään meidän soluporukan johtajana, niin toi koulutus tuli hyvään saumaan.

Klo.10:00 Tauko ja kahvit. No okei, enhän mä kahvia juo, mutta teetä otin voileivän, Omar-pullan ja keksin kanssa. Oikeen kunnon tarjoilu niin kuin aina.♥

Klo.12:00 Lähdin kotia kohti ja ensimmäisenä syön, jonka jälkeen vaan makoillaan sängyssä, sillä aikaa, kun tyttö nukkuu päikkäreitä.

Klo. 13:30 Lapset syö välipalaa ja alan valmistella meitä lähtöä varten, kun tarkoitus olisi mennä Timon synttäreiden kunniaksi syömään Amarilloon. Pakkaan laukkuun mm. lapsille eväitä sekä vähän jotain ajanvietettä kuten kirjan ja värikynät.

Klo.14:20 No eihän kaikki mennyt niin kuin ajatteli ja esimerkiksi meidän tyttö sai vielä ennen lähtöä telottua itseänsä, niin että siltä tuli suusta verta.


Klo.14:45 Päästään vihdoin keskustaan ja suunnataan Amarilloon. Meille sanotaan heti, että tilauksen saamisessa on n.45 minuutin viive. No jäätiin silti syömään. No eihän tuo meidän nuorimmainen malttanut pysyä oikein paikoillaan ja syöminen meni vähän säätämiseksi, mutta ruoka oli silti hyvää. Ei olla varmaan yli vuoteen käyty edes Amarillossa syömässä, mutta Timo sai syntymäpäivänsä kunniaksi sieltä pääruoan veloituksetta S-etukortin ansiosta, niin pitihän se hyödyntää. Otin itse ihan perus burgerin Valkosipuli-jalopeno extradipillä, koska rakastan sitä. Lopuksi pyöritään kotiin, kun oli maha niin täynnä. No okei, ihan autolla mentiin.

Klo. 16:45 Makoilen sohvalla ja katson edellispäivän The Voice of Finlandin ja oon niin onnessani, kun Fiona pääsi finaaliin. Ihana ääni hänellä ja hän jäi mieleen jo ääni ratkaisee -vaiheesta.♥Klo.18:00 Alan tekemään Kinderkakkua, jonka olin jo edellisenä päivänä tehnyt melkein valmiiksi. Mun piti saada tehtyä siihen päälle semmonen paksu, nätisti valuva suklaaganache, mutta en ole vielä löytänyt hyvää reseptiä, missä suhteessa kerma ja suklaa olisi hyvä laittaa. Mua ärsytti niin kovasti, kun reseptin mukaan seoksen pitäisi antaa jäähtyä _HETKEN_ ja mulla se oli jääkaapissa reilun tunnin ja laitoin vielä sen pakkaseenkin, mutta en saanut sitä tarpeeksi paksuksi, ettei se valahtaisi kakkulautaselle. No, ei auta, kun googletella ja kokeilla. Eri suklaatkin käyttäytyy niin eri tavalla.Klo.19:34 Soittelin äitille, joka on leipuri-kondiittori ammatiltaan, purin ärsytykseni ja kyselin, että miten ihmeessä mä saan sen suklaaganachen tarpeeksi paksuksi. Samalla siivoiltiin ja laitettiin lapsille iltapalaa.

Klo.21:00 Molemmat lapset nukkuu ja olen itsekin jo tosi väsynyt. Katselin vielä Instagramista bloggaajakolleegojen päivityksiä Inspiration Blog awardseista ja harmitti, etten lähtenyt mukaan, mutta joku toinen kerta sitten. Nukahdan jo puoli kymmeneltä kerrankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan