Slider

Meidän koti: Terassi

keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

  Ehkä mä jo uskallan julkaista tänne kuvia meidän terassista, kun se alkaa kalusteidenkin puolesta olla valmis. Paljon pientä hommaa on vielä tekemättä, kuten maalausta, lautojen lisäämistä, terassin öljyämistä ja tietysti sisustamista jne, mutta kyllä tuossa nyt jo kelpaa olla!
  Toukokuussa 2017 me alettiin purkamaan tätä meidän terassia. Mulla ei tähän ole juurikaan kuvaa laittaa, koska en yksityisyyssyistä halua koko asunnon julkisivua tänne blogin puolelle julkaista. Tämä yksi kuva varmasti kyllä antaa vähän kuvaa tuosta entisestä terassista. Siinä oli maassa betonilaatat ja niiden päällä puulaatat. Terassi oli ihan vino ja se oli laho vähän joka puolelta. Sen lisäksi tuo aita teki siitä tosi tukkoisen. Voin kertoa, että ei ollut kiva viettää tuossa kesäpäiviä lasten kanssa.

  Loppukesästä mun isä oli Timon apuna ainakin pari viikonloppua ja ne tekikin tuota pitkää päivää. Jonkin verran tehtiin myös itse ja mäkin oon maalaillut esimerkiksi aitalautoja syksyn pimeinä iltoina lasten mentyä jo nukkumaan. Eihän siitä oikein mitään meinannut tulla lasten ollessa hereillä! Ennen talvea saatiin terassi siihen kuntoon, että katteet ja terassilaudat oli paikoillaan sekä oltiin saatu pystytettyä sivuaita eli viimeistelyä vaille valmis. Me ei laitettu terassille mitään muita aitoja kuin sivuaidat ja tää on ollu meille tosi hyvä ratkaisu, sillä voin esimerkiksi keittiössä laittaa ruokaa ja nään koko ajan ikkunasta, mitä meidän lapset tekee. Tykkään sitä paitsi ihan älyttömästi tuosta avoimesta terassista! Timo asensi vielä noiden valkoisten tolppien viereen ledvalot, jotka on kivan näköiset pimeällä!
   Terassipöytä me hankittiin K-raudasta viime syksynä kesäkalusteiden loppuunmyynnistä. Se oli viimeinen ja vielä mallikappale niin saatiin se halvalla. Tuolit ostettiin tänä keväänä Tokmannilta. Säilytysarkku me käytiin hakemassa jokin aika sitten Minimanista. Oltiin kauan mietitty terassisohvaa, mutta en halunnut maksaa mieluisesta sohvasta 400-800€, niin olin jo ajatellut, ettei meille sohvaa tule. Näin kuitenkin Facebookin roskalavaryhmässä ilmoituksen, että joku halusi antaa kuormalavoista tehdyn sohvan ilmatteeksi. Kirjottelin äkkiä av:t ja yv:t sinne ja Timo haki kaverinsa kanssa nuo lavat meille. Ongelmaksi tuli sitten suht edullisten patjojen hankkiminen juuri tuota kokoa. Hain tällä viikolla sitten vihdoin Jyskistä pari patjaa (yht.60€), jotka ovat vähän liian pieniä syvyydeltään, mutta pituus on hyvä. Mukaan tarttui myös pari tyynyä alennuksesta (2,50€/kpl). Tarkoitus on ostaa vielä lisää tyynyjä selkänojaksi, kunhan löydän mieluisia.
Miltä tää muutos teidän mielestä näyttää?

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanan näkönen terassi kyllä! Kelpais kyllä itelleki tulevaisuuden kotiin tuon tyylinen :D Musta varmaan yks parhaimmista keksinnöistä on käyttää kuormalavoja sisustuksessa. Niistä saa kyllä tosi kivan näkösiä huonekaluja tehtyä, jos vaan jaksaa lähteä väkertämään. Sulla kävi kyllä hyvä tuuri kun löysit tuollaisen valmiiksi tehdyn ja vielä ilmaiseksi. Tosta tulee varmasti tosi kivan näkönen, kun saat lisää tyynyjä hommattua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula kommentistasi! :) Ja siis joo noi kuormalavat on kyllä tosi nättejä ja niistä saa kyllä kaikenlaista kivaa värkättyä. Oon useamman vuoden sellaisista haaveillut, mutta sitten vastaan tuli se, etten jaksais niitä maalata. Mutta nyt kun sain sitten ilmatteeksi hakea roskalava -ryhmän kautta valmiiksi maalatut lavat, niin se oli kyllä kiva! :D Niinpä, en malta odottaa, että saan tuota vielä sisustettua lisää. :)

   Poista
 2. Oii vähänkö tuli kivan näköinen terassi 8) ! Nyt alkoi harmittaa kun en voi omalla terassilla viettää aikaa kun meidän talossa on julkisivu remontti meneillään.. Näillä ilmoilla on tosiaan varmasi ihana hengailla terassilla <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! :) Voi ei :( Tiiän kyllä niin tunteen, kun viime kesänä meidän terassi tosiaan oli remontissa, niin eipä ollut terassia missä kesäpäiviä viettää. Mut ehkä sit ens kesänä jos tälle kesää ei remontti valmistu. :) Nyt on kyllä ollu niin ihanat ilmat.♥

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Minä en koskaan oivalla mitään näin fiksua, ajattelen asiat aina jotenkin vaikeasti. Onnea uudelle terassille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :) Tarkoitatko nyt tuota lavoista tehtyä sohvaa vai? :) En mäkään varmaan itse olisi tuollaista keksinyt, mutta oon nähnyt tuollaisia paljon netissä, niin idea on sieltä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan