Slider

Juhla-asu raskaana + raskauskuulumiset

lauantai 4. elokuuta 2018

  Mulla on ollut hyvin monet juhlat tänä kesänä ja asukriisiä olen kokenut useasti, koska mulla ei ole ollut kuin yksi juhlamekko, joka mulle menee päälle raskausmahan kanssa. Olenkin sitten juhlinut niin 50-vuotisjuhlia, häitä, 90-vuotisjuhlia kuin vauvan nimenantojuhlaakin samassa mekossa. Näillä helteillä joku lyhyempihihainen mekko olisi ollut parempi valinta, mutta en ole halunnut ostaa uuttakaan mekkoa sitä varten, että voisin myydä sen pois raskauden jälkeen.
  Mekon muuten löysin H&M:n alennusmyynneistä puoleen hintaan keväällä ja maksoin siitä vain 15 euroa. On kyllä ollut hintansa arvoinen, kun vielä olisi tuossa alkusyksystä yhdet häät tulossa. Kirpputorilta löysin omaa kokoani olevat korkokengät kolmella eurolla, jotka eivät ole liian korkeat ja ne on myös mukavat jalassa raskaanaollessakin. Alimmat kuvat on muuten otettu rv 20 ja nämä kaksi ylempää rv 30 ja huomattavasti onkin masu kasvanut ja helteiden takia turvotusta on näkyvissä näissä ylimmissä kuvissa.


Mekko - H&M | Kengät - Kirpputori | Korvakorut - Veljekset Keskinen | Kaulakoru - Glitter

  Raskauden kanssa menee suht hyvin. En ole mitään valittavaa tyyppiä, mutta on tämä kolmas raskaus ollut tietyltä osiltaan raskaampi kuin kaksi edellistä. Toisaalta kyllä sen huomaa, että neljän vuoden sisään odotan kolmatta lasta, sillä kroppa ei varmaankaan ole täysin palautunut kahdesta edellisestäkään raskaudesta. Uutena oireena mulla on tullut alaselkäkipu erityisesti öisin. Se on vaikuttanut yöuniin, että saatan herätä aamuyöstä siihen, että alaselkä on älyttömän kipeä. Oon sitten yrittänyt tyynyillä saada muutettua nukkumisasentoa, jotta saisin vielä jatkettua unia.
  Yleensä pahoinvointi on myös loppunut puolen välin jälkeen, mutta tässä raskaudessa edelleen oksennan noin kerran viikossa aamulla, vaikkei laskettuun aikaankaan ole enää kuin parisen kuukautta jäljellä. Se tosin ei haittaa millään lailla enää arkea. Tietysti sitten on näitä muita vaivoja kuten närästys yms, mutta se mulla onkin ollut joka raskaudessa joten se ei ole uutta.
  Maha alkaa olla jo vähän tiellä ja lelujen kerääminen lattialta on vaikeutunut, mutta muuten menee kyllä hyvin. Neuvolassa kaikki on hyvin ja tässä raskaudessa mun ei ole onneksi tarvinnut aloittaa lisärautaa. Vauvalle emme ole ostaneet hirveästi mitään, sillä oikeastaan kaikki on valmiina. Joitain turvaistuinmuutoksia joudumme varmaan tekemään, jotta turvakaukalo mahtuu autoon ja vaipanvaihtopiste pitäisi jotenkin järjestää kylppäriin, kun aiemmin se on ollut lipaston päällä. Mutta äkkiä se aika tuntuu menevän ja pian onki jo lokakuu ja saamme pienokaisen syliin.♥

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan